icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
katmo22
3. led 2021

@nicoltom dobře... :D a jak s utrogestanem? Mám ho brát od 17 dne cyklu dle tabulek, což je dnes a to je blbost... Takže kolik dní od ovulace se bere?

levandulka_fialova
3. led 2021

@katmo22 Já Utrogestan beru až 4.den po potvrzené ovulaci (podle teploty).

levandulka_fialova
3. led 2021

@pajasala V přechodu jsem téměř já a MS mám první 2 dny silnou, takže v tom to nebude. Spíš bych myslela nízká sliznice? Jakože moc nenarostla, a tak není co by odkrvácelo? Ale jen hádám.

nicoltom
3. led 2021

@katmo22 Utrogestan nasad az po ovulaci a ber ho ten pocet dni co mas.. ja ho mela brat 16-25.den ale byl mi k prdu protoze sem byla bez ovu 🙈

nicoltom
3. led 2021

@levandulka_fialova ono je to tezko soudit a treba moje znama ma ms porad slabou a jen tri dny a stavi ji jedna vlozka na cely den 🙈 a ma deti.. Ono jak jsme kazda jina tak je to tezky srovnavat. U me to momentalne vypada takto pri ms: 1-2 dny spinim, 1-2 dny normal ,2 dny slaby krvaceni, 1-2 dny spinim a pak je klid...

levandulka_fialova
3. led 2021

@nicoltom Jo, je to možný. Tady jsem dokonce četla od jedné paní, že měla sliznici vysokou 1mm a otěhotněla, takže teoreticky to určitě možné je.

nicoltom
3. led 2021

@levandulka_fialova ja uz se bojim cokoliv cist protoze to je tolik veci co musi fungovat a ja uz se bojim odhalit dalsi problem 🙈

pajasala
3. led 2021

@levandulka_fialova možné je asi vše.

katmo22
4. led 2021

Tak dnes jsem byla u gynekoložky a viděla na UTZ žluté tělísko, čili ovulace proběhla. Víc mi k tomu neřekla. Manžel jde příští týden na spermiogram, tak uvidíme. Ženy držte prosím palce, jestli to nedopadne teď tak už asi nikdy 🙂

pajasala
5. led 2021

@levandulka_fialova ahojky tak co ta ovu proběhla?

levandulka_fialova
5. led 2021

@pajasala Ahoj, zatím ne a teplota začala klesat... Včera jsem zapomněla udělat ovulační test, tak dnes...

levandulka_fialova
5. led 2021

@pajasala A stáhla jsem si ještě jednu aplikaci, někdo to tu ukazoval, že si tam skenuje ovulační testy a aplikace mu sama všechno vyhodnotí. A v té, ještě když teplota šla pořád nahoru, tak se vypočítala ovulace na 17.DC a ona ta teplota opravdu klesá..., tak jsem zvědavá.

pajasala
5. led 2021

@levandulka_fialova ty jo to je pěkný taky zkusím

pajasala
5. led 2021

@levandulka_fialova jak se ta apka jmenuje?

levandulka_fialova
5. led 2021

@pajasala Jmenuje se to Premom. A na ty testy to je fajn, já je mám nalepené všude možně 😂, a tady když to vyfotíš hned, tak se to uloží i čas, DC atd...

katmo22
5. led 2021

@levandulka_fialova Takže ovulaci máš dnes podle aplikace? Ta aplikace vypadá dobře 🙂

levandulka_fialova
5. led 2021

@katmo22 Zítra, ale myslím, že nebude, podle teploty, měla by být splněna ta podmínka 6 nízkých teplot a pak 3 vysoké, takže TEORETICKY za 4 dny.

levandulka_fialova
5. led 2021

@katmo22
@pajasala Ten graf se mi v té aplikaci nelíbí, nejsou tam vidět tak dobře ty rozdíly teplot, ale na sledování podle ovulačních testů se mi líbí.

nicoltom
5. led 2021

@levandulka_fialova tyjo velmi zajimavy graf 😂🙈

katmo22
5. led 2021

@levandulka_fialova to by mohlo ještě vyjít... Teď to chce aspoň do 8.1. nízké teploty a ovulace se snad dostaví v 19DC. Ovulační testy bych si nechala až za ty 3-4dny, treba tam ty dvě čáry najdeš... 🙂

levandulka_fialova
5. led 2021

@katmo22 Budu zkoušet, snad ano a snad najdu i potom po 2 týdnech // 😂

levandulka_fialova
6. led 2021

@pajasala Krásný nadějný graf, že by mohla přece jen přijít ovulace, že? Až na to, že jsem 17.DC a teď jsem objevila na záchodě červenou 😡. Koukala jsem dnes zrovna ve Fertility Friend na srovnání s jinými cykly a 99% z nich končilo velmi brzkou MS a je to tu.... Takže pokles kvůli MS.

pajasala
6. led 2021

@levandulka_fialova to snad ne. Hele a nemohla být ovu hned ten 6 nebo 7 dc?

levandulka_fialova
6. led 2021

@pajasala Nemyslím si, nikdy to tak nebylo, se stimulací Clostylbegitem byla nejdřív 11.DC. A ani FF to nevyznačil. No budu to brát pozitivně, 9 cyklů ovulace byla a teď ne, pořád je to dobrý. Ty jsi teď kolikátý den?

clo1
6. led 2021

@levandulka_fialova ff vyznačí tuším ovulaci nejdřív 10 dc, když proběhne před 10dc nevyznačí ji. Klidně mohla být 6-7 dc, není to obvyklé sice, ale i ta lf 11-12dnů by pak vycházela. A nebo je to jen ovulační krvácení. A zítra to přestane.

levandulka_fialova
6. led 2021

@clo1 No byla to jasně červená, takže MS. To jsem nevěděla o tom 10. dnu, člověk se pořád učí 😄. No teplotně to odpovídá, ale bylo by to divný...

pajasala
6. led 2021

@levandulka_fialova já teprve 6 dc

clo1
6. led 2021

@levandulka_fialova všechno je možné a jestli je to klasická ms, je dost možné, že ovulace takto brzy byla. I teploty by tomu odpovídaly. Příště raději testuj ovu testy už s koncem ms.

levandulka_fialova
6. led 2021

@clo1 To teda budu muset takhle brzy testovat, zásobu mám velkou 😄

levandulka_fialova
6. led 2021

@pajasala Tak to jsem tě skoro dohonila 😂, když jsem si počítala ideální termín početí podle "Jonáše", vyšlo mi 13.1., tak jsem si říkala, že to teda neklapne a helemese, ono možná jo 😂😂😂😂

Strana