Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Holky tak mi ta MS začala nějak divně. Ještě se mi to nestalo proto říkám divně. Hrozně moc hlenu čirého a sem tam nízká krve ale fakt málo. U vás je to normální?! Já vždy prostě začnu růžové špinit a pak to přidává na intenzitě a barvě.
@pajasala Já špiním vždy hnědě. Může to být uhnízdění nebo prostě jen náznak MS v termínu MS, ale nic nepřijde. Držím pěsti!
@pajasala tak jak to vypadá??? Nějaká změna?
@levandulka_fialova nooo vidiiiiš 😀 já říkala, že bude později, ale že dorazí 👍🏻👍🏻
@clo1 Mně vždy i s léky max. do 14.DC a k tomu ještě ta skákající teplota. Byla jsem si jistá, že to bude anovulační cyklus. Vždycky mi teplota 6.-7.DC vyskočí nahoru a pak už jen klesá.
@pajasala Na nás to doufám čeká příští měsíc!
@levandulka_fialova snad ano
Ahojky ženy tak moje MS je pryč jen nepatrně spinim 🤔
@pajasala Jeee, moc držím pěsti!!!! Snad to byl jen výkyv. Teplotu neměříš, že?
@katmo22 No... V téhle aplikaci je to pro mě trochu nepřehledné, ale čistě teoreticky se mohl dr. přehlédnout a folikul nevidět, kolikrát tam rejdí 😂 a nic nevidí a pak najednou tam je. Říká se, že vzestup teploty musí být vyšší, ale už jsem viděla i ovulační grafy, kde skok nebyl a skončily těhotenstvím. Takže tak, jak to je označené 3.12., tak ovulace mohla být. Možná i toho 2.12. (proto třeba folikul už dr. neviděl).
@levandulka_fialova právě že měřím a je nízká. Asi jen prostě slabá ms
@pajasala 😒
@levandulka_fialova Asi máš pravdu. Uvidíme, nic se s tím stejně dělat nedá. 🙂
@katmo22 Ať to dobře dopadne. Zkusila bych aplikaci Fertility Friend, zdá se mi, že je fakt přehlednější a i lépe předvídá/označuje ovulaci.
Čus holky dnes chci začít s tím čajem nevím jestli to napíšu dobře. Kontryhel myslím. Která jste pila a v čem vám to pomohlo? Nerozhodí mi to cyklus?
@pajasala Já ho pila 2 měsíce a oba měsíce jsem měla cystu (chodila jsem na utz). Nevím, jestli to bylo tím nebo ne, takže já ho už nepiju.
@levandulka_fialova tak co myslíš že by bylo dobré na podporu u hnízdění. Myslím že tam je u mě problém

@clo1 reknu to asi takto... Neresime to 7.let ale nejak dva roky uz manzel intenzivne resi ze je nekde problem a zacli jsme to resit. Ted posledni tri mesice merim BT a zkousim ruzne veci jako Drmek,ted jsem objednala Inositol atd. protoze mi v CARU hned cpali jen IVF aniz by mi dali moznost vyzkouset to i jinak.. Manzel je v poradku a ja mam PCO ale nevim v jakym stadiu. 🤷♀️