icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
katmo22
6. led 2021

@levandulka_fialova tak to teda koukam jak pero z gauče :D takhle krátké cykly jsou u mě úplně sci-fi... Jak to jen děláš? 🙂

levandulka_fialova
6. led 2021

@katmo22 To samo 😄 Normálně mám cykly dlouhé 23-25 dnů. Od té doby, co beru drmek, tak se to srovnalo na 28-29. Tento cyklus jsem vyměnila tinkturu drmku za kapsle, tak nevím.. Jiná změna nebyla.

pajasala
7. led 2021

@levandulka_fialova a jak to pocitas?

levandulka_fialova
7. led 2021

@pajasala Délku cyklu myslíš? Od 1. dne MS do posledního dne před další MS. Nebo nevím teda teď, na co se ptáš?

pajasala
7. led 2021

@levandulka_fialova myslím ty plodné dny podle Jonáše

levandulka_fialova
7. led 2021

@pajasala Jo aha 🙈

https://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonaso...

Tady zadáš jen svoje datum narození, město a rok, pro který to chceš vypočítat.

pajasala
7. led 2021

@levandulka_fialova tak mě vyšli plodné dny na 10.1

levandulka_fialova
7. led 2021

@pajasala To bys byla 10.DC, tak by to teoreticky šlo 😉

pajasala
7. led 2021

@levandulka_fialova no nemyslím si. Teď mám takové blbe ovulace testy zelené a slabé. A i ta kontrolní je málo vidět. Testovací vůbec. Tak jsem objednala od mama.

katmo22
7. led 2021

@levandulka_fialova a tobě to vychází? Mě vychází plodné dny na 13.1. přitom už jsem ovulaci měla... Zajímavé z čeho to vychází. :D

levandulka_fialova
7. led 2021

@katmo22 Ono to právě vyjde jen párkrát do roka, někdy ani ne - tedy že termín ovulace se shoduje s výpočtem, tzn. že podle hvězd je ta správná konstelace. U prvního dítěte (to jsem o tom ještě nevěděla, až zpětně jsem to počítala), nám to vyšlo přesně na ten den, vím to přesně, protože to byl taky plánovaný styk (Clostylbegit, Pregnyl, styk). Loni nám to vyšlo jen na 1 termín a neklaplo to. Teď vlastně nevím, jak to bude v lednu, když to tedy vypadá, že ovulace byla teď už 6.DC a jindy později, tak to se teprve uvidí...

katmo22
7. led 2021

@levandulka_fialova jako přijde mi docela vtipné i ty časy, někdy mi to vychází i na 3h ráno... To mám jako muže vzbudit že jdem na to? :D

levandulka_fialova
7. led 2021

@katmo22 To už záleží na tobě 😂😂😂

clo1
Autor odpověď smazal
levandulka_fialova
7. led 2021

@clo1 Taky myslím, že je to náhoda 😉, ale je fajn zase myslet na jinou blbost než teplotu a ovulační testy 😂

levandulka_fialova
8. led 2021

Ahoj holky, jestli jste ještě neviděly, tak mrkněte na film Mamas & Papas. "Naše" téma..., z různých pohledů, životních situací. Pobrečela jsem si.

katmo22
9. led 2021

@levandulka_fialova Já koukala včera na první díl nového českého seriálu Kukačky, a je to teda mazec...

levandulka_fialova
9. led 2021

@katmo22 To jsem taky koukala, ten druhý film jsem se pak dívala jinde

katmo22
9. led 2021

Taky teď uvažuji nad svým grafem, není úplně ukázkový jak bych si predstavovala. :(

levandulka_fialova
9. led 2021

@katmo22 Není zase tak špatný. Vzestup je, drží se nahoře...

katmo22
9. led 2021

@levandulka_fialova njn, ale proč už mi ten graf neukazuje luteal line a ani DPO?

katmo22
10. led 2021

@levandulka_fialova už vím, nemám placenou verzi a zkončila mi ta zkušební VIP verze, která byla zadarmo. Takže teď už mi to radši ani nebude ukazovat budoucí ovulaci... Mají to fikané! :D

levandulka_fialova
10. led 2021

@katmo22 No ovulaci ti to vyznačilo, přerušovaně asi proto, že nemáš uvedený jiný příznak (hlen, pozitivní ovulační test). A mně to ukazuje DPO, ale já mám zaplacený rok tu vyšší verzi, v základu mi to neukazovalo. Ale některé holky psaly, že to zaplacené neměly, a přesto jim to ukazovalo. To nevím.

katmo22
10. led 2021

@levandulka_fialova Vyznacila jsem si aspoň pozitivní ovulační test 17 DC. Takže se z přerušované čáry stala plná. Ale DPO mi to v grafu neukazuje. Jen v kalendáři, ale to mi asi nevadí. 🙂 No zadarmo ani kuře nehrabe...

katmo22
11. led 2021

Ahoj holky, protože máte víc zkušeností, tak se chci jen zeptat. Může se brát drmek zároveň s Utrogestanem? Čtu všude protichůdné názory, nejsem si tedy vůbec jistá? Ovulace již byla, jsem zřejmě 7.DPO.

levandulka_fialova
11. led 2021

@katmo22 Já ho brala samostatně. Vysadila jsem ten 4.DPO drmek a nasadila Utrogestan.

pajasala
13. led 2021

Ahojky jak se máme?

katmo22
13. led 2021

@pajasala Ahoj, mám se dobře, u nás parádně nasněžilo! Škoda, že nemám sáně, hned bych šla na kopec. :D Jinak já stále na něco čekám, teď jsem 10DPO, 27 DC. A jak se máš ty?

pajasala
13. led 2021

@katmo22 jo dobrý. Tak to já už s dětma sankovala a super. Já čekám na ovu. Dnes 13 dc a stále to ani nevypadá že by měla přijít.

levandulka_fialova
13. led 2021

@pajasala Já 7.DC, včera se objevil ovulační hlen, test stále negativní.

Strana