icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nicoltom
29. pro 2020

@nagojka to chapu. Ja trpim na bedary na brade a bradu mam jakoby porad obsypanou ale ted se to trochu zmirnilo s bedarama ale zhorsilo s fousama. Muzu byt rada ze sem blondyna takze to jde videt jen z blizka ale byt tmavovlasa tak vypadam jako Aladin ... 😂

nicoltom
29. pro 2020

@nagojka uff.. vyplnila sem i ten druhy graf a ten vypada takto... Tak snad to pristi ovu bude lepsi nez ted! 😅

clo1
29. pro 2020

@nicoltom ono mohla být i 16.12. z toho tvého grafu to nejde tak dobře poznat

nicoltom
29. pro 2020

@clo1 jooo tezko rict 🤷‍♀️ Kazdopadne MS zatim nemam jen behem dneska spinim,pak zase ne a porad dokola... 🙈

katmo22
29. pro 2020

Zdravím po Vánocích. Dnes jsem měla velmi nezvyklou nízkou teplotu. Byla jsem na folikulometrii a tam mi řekla, že mám folikul velikosti 12mm a jsem 12DC. Myslíte si, že je čas aby se ještě zvestil do akoratni velikosti?

clo1
29. pro 2020

@katmo22 doroste, akorát ovulace asi nebude 14-15dc, ale třeba až 18-20dc.

levandulka_fialova
29. pro 2020

@katmo22 Souhlas, doroste. 1-2mm za den a ovulace bude trochu později.

pajasala
30. pro 2020

@nicoltom @nagojka @clo @levandulka_fialova tak u mě je to jasné holky a spineni přidalo na intenzitě 🥺

nicoltom
30. pro 2020

@pajasala ach neeee! To me mrzi! Ale uvidime se v dalsim kole urcite! 😀 Ja sem mozna jeste ve hre kdyz podle grafu sem teda teprve 9.dpo,aspon si to ten graf mysli... Ale spinim jakoby rano pak pres den a vecer nic a ted zase rano.

pajasala
30. pro 2020

@nicoltom já taky spinim jen ráno. Jsem z toho smutná už.

nicoltom
30. pro 2020

@pajasala mi povidej... Ja puvodne deti nechtela a manzel puvodne nechtel ale postupem casu na nem bylo videt ze mu jakoby neco chybi,tak sem to tema nakousla a z manzela vypadlo ze ze by 1-2 snesl. Jsem myslela ze dostanu infarkt 😂 Ja prvne ze jako nehrozi,ze sme se nejak domluvili a on to teda respektoval a bylo videt ze ho to trapi. Tak nasledovali hodiny a hodiny debat a ja na jedno svolila. Konec koncu jeden by musel ustoupit a z moji strany by to bylo fer kdybych to byla zrovna ja a domluvili se na jedno. Jenomze ejhle vsechno se zkomplikovalo a nejde to tak rychle jak si clovek myslel zejo.. Prvne sem byla strasne nastvana ze zrovna ja musim mit zase neco extra a nikdy nemuze jit nic jednodusse zejo.. 🙈 Sokujici zjisteni pro me bylo kdyz byla v CARU narvana cekarna ciganek ktere jdou na IVF... Driv se rikalo ze jedina ciganka dokaze porodit 2x za rok a kdyz uz ani tem to nejde tak to uz je co rict! 🙈 Ja mam teda nejakou hranici kdy to intenzivne budem zkouset rok se vsema grafama,teplotkama,bylinkama a po roce to prdim a pujdu na IVF a dam tomu 3 pokusy a kdyz nic tak to necham byt... V tomto to mam asi jednodussi nez ostatni ktere bez deti nechteji zit. Hlavu vzhuru holky! ❤️

clo1
30. pro 2020

@pajasala být tebou zajdu k doktorce. To špinění není normální. To musíš řešit, třeba kvůli tomu se nedaří otěhotnět

pajasala
30. pro 2020

@clo1 jo mám to v plánu už mě to sere. Hned jak přijde MS a skončí tak jdu.

nicoltom
30. pro 2020

@clo1 no ja s tim spinenim to zak mam porad a nikdy s tim nikdo nic nedelal 🙄 ptala sem se na to nekolikrat a nezavazne jinych gynekologu a vzdy mi rekli to samy ze nekdo to tak proste ma... Nikdy mi na to nic nedali. Jen jednou loni utrogestan a to bylo vsechno.

clo1
30. pro 2020

@nicoltom a pomohl utrogestan?

clo1
30. pro 2020

@pajasala krev na hormonální profil už ti brali?

pajasala
30. pro 2020

@clo1 ne ne

clo1
30. pro 2020

@pajasala tak se na něj zeptej, z HP poznají co ti třeba chybí. To musí být otravné to špinění, hlavně se mi zdá, že ho máš čím dál tím dřív po ovulaci

pajasala
30. pro 2020

@clo1 ano mám máš pravdu 😔

pajasala
30. pro 2020

@nicoltom a kdy budeš testovat?

levandulka_fialova
30. pro 2020

@pajasala Jsi teprve 8.DPO, to normálně takhle brzo špiníš? Je fakt, že ten druhý pokles je na prd, ale pořád to může být nidační špinění.

levandulka_fialova
30. pro 2020

@pajasala No a u mě takhle, vůbec to na ovulaci zatím nevypadá. Teplota mi normálně kolen toho 6.DC vyskočí nahoru a hned zase klesne a teď nic, nechápu to.

nicoltom
30. pro 2020

@clo1 ano pomohl ale jen kdyz ho uzivam. Jak prestanu tak jeste jeden cyklus to bezi ok ale dalsi uz je zase vse pri starym. Jinak kdyz sem ho brala tak bud ho muzes polknout a zapit nebo ho davat spodem a tak sem zvolila ze ho budu polykat no a dopadlo to tak,ze sem ho musela brat spodem protoze takovyho motaka sem z toho mela ze sem skoro omdlela a nebyla sem schopna si dojit sama ani na zachod a az odeznel motak tak silena migrena.. 😀 Spodem to bylo ok.

nicoltom
30. pro 2020

@pajasala uz nemusim testovat,aktualne jsem 1DC takze vitejte v novem kole...

pajasala
30. pro 2020

@nicoltom fakt jo. Teda to je vážně na prd.

pajasala
30. pro 2020

@levandulka_fialova jo a sere mě to. Ale je pravda že teď mi jinak vůbec nic neni. Vždy mě bolí od ovu břicho a prsa a teď zatím vůbec nic.

nicoltom
30. pro 2020

@pajasala bohuzel no. Tak treba priste. 😂

pajasala
30. pro 2020

@nicoltom to je fakt mrcha. Já ji taky čekám do neděle neboj.

levandulka_fialova
30. pro 2020

@pajasala Tak to je opravdu hodně brzy. Zkusila bych si říct dr. o ten Utrogestan. A nebo pro začátek vyšetřit krev 3 dny po ovulaci, jak je na tom progesteron.

pajasala
30. pro 2020

@levandulka_fialova děkuji určitě to s dr. poresim

Strana