Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@katmo22 12-16 dní. Tvoje je krásná! Ničím to raději neovlivňuj. Já měla právě jen 11 a to je hraniční, jo, jsou i ženy, kterým se stihlo vajíčko uhnízdit dříve, ale...
@levandulka_fialova ja kdyz tak koukam na tento mesic ta ovulace uz asi probehla coz semnecekala 🙈 Tento mesic beru ten Inositol k tomu drmku. Ja mam udajne jeden vejcovod nepruchozi podle vysetreni a to sem si myslela ze ovulace tedy nebude ,protoze kam by to vajicko slo kdyz neprojde..?🤔
@nicoltom No ona ovulace proběhnout může, jen prostě to vajíčko nemá kam jít. Ale i zdravý vejcovod se může "natáhnout" a vzít si to vajíčko od špatného vejcovodu (není to časté, ale jde to).
A já slavnostně 1.DC.
@levandulka_fialova já už mám zase skoro pozitivní ovu test 😔
@levandulka_fialova no ale kam to vajicko zmizi kdyz neprojde... To se z nej udela cysta nebo kam zmizi? 🤔
@nicoltom Podle mě se prostě rozpadne a vstřebá.
@pajasala Tak ten předchozí asi nebyl ještě úplně pozitivní? Že by? Teplota pořád dole?
@levandulka_fialova ano bt pořád dole
@pajasala Tak uvidíš... A zase jsme u toho, pořád jen čekat! Jak mají netrpělivé ženské čekat? 😂 Čekáme na ovulaci, na pozitivní tt, na MS... Furt něco 😂
@levandulka_fialova úplně mi mluvíš z duše. Je to šílený
@levandulka_fialova pokazdy když jsem na folikulometrii, tak mi pochválí vysokou sliznici, ale folikul buď malý nebo nikde. Tak už nevím jak tomu pomoct. Dalsi ovulaci mám dle aplikace 4.1. Tak držím i tobě palce, ať nemusíme čekat zase další měsíc! :D
@katmo22 Řekla bych, že můžeš mít ovulaci později, proto je třeba folikul malý, když tam jdeš tak, jak si dr. obvykle zvou. Já už moc vajíček nemám, takže převládají anovulační cykly, ale ten drmek mi pokaždé nějaký vajíčko "vyrobí"😂 Já bych měla mít ovulaci taky tak nějak 1.1. až 3.1..
Jak vysokou sliznici ti říkal? Mně cca ten 12.DC říkal 7 mm, že prý ještě poporoste, než tam to oplodněné vajíčko doplave.
@pajasala No za mě to pořád není pozitivní ovulační test 🙈, jako blíží se, ale není. Ale pokud bychom ho braly za pozitivní, tak teplota vyskočí za 1-2 dny.
@levandulka_fialova včera byl víc a předtím nevím
@levandulka_fialova je to focene po hodině byl více tmavý
@pajasala Tak pak zítra by teplota mohla stoupnout, ALE když budu brát, že pondělí pozitivní test, ovulace do 48 hodin, tedy nejpozději středa, pak teplota může stoupnout klidně až ve čtvrtek. Ale chápu tě, mně taky vykolejí, když najednou nejsou věci tak, jak jsem zvyklá viz můj minulý cyklus. Je to na palici.
@levandulka_fialova děkuju
@levandulka_fialova tak teď už je ovu test slaboulinky
@levandulka_fialova jak vysokou mám sliznici neříkala... Ale vždycky mi ji pochválí. 29.12. jdu na kontrolu, tak budu vědět víc.
@levandulka_fialova tak bt konečně stoupla tak snad včera ovu
@pajasala Super!
Ahoj ženy moje přeju vám krásné a bohaté Vánoce a hlavně moc vám všem přeju aby se už konečně zadařilo zadelat na mimiska.
@pajasala Ahoj, i já se přidávám s přáním jen toho nej a v roce 2021 negativní test na Covid a pozitivní tt 😂🍀
Holky pridavam se a tez Vam vsem preju Stastne a Vesele Vanoce...Hlavne hodne zdravicka,lasky,spokojenosti a v Novem roce vsechno jen to nej!!!ale hlavne uz ty miminka🤰🤰🤱🤱🍀🍀🍀Drzim Vam vsem palecky a porad na Vas myslim...
Přeji vám ženy vše nejlepší do dalšího roku, krásné folikuly, vysokou sliznici a rychlé spermie (to je asi přání pro vaše druhé polovičky). :D Prostě hezké svátky plné pohody, klidu a míru. 🙂

@levandulka_fialova díky za vysvětlení B6. Luteralni fáze má být jak dlouhá? Prumerně mám LF dlouhou 13-14 dni.