icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nicoltom
27. pro 2020

Holky ja vam taky preju vsechno dobre do Noveho roku a at se nam konecne zadari a nezblaznime se! 😁🙋‍♀️🎄🍾🥂

nicoltom
27. pro 2020

Prosincovej graf mi vychazi takto... Myslite si ze byla ovulace toho 14.12. nebo snad jindy? 🤔 mam tri grafy zatim a kazdej uplne jinej.. 😂😂😂

levandulka_fialova
27. pro 2020

@nicoltom Vypadá to tak. Já teď zjistila, že i když měřím digitálním, po pípnutí mám měřit ještě další 2 minuty... Že když se nedoměřuje, tak pak graf skáče... No a stejně mi to skáče 😂

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom @levandulka_fialova holky co říkáte na ten můj graf?

clo1
27. pro 2020

@pajasala klidně to může být nidační pokles, pokud jsi měřila za stejných podmínek 🙂

clo1
27. pro 2020

@nicoltom tak zkus test, teplota se drží 🙂

pajasala
27. pro 2020

@clo1 jj měřila jsem jako vždy. Večer ne bolel podbrisek. Ale jinak nic. Což je u mě neobvyklé. Od ovu do MS mě vždy bolí břicho a prsa. Teď zatím nic jen včera večer.

clo1
27. pro 2020

@pajasala tak to vypadá nadějně. 😀 zítra by měla bt zase stoupnout.

pajasala
27. pro 2020

@clo1 no kéž by.

pajasala
27. pro 2020

@clo1 a jak se cítíš ty? Vše v pořádku?

clo1
27. pro 2020

@pajasala byla jsem těsně před vánocema na utz, vše v pořádku, jsem v 7.týdnu.

pajasala
27. pro 2020

@clo1 tak to je super. Moc ti to přeju.

clo1
27. pro 2020

@pajasala děkuji 🙂, a tobě to už snad taky vyjde. Za pár dní u tebe čekám // 😉

pajasala
27. pro 2020

@clo1 jo bylo by to hezké

nicoltom
27. pro 2020

@clo1 no priznaky nemam zadny ani ze by prichazela MS ani jine... Test sem delala vcera a snehobilej 🙈 Lutealni faze byva vzdy stejna nebo muze byt ruzna? 🤔 mam PCO a jeden nepruchozi vejcovod. Ale zatim nevim vubec pricinu toho PCO,protoze stitnou zlazu,cukr a prolaktin mam v naprostym poradku... 🤷‍♀️ Minuly mesic jsem mela LF 13.dni a prisla MS a ted zatim nic.

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom nemohla být ovu až 18teho?

nicoltom
27. pro 2020

@levandulka_fialova ja ho tam vzdycky strcim a chvilku pockam a az pak ho zapnu 😁

nicoltom
27. pro 2020

@pajasala nevim prave 🤷‍♀️ Ovu testy mi ukazujou furt takto cely mesic trakze je nepouzivam. 😂 Myslis ze by byla toho 18. a takovy ,,divny” prechod BT..? 🤔

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom neměla jsi nějaké další příznaky ovulace? Nebo kdyby jsi ty teploty hodila do aplikace tak by ten graf vypadal určitě lépe orientačně. Ale když jsem koukala na ty tvoje teploty tak bych řekla že byla spíš až toho 18teho.

nicoltom
27. pro 2020

@pajasala je fakt ze prsa me zacali bolet az jakoby po te moji domnivane ovu,coz mi prislo divny ale bolely jen minimalne a ted skoro nic. 🤔 v cem je aplikace prehlednejsi? Ja puvodne chtela appku ale nepodarilo se mi najit neco pro blondynky 😂 anglicky neumim ani fň 🙈

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom jeden jsem ti vyplnila. Teploty jsem začala ale až po MS během ní by se měřit nemělo je ti zavádějící. Tato apka sice neoznaci ovu ale ty rozdíly teploty jsou krásné vidět

levandulka_fialova
27. pro 2020

@pajasala Může to být nidační pokles, i když 5.DPO mi přijde brzy... Na druhou stranu, když může mít někdo pozitivní test 9.DPO, musí být nidace taky dřív 😉, tak držím pěsti!

nicoltom
27. pro 2020

@pajasala jeee diky 😂 ano rozdil je videt mnohem lip nez na tom mojem ale vubec se v tom tvym nevyznam kterej den je ten 18. 😁🙈 zkusim to doma nejak rozlustit za pomoci toho myho. Ale dekuju 👍😘

nicoltom
27. pro 2020

@pajasala uz sem mrkla doma a ted bych teda byla 9.dpo 🤔 no pockam a uvidime 🙈

pajasala
27. pro 2020

@levandulka_fialova no taky jsem zvědavá jako každý měsíc 😉

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom není za co. Tak snad to bude mít šťastný konec držím palecky

clo1
27. pro 2020

@levandulka_fialova někdo má ducha i 8dpo. Já měla 12dpo už celkem slušnou čárku, tak nějaký 8-9dpo, bych možná ducha měla. Klidně 5 dpo zahnízdění být může. Bývá mezi 5-9dpo

clo1
27. pro 2020

@nicoltom lf se nemění. Ovulace mohla být o pár dnů později

nicoltom
27. pro 2020

@clo1 jestli se LF nemeni tak to potom bude jak pise pajasala a ovu byla az toho 18. 🤔 tudiz jsem teprve 9dpo,jinak bych podle puvodni domnenky byla dnes 14dpo a minuly mesic jsem mela LF 13.dni.. V tom pripade vubec nevim jestli jsme se trefili 🤭🙈

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom a nebo jsi tehule 😉

Strana