icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
pajasala
28. pro 2020

@nagojka snad to dobře dopadne

clo1
28. pro 2020

@nicoltom děkuji 🙂

clo1
28. pro 2020

@pajasala taky to vidím nadějně, ten tvůj graf. Klidně by tam už 8dpo mohl být duch na testu, jestli byla nidace 5dpo 🙂
Ale samozřejmě, čím déle s testem vydržíš, tím lépe.

pajasala
28. pro 2020

@clo1 myslíš kocko? Je pravda že vždy od ovu do MS mě bolí břicho a prsa. Teď vůbec nic zatím

clo1
28. pro 2020

@pajasala mě taky běžně bolela prsa po ovulaci. A teď když jsem otěhotněla mi do 10dpo nebylo vůbec nic.

pajasala
28. pro 2020

@clo1 tak mi drž palecky a myslí na mě.

clo1
28. pro 2020

@pajasala držím 😘. Jak dlouho se snažíte?

pajasala
28. pro 2020

@clo1 od února

nicoltom
28. pro 2020

@pajasala ty mas nejake problemy nebo to proste zatim jen nejde?

@clo1 holky ja uz ve vas mam mega gulas 😂🙈 ty si uz tehotna nebo porad cekas na // ?

clo1
28. pro 2020

@nicoltom už jsem se // dočkala. Teď vás tu jen sleduju, kdo zase objeví // 😀

nicoltom
28. pro 2020

@clo1 aha 🙈 tak gratuluju! 😍 ja si to snad budu muset napsat na papir nebo se za dvy dny zeotam urcite znova.. 😂🙈

levandulka_fialova
28. pro 2020

@nicoltom Nejsi sama 😂 Kolikrát listuju zpět, ať se podívám, co kdo psal 🙈

pajasala
29. pro 2020

Ahoj holky tak ovu testik se malinko vybavil ale opět je tu to mé slavné spinení na WC po utrení už 7 DPO. Ach jo

nicoltom
29. pro 2020

@levandulka_fialova jo no uplne presne jak ja... 😅

clo1
29. pro 2020

@pajasala není to nějak brzo?? Co bt??

pajasala
29. pro 2020

@clo1 je no. Bylo to jen v noci a ráno. Teď nic. A bolelo mě břicho a bylo mi od odpoledne jako bych měla chřipku. Po probuzení nic.

nicoltom
29. pro 2020

Podle tech trech grafu ktery sem zatim nasbirala je videt ze asi tento vajecnik s vejcovodem je ten ucpanej a vajecnik vude asi vice poskozen pco,co myslite? Jsem asi jedinna co trpi na castejsi krvaceni pri pco nez jine holky,ktere nemaji MS treba vubec nebo strasne dlouhe cykly. V Unoru jsem objednana na endokrinologii tak sem zvedava co mi tam reknou. 🙄 Priznam se ze uz mi pomalu zacina dochazet trpelivost ale IVF nechci hned ikdyz me do nej furt tlaci. Moje LF byla minuly mesic 13.dni a tento mesic je to uz bud 15.dpo nebo 11.dpo zalezi kdy ve skutecnosti ta ovulace probehla a spinim ale nic me neboli a necitim vubec nic ani MS ani nic jinyho,tak ja uz fakt nevim tyjo! 😠 Kdyz mam slabou MS tak ji mam dlouho a kdyz silnou tak kratko a to asi taky neni dobry.. Viz ty grafy kde mam MS zaznacenou..

nagojka
29. pro 2020

@nicoltom tobe nerekli procinu PCOS?no je pravda ze me taky ne vlastne...Kazdopad e na to mudrc prisel u hormonalniho profilu podle hladiny AMH...tvrdil jak nemam ovulaci atd a ze otehotnim jedine se stimulaci clostilem...na zaklade toho jsem zacala brat ten doplnek stravy ktery je urcen pro zeny s PCOS a pro zeny po 40...no byla sem zvedava i na nazor jinych tak jsem si zajela k jednomu leciteli ktery o me zahadnym zpusobem vedel uplne vsechno a rekl mi ze mam nepruchozi levej vejcovod...coz me rozsekalo..kazdopadne BT sem si overila ze ovulku mam ale asi s prazdnym folikulem(dle mudrce.)ten doplnek stravy sem brala 4mesice... Po 2mesicich sem mela ukazkove ovu priznaky,dokonale testy,ukazkovy hlen a vsechno...no a po tech 4 mesicich sem se dockala...o mimco sme se snazili rok...takze urcite nehazej flintu do zita pcos se da resit..Je ale pravda,ze ja od jakziva mela pravidelnou MS a cykly 32-34dni...A LF jsem mela dle BT 14-15 dni...ty uz si po nejake stimulaci clostilem ci neco podobneho?

pajasala
29. pro 2020

@nicoltom těžko říct holka. Ale já bych to asi viděla na blížící se MS. Stejně tak to vidím i u sebe.

nagojka
29. pro 2020

@nicoltom skoda ze nepouzivas ty aplikace tam by titu ovulku krasne vyznacili a mela bys vetsi prehled...takhle jen to jen o dohadech a nejostote

nicoltom
29. pro 2020

@pajasala jj ta prijde 100% a bude to zase ta slaba a dlouha protoze me nic neboli jako kdyz prijde ta poradna ktera za ctyri dny je fuc...

nicoltom
29. pro 2020

@nagojka na HP kde mi delali v caru sem mela:
FSH- 5.03
LH- 22.35
AMH- 8.1
E2- 0.236

Pak sem byla u svyho doktora a prosila ho aby mi udelal cukr,stitnou a prolaktin:
TSH (0.27 - 4.20) ja mam 1.33
Glukose serum (74 - 106) ja mam 66
Prolaktin (4.79 - 23.30) ja mam 12.80

Takze vubec nevim kde je problem a pricina PCO.. Trosku sem vsazela na ten cukr protoze sladky muzu ale bohuzel nic neshledano. Ted cekam na tu endokrinologii tak nevim co od toho ocekavat. je to proste divny cely! 🙈

nicoltom
29. pro 2020

@nagojka ja zkousela nejaky ty appky najit ale neuspesne 😂 proto to pisu rukou...

nagojka
29. pro 2020

@nicoltom aha...no v tech hodnotach se moc nevyznam popravde ale ja mela AMH vyssi nez ty ja mela skoro 10...a pak na utz mi ukazoval ze jsou vajicka poskladany jako koralky..ten AMH hormon u me zpusoboval to ze se snazili dozrat vsechny vajicka...tudiz byli vsechny zraly napul ale ani jedno nedozralo tak aby bylo schopny oplodneny...takhle to me bylo receno...Jinou pricinu PCOS taky nevim...Kazdopadne kdyz sem u nej byla aby mi potvrdil tehu a ja mu rekla ze se povedlo uplne prirozene,bez clostilu co mi predepsal(ten mam porad v supliku uz od leta) tak docela cumel...Ale co sem brala za vitaminy sem mu nerekla...Jo a vlastne stitnou sem mela neco pres dva to taky rikal ze na to ma vliv...Uvidis co ti reknou na tom dalsim vysetreni...Ale fakt nezoufej a neztracej hlavu...ja byla taky uplne na dne a naprosto zoufala kdyz rejl moji diagnozu...A podarilo se nam uplne presne 12 mesic...🙂apka co pouziva vetsina fertility tak je fajn...je jednoducha i kdyz je v anglictine ja sem na anglinu taky blba a dost slovicek sem si prekladala v googlu.ja tam ale zapisovala pouze teplotu a sex..nic jinyho bych taky nedala🤣🤣😀

nicoltom
29. pro 2020

@nagojka podarilo se mi to tam zadat a mam to takto tedy... A tam ukazuje ovulaci az na 21.den 😂 me k tomu PCO vlastne nikdo nic nerekl,jen ze ho mam a tim to skoncilo takze si vse hledam sama a k doktorovi chodim a rikam at mi udela to a to... 🙈

nagojka
29. pro 2020

@nicoltom no vidis...tak jestli to tak je tak ses teprve 8den po ovulaci a ten dnesni pokles taky muze bejt nidacni pokles ten je mezi 5-10dnem...no jo...ten syndrom pcos je zradnej ale existune milion druhu...ja sem taky nakonec prisla na to ze mam asi nakou lehci formu....a presne...ja taky porad hledam neco na internetu a pak sem z toho akorat vyplasena a cela nesva...jak dlouhe mas ty cykly?je tady takovejch zprav a nechce se mi hledat to zpetne🙂

clo1
29. pro 2020

@nicoltom já tipuju ovulaci na 18.12. a teď bohužel nejspíš příjde ms ☹

nicoltom
29. pro 2020

@clo1 ano vse nasvedcuje MS... Ale minule jsem mela LF krasnych cistych 13.dni tak ted prece nemuzu mit jen 11 nebo? Od mojeho tela se cokoliv dozvedet je mega horor 😂 doufam ze tento cyklus byl z te ,,rozbite” strany a priste to bude dobry 👍 minuly cyklus sem to mela mnohem hezci ale tam zase MS byla silena od 26.10.-12.11. kdy sem to mela jen tak slabe a tahlo se to celou dobu...

nicoltom
29. pro 2020

@nagojka ja zkusim zadat do appky i ten minuly cyklus jestli se mi podari. Cykly mam dlouhe no 🙄 nevim vlastne protoze mam kazdy uplne jiny... Trpim hodne na spineni i mezi tim takze sem nikdy neurcila jak dlouhe to mam ale tak prumerne tech 30-35.dni ale nekdy mam ms normalni a nekdy malo a to se pry nebere jako MS takze nevim. Ale drmek nastartoval ovu hned a ted ten Inositol beru tak cekam co z toho vypadne ale aspon vidim kladnou zmenu v cyklu ze se to umoudruje. Me na tom PCO trapi to ze mi vypadaly strasne vlasy a rostou mi fousy a strasne se to zhorsuje a to je nocni mura asi kazde zenske byt plesata a fousata... 😢

nagojka
29. pro 2020

@nicoltom tak me padaj vlasy taky...mam uz obrovske kouty...ale ty vitaminy co sem brala mi to krasne spravili ...bohuzel se nedaji brat v tehotenstvi takze ted se vypadavani zase vratilo ale neni to tak hrozny...vousy mi sice nerostou ale hrozne rychle rostou chlupy musim temer ob den holit a to vsude...ja mam hrozny trable s bedarama...ale na zadech...a jak...od zhora az dolu obsypany bolakama...ja se i stydim sliknout do naha pred svym pritelem...je to hnus..

Strana