Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Ahoj ženy máte některá zkušenost s více značkami ovu testu? Zaráží mě jen intenzita čárek u testu dr. Max a Livsane. Max je 20 Livsane 30 tak by měl být Max výraznější že když je citlivější.
@pajasala Já používám jen ty Dr. Max, tak ti neporadím.A když je pozitivní, tak mám čárku hezky viditelnou. Jinak celý cyklus slabou čárku.
@pajasala Když se na ně teď dívám, brala bych, že max je lepší, protože tě neplete a nevypadá to, že se ovulace blíží, kdežto u fialového bych už byla jako na trní, protože když už se mi takhle zbarví max, vím, že do 2 dnů bude tmavý.
@levandulka_fialova takže myslíš že jsou ty fialové na prd? Předevčírem byl také světlý jako ten max. Ach jo
@pajasala ono kazdy test v sobe jine mnozstvi barviva...takze testy muzou bejt treba uplne stejny ale v tom fialovem je vic barviva tak je silnejsi...ja ale taky pouzivala jedine DR.Max...takze nemam s cim porovnavat..🙂kazdopadne drzim palce,ten tvuj graf se mi moc libi...vypada to na uplne ukazkovej nidacni pokles 5den...👍👍a Clo gratuluju k tehotenstvi je to super ze se nam postupne dari🙂👍drzim palce at je vse v poradku...
@pajasala To neříkám, že je na prd, jen že mně vyhovuje ten Max, navíc ho kupuju v akcích, takže vyjde levněji.

@nicoltom já mám s ovu testy úplně opačnou zkušenost než ty. Já je mám pořád takové a před ovu a MS jen o malinko silnější.