Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@nicoltom Vypadá to tak. Já teď zjistila, že i když měřím digitálním, po pípnutí mám měřit ještě další 2 minuty... Že když se nedoměřuje, tak pak graf skáče... No a stejně mi to skáče 😂
@nicoltom @levandulka_fialova holky co říkáte na ten můj graf?
@clo1 no priznaky nemam zadny ani ze by prichazela MS ani jine... Test sem delala vcera a snehobilej 🙈 Lutealni faze byva vzdy stejna nebo muze byt ruzna? 🤔 mam PCO a jeden nepruchozi vejcovod. Ale zatim nevim vubec pricinu toho PCO,protoze stitnou zlazu,cukr a prolaktin mam v naprostym poradku... 🤷♀️ Minuly mesic jsem mela LF 13.dni a prisla MS a ted zatim nic.
@levandulka_fialova ja ho tam vzdycky strcim a chvilku pockam a az pak ho zapnu 😁
@pajasala Může to být nidační pokles, i když 5.DPO mi přijde brzy... Na druhou stranu, když může mít někdo pozitivní test 9.DPO, musí být nidace taky dřív 😉, tak držím pěsti!
@levandulka_fialova no taky jsem zvědavá jako každý měsíc 😉
@levandulka_fialova někdo má ducha i 8dpo. Já měla 12dpo už celkem slušnou čárku, tak nějaký 8-9dpo, bych možná ducha měla. Klidně 5 dpo zahnízdění být může. Bývá mezi 5-9dpo

Holky ja vam taky preju vsechno dobre do Noveho roku a at se nam konecne zadari a nezblaznime se! 😁🙋♀️🎄🍾🥂