icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
pajasala
27. pro 2020

@nicoltom já mám s ovu testy úplně opačnou zkušenost než ty. Já je mám pořád takové a před ovu a MS jen o malinko silnější.

nicoltom
27. pro 2020

@pajasala no nevim ale vcera test bilej jak Yetti .. 🙈

nicoltom
27. pro 2020

@pajasala taky je mam takove jako ty cely mesic 👍

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom tak zkus zase zítra

nicoltom
27. pro 2020

@pajasala mam jich 40 tak muzu testovat jak otekla 😂😂😂 Ale tento mesic sem zacala i ten Inositol tak mozna se to fakt posunulo. Uvidime

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom tak se těším na ráno

clo1
27. pro 2020

@pajasala
@nicoltom ale to už byl byl test pozitivní, spíše to bude méně dpo

pajasala
27. pro 2020

@clo1 zítra by @nicoltom měla být 10 DPO to už by se tam mohlo začít něco rýsovat 😉

nicoltom
27. pro 2020

@clo1 tak pravidlo to byt nemusi ze by to ukazalo takto brzo 🤭
@pajasala zitra zkusim rano 👍

pajasala
27. pro 2020

@nicoltom těším se

pajasala
28. pro 2020

Dnes takto

pajasala
28. pro 2020

@nicoltom tak jak to vypadá?

nicoltom
28. pro 2020

@pajasala ahoj,test bilej a dole zacina byt ruzovo... 🙄 Takze vitejte v dalsim kole. 🤦‍♀️

pajasala
28. pro 2020

@nicoltom ne ne. Ještě vydrž. Na MS je brzo. Třeba se teprve zavrtava.

pajasala
28. pro 2020

Ahoj ženy máte některá zkušenost s více značkami ovu testu? Zaráží mě jen intenzita čárek u testu dr. Max a Livsane. Max je 20 Livsane 30 tak by měl být Max výraznější že když je citlivější.

nicoltom
28. pro 2020

@pajasala no nevim prave a myslim si ze to bude MS 🙄 trpim na spineni pred i po MS tak bych se nedivila. Uvidime jak to dopadne.

pajasala
28. pro 2020

@nicoltom jo já to mám stejně! Většinou začnu špinit den dva před MS ale někdy už od třeba 8 a 9 DPO. Vždy se modlím ať nespí ním protože to by bylo v mém případě dobre znamení

nicoltom
28. pro 2020

@pajasala presne to sem si rikala vcera kdyz jsem si jeste myslela ze jsem 14dpo a ze nespinim a ze to je dobry znameni. 🙈 No a pak ste me tu vyvedly pekne z omylu.. 😂😂

pajasala
28. pro 2020

@nicoltom a co si myslíš o těch ovu testech jak jsem psala všem ve skupince

nicoltom
28. pro 2020

@pajasala ja mam jen ty jedny co mam a nepouzivam protoze ukazujou furt to samy takze ti neporadim bohuzel 🙈

pajasala
28. pro 2020

@nicoltom ale logicky by citlivější test měl být výraznější než méně citlivý

nicoltom
28. pro 2020

@pajasala logicky ano ale i u tech TT psaly holky ze ty min citlivy ukazou driv dve carky nez ty s citlivosti 25 tak nevim

clo1
28. pro 2020

@nicoltom však test 25 je méně citlivý. 10 ukáže dřív

levandulka_fialova
28. pro 2020

@pajasala Já používám jen ty Dr. Max, tak ti neporadím.A když je pozitivní, tak mám čárku hezky viditelnou. Jinak celý cyklus slabou čárku.

nicoltom
28. pro 2020

@clo1 aha ja myslela ze cim vetsi cislo tim je citlivejsi 😂🙈 ja v tom mam gulas...

pajasala
28. pro 2020

Zelený Max a ten druhý Livsane

levandulka_fialova
28. pro 2020

@pajasala Když se na ně teď dívám, brala bych, že max je lepší, protože tě neplete a nevypadá to, že se ovulace blíží, kdežto u fialového bych už byla jako na trní, protože když už se mi takhle zbarví max, vím, že do 2 dnů bude tmavý.

pajasala
28. pro 2020

@levandulka_fialova takže myslíš že jsou ty fialové na prd? Předevčírem byl také světlý jako ten max. Ach jo

nagojka
28. pro 2020

@pajasala ono kazdy test v sobe jine mnozstvi barviva...takze testy muzou bejt treba uplne stejny ale v tom fialovem je vic barviva tak je silnejsi...ja ale taky pouzivala jedine DR.Max...takze nemam s cim porovnavat..🙂kazdopadne drzim palce,ten tvuj graf se mi moc libi...vypada to na uplne ukazkovej nidacni pokles 5den...👍👍a Clo gratuluju k tehotenstvi je to super ze se nam postupne dari🙂👍drzim palce at je vse v poradku...

levandulka_fialova
28. pro 2020

@pajasala To neříkám, že je na prd, jen že mně vyhovuje ten Max, navíc ho kupuju v akcích, takže vyjde levněji.

Strana