icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
pajasala
Autor odpověď smazal
autor
15. srp 2020

Každopádně jsem ráda že to můžu s někým sdílet a případně si nechat poradit, díky holky 🙂

pajasala
15. srp 2020

U tebe to vidím na nidacni pokles a s tím spojené spineni. Na MS je brzy

autor
15. srp 2020

@pajasala myslíš mě? Nebo to bylo pro @nagojka ? Špinění žádné nemám, pouze ten pokles dnes ale žádné bolesti a nic. ☺️

pajasala
15. srp 2020

Já sem vás spojila dohromady😄. Ano ten pokles

nagojka
15. srp 2020

@pajasala no kez bys mela pravdu..Dala bych za to snad cokoliv...ale kdyz sem videla ty snehobili testy..tak me zas popadlo zoufalstvi a uz ani nedoufam..proste cekam na MS...DO uterka by mela dorazit protoze snad delsi jak 16 dni LF by nemela byt...ale nikdy se mi nestalo abych mela delsi cykus jak 34 dni..Nikdy..tak sem tak nejak trochu doufala beru i fertilup na srovnani cyklu...a misto toho mam po mesici uzivani cyklus uz 40dni...tak k cemu to je...bricho me boli jako prase...Takze ja mam smulu,a kdyz by nahodou tak to bude prekvapeni..Vsem ostatnim drzim palecky....😉

pajasala
15. srp 2020

@nagojka uvidíš jaká bude bt zítra

autor
15. srp 2020

@pajasala a kdyby to byl pokles skrz uhnízdění, tak mi to zítra musí zase vyskočit nahoru, že?

pajasala
15. srp 2020

Ano buď vyskočí hned na tu teplotu před poklesem nebo postupně třeba během dvou dnů

nagojka
15. srp 2020

ja mela pokles z 36,8 na 36,6 a drzela se takhle tri dny..a dneska sem namerila znova 36,7..ale prý se teplota drzi u nekoho vyssí az do sameho prichodu ms...spineni se snad do MS jeste nepocita...tak treba zejtra klesne pokud budu dneska spinit o neco vic...ja sem z toho na prasky...na nidacni spineni mi to 13DC prijde uz dlouho..nevim nemam s tim zkusenost...

pajasala
15. srp 2020

@nagojka ne nidace patřila k autorce. Když jsi už 13 DPO tak se pravděpodobně rozjede MS. Já taky splnil den dva před MS

autor
15. srp 2020

@pajasala moc děkuji za každou radu, a omlouvám se že otravuju pořád 😀

pajasala
15. srp 2020

Vůbec neotravujes. Od toho jsme tu aby jsme si poradili a podpořili se

autor
15. srp 2020

@pajasala Achjo kéž by to vyšlo a jedná se opravdu o ten implantacni pokles 🙏 ale jak říkám - příznaky (kromě bolesti prsou ale to mívám bezne před MS pár dní) žádné..

pajasala
15. srp 2020

Mohl by být. Na 100% to neví nikdo kočko. Zítra když stoupne tak pozítří už by jsi mohla testnout.

autor
15. srp 2020

@pajasala Díky zítra se ozvu 🍀 užívej víkendu 🙂

nagojka
15. srp 2020

Autoko drzim ti moc palecky..doufam ze alespon tobe to dobre dopadne🙂

autor
15. srp 2020

@nagojka díky, u tebe také ještě není nic ztraceno 🙂

autor
16. srp 2020

Dobre ráno, tak dnes aby toho nebylo málo jsem se probudila s bolesti v krku 🙄 a trochu zvýšenou teplotou, tudíž je asi BT zkreslena. Byla ráno 36,8-36,9. Tak uvidíme co bude další dny 🤷 třeba to vyjde 🙂 četla jsem i hodně diskuzi, že holky měly cca týden po ovu oslabenou imunitu a onemocněly, ale to už je opravdu ve hvězdách 😀

pajasala
16. srp 2020

Myslím že to nevadí. V tomhle počasí je to normální. Já když málo piju tak to mám taky. Já včera a dnes 5 a 6 DPO mám bolesti v podbřišku jako při MS

autor
16. srp 2020

@pajasala držím pesticky 🍀🍀

nagojka
16. srp 2020

Dobre rano...Ja teplotku porad stejnou..Zatim se drzi stale nad cervenou hranicni carou...Drzi se uz asi 4-5 dni na stejne teplote.Jen sem zacala spinit o neco vic no,uz je to spis pidi mini slaba MS...bohuzel..tak uvidime...Holky je aplikace fertilityfried spolehliva ve vyznaceni ovu?stalo se nekomu ze by vysnacila spatne?Na jakou teplotu by mi teoreticky mela teplota pred MS klesnout?nak nerozumim tomu proc se porad drzi 36,6..ale asi je to normalni.Merim teprv prvni mesic pred tak nevim jak to mam...No kazdoapne MS dorazila takze ja mam zase smolika...sem nastvana protoze cyklus 40dni je teda dlouho...za cely rok od nebrani HA se mi tohle nestalo..nikdy!Vzdy pravidelny 33dni..Vam devcatka drzim palce at to klapne🙂

nagojka
16. srp 2020

Ale vsechno zle je pro neco dobre..Pokud apka spravne urcila ovulku a ta opravdu probehla,LF je 13 dni tento cyklus..to je v pohode ne?

autor
16. srp 2020

@nagojka jj to si myslím že určitě v pohodě 🙂

nagojka
16. srp 2020

Dobry vecer holky...muzu se prosim jeste zeptat?konec LF se bere v den kdy uz mam spineni nebo az v den kdy se spusti opravdove krvaceni?je to asi hloupa otazka ale...ja porad nevim zda mam jako prvni den cyklu brat uz i spineni😞

levandulka_fialova
16. srp 2020

@nagojka Četla jsem někde, že 1.den je ten, kdy se ráno vzbudíš a je červená.

autor
17. srp 2020

Dobre ránko, tak jak jste na tom holky? Já teď nějak nevím, jak zapisovat tu BT, když mám od včerejška to lehké nachlazení. Včera tělesná teplota (na tom teploměru co přiblížis k čelu) 37,5 tak to chápu ze BT mohla být zkreslena. Ale dnes už na čele 36,8-36,9 což myslím že už by BT nemusela být nějak zkreslena?..BT byla 36,9 v ústech. Jinak jak vy na tom jste?🙂 já příznaky žádné, MS by měla nepřijít (🙂) tak za 4 dny, ale užívala jsem první měsíc teď Gynex, tak snad mi to nerozhodil 🙂

tez83
17. srp 2020

Tak já mám očekávám ve středu,také užívám Gynex a kontryhel.

autor
17. srp 2020

@tez83 tak ať nepřijde 🙏💪

autor
17. srp 2020

Děvčata berou vasi muži něco na spermie? Uvažuji o Folandrolu ale říkám si, zda nekoupit spíše zvlášť ty jednotlivé složky hlavní, jestli to nebude levnější a účinnější? Díky za případné rady

Strana