Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@clo1 vim ale v Nemecku ho nemaji ale asi budou mit neco jinyho urcite jenze me kazdy gynekolog odkazuje do CARU coz neni ted mozny abych dojizdela 300km. Trochu spoliham na tu endokrinologii ze mi tam trosku pomuzou. Jinak ja mam vsechno v norme ale progesteron a estradiol me nekdo upozornoval abych si udelala,to jeste nemam ale pak uz budu mit asi vsechno a presto nic vic nevim krom toho ze mam pco a nevim proc a to me vytaci. 🤦♀️ Doktori furt IVF ale doprdele to mi nevyresi problem do budoucna,sice hezky ze budu mit dite ale zenska s fousama,plesata se sesrotovanym spodkem to ja nechci dal.. 🤷♀️
@nicoltom Překvapuje mě tvůj názor ohledně dětí. Hlavně kvůli tomu, že to máme stejné. Nikdy nebylo mým cílem být mámou. Stále jsem čekala na to, kdy budu připravena mít děti a třeba se mi něco přepne v hlavě. To bohužel nepřišlo. Řekla jsem si, že připravená prostě nebudu nikdy a že do toho jdu. Plánovala jsem si, že chci aby se dítě narodilo v létě, je přeci jen lepší slavit narozeniny třeba na zahradě. Chtěla jsem holku. Teď po roce snažení je mi jedno co to bude, a je mi jedno kdy bude mít narozky, hlavně že to bude zdravé. Kdyby se nám pokus o dítě podařil na poprvé, určitě bych si ho tolik nevážila jako si ho budu vážit teď. Říkám si, že všechno má svůj důvod.
Ahojky holky moje. Tak spineni je fuč. Ale bt nízko jako včera. Jediný co mi je že mi je hrozná zima. A co vy?
@katmo22 Ano mam to jako ty.. Sice me je jedno kdyby to bylo ale toho ALE bylo porad vic nez dost. Treba ja jako dite toho moc nemela a nikam se nejezdilo protoze mama byla jenom v praci aby nas uzivila a ja byla porad u babicky. Babicka v mych sesti letech umrela a ja byvala sama doma porad.. Matersky pudy sem nikdy nemela a nemam ale doufam ze po narozeni se snad objevi jinak nevim... 🙈 Jako decko sem nemela nic a ted mam vsechno a trosku sobecky se mi toho nechce vzdat. Miluju party,mam kone,novy auto,budeme stavet dum,radi cestujeme... Mam trochu strach ze se budu muset neceho vzdat kdyz bude dite a to se mi moc dobrovolne nechce kdyz ted ziju ten svuj princeznovsky sen. Nechci aby to nekdo pochopil ze sem nejaka sobecka snobka,to vubec ne ale dite nemam jako prioritu. Ale dost si myslim ze v tom bude ten problem proc se nam to nedari tak jednodusse,protoze bychom si toho nevazily tolik jako kdyz nas to trochu ,,vytresta”... Ale jak rikam,dam tomu nejaky vymezeny cas a pokud to nedopadne tak neresim a kapitola bude uzavrena. Delam proto vsechno aby se to povedlo ale kdyz nepujde tak nebude.
1 dc🥺
@pajasala To mě mrzí 😢
@levandulka_fialova njn nedá se nic dělat.
@pajasala jednou to dame uvidis! 👌😘
Holky,nam kterym to porad nejde,jak to berou a snasi vasi chlapi? U nas je manzel vzdy nastvanej kdyz zjistime ze zase nic a je videt ze ho to vic sejri nez me. 🙈 Ale taky dost ctu,ze spousta chlapum je to uplne burt a kdyz jim to nejde tak pro to nic neudelaji a mnohdy nechteji jit ani na vysetreni coz potom nechapu,bud dite chteji a musi pro to neco udelat nebo ho nechcou a nemusi hnout zadkem... 🤔 Dost je mi lito holek ktery se muzou pretrhnout aby se to povedlo a chlap na to hazi uplne bobek... Viz moje znama. 🙄 Jak to mate u vas?
@nicoltom Vzhledem k tomu, že můj muž byl už dávno pripraveny na dítě, tak se snaží hodně i on. Sám bere selzink a folandrol, připomíná my užívání těch mých léků. Každý nezdar ho tudíž mrzí o to víc. Kdyby na to kašlal manžel, kašlu na to asi taky... O to víc je mi líto holek, který mají laxního manžela a vše je jen na nich. Není to taky jednoduchý s chlapama, který jsou doma jen na vikend. Kdyby to byl náš případ, o dítěti asi ani neuvažuji. Neumím si představit být pak na všechno sama.
Ahoj holky, já tomu už fakt nerozumím. Teplota leze pořád nahoru, poslední sex před měsícem 🤭 (jsem říkala, že se míjíme), kdyby byla ovulace hned po MS, proč ji aplikace nevyznačila? Vždyť je tam 6 nízkých a 3 vysoké teploty? A vůbec? Proč jsou ty teploty tak nahoře? tt jsem si pro jistotu udělala před 2 dny a samozřejmě nic. Že by už prostě opravdu došla vajíčka?Je fakt, že to AMH 0,2 jsem měla před 10 měsíci.. No nic, to jen takový výkřik., že nám to hezky začíná 😂
@levandulka_fialova Nechci malovat čerta na zeď, ale ovulace zřejmě nebyla. Podle mě jsi nějakým záhadným způsobem přeskočila folikularni fázi a jsi rovnou v luteální fázi, ale zřejmě bez folikuly... Chodis na folikulometrii? Tam by to zjistili hned. Teploty jsou opravdu vysoké, neleze na tebe něco?
@katmo22 Taky myslím, že nebyla. Teď nechodím. Bylo a jsem, abychom si to potvrdili s dr. A teď jen měřím a ovu testy ale s těmi jsem teda nestihla teď ani začít 😂. Jsem myslela, že když není ovulace že ty teploty hodně skáčí. Jinak normálně mám po ovulaci 36,7 max, velmi výjimečně 36,8. Ne ne, neleze, cítím se dobře, leda bych měla bezpříznakového covida 😂
@levandulka_fialova Příští měsíc bude určitě ukázková! Uvidíš. 🙂 Mě jen zajímá co bude následovat po folikulometrii, na kterou mám chodit v době ovulace po dobu 3 měsíců. Teď je poslední ovulace, kdy mě bude měřit, tak nevím co bude následovat. Manžela chce poslat na spermiogram, ale co pak?
Ahoj pipinky moje. Jak se máte? Moje MS opět zajímavá. V pátek hodně hlenu jako při ovu ale s nitkami krve. Včera slabá světle růžová krev v množství že jsem nezadelala ani jednu vložku a dnes dopoledne jen spineni a toť vše. Já už jsem snad v přechodu nebo co.

@pajasala
@nicoltom tak utrogestan by to mohl vyřešit, může se brát dlouhodobě, takže do otěhotnění a pak ještě první 3 měsíce.