icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
pajasala
13. led 2021

@levandulka_fialova mě se objevil až dnes hlen a test trošku ztmavl. Tak snad zítra už bude pozitivní

katmo22
13. led 2021

@pajasala pošli graf, třeba to bude dobrý a ovulace za včasu dorazí... 🙂

pajasala
13. led 2021
katmo22
13. led 2021

@pajasala náhodou to nevypadá vůbec zle, ještě pár dní nízké teploty a ovulace se určitě dostaví... 🙂

pajasala
13. led 2021

@katmo22 no kéž by

pajasala
15. led 2021

Že by hurá už bude ovu. Včera a dnes bolí břicho brutálně

levandulka_fialova
15. led 2021

@pajasala Jeee, já se v první chvíli natěšila, že je to těhotenský test 😄🙈. Myslím, že není důvod pochybovat!

pajasala
15. led 2021

@levandulka_fialova jo to by bylo krásný.

nicoltom
15. led 2021

@pajasala no vidis nakonec me jeste predbehnes 😂 ja sem dneska 16.DC a ovulace v nedohlednu,priznaky cehokoliv taky nikde... 🙈🤦‍♀️

pajasala
16. led 2021

@nicoltom no uvidíme holka. Tento cyklus se pěkně louda teda mrska jedna

katmo22
16. led 2021

@nicoltom já mám ovulaci taky vždycky pozdě. Kolem 18DC. Určitě se ještě dostaví. 🙂

katmo22
16. led 2021

Ahoj ženy. Myslíte si že ta vysoká teplota je jen díky utrogestanu? Přestala jsem ho brát před 2 dny, tak to asi ještě doznívá?

levandulka_fialova
16. led 2021

@katmo22 Mně Utrogestan teplotu neovlivňuje. Je stejně vysoká s ním i bez. Jinak těch 37 vypadá nadějně.

nicoltom
16. led 2021

@katmo22 no zatim co jsem vypozorovala tak vzdy pred ovu a pak az do ms me boli prsa a ted vubec nic... 🤷‍♀️ Tak asi bude anovulacni. Ikdyz diky drmku a tomu inositolu byla ovu kazdy mesic a minule to bylo cca 18-19.DC a cyklus se mi dost upravil tusim na 27-28.dni tak ted pockam kdy prijde ms a asi budu muset ovu pak trosku posoupnout dopredu 🤔 Cekam co se dozvim na te endokrinologii v unoru. Doufam ze z nich neco aspon vypadne a ja se budu moct hnout z mista. 🙈

nicoltom
16. led 2021

@katmo22 to vypada moc dobre 👍✌️

nicoltom
16. led 2021

@pajasala to mi povidej 🙈😂 ty mas aspon pozitivni ovu test 👍

pajasala
16. led 2021

@katmo22 test jsi nezkoušela když už jsi 13 DPO?

pajasala
16. led 2021

@nicoltom no ale to čekání mě úplně sralo s prominutím. Tak snad dnes bude

nicoltom
16. led 2021

@pajasala jo to cekani je na posrani 😂🙈 a uplne nejvic na podrani je kdyz zjistis ze zase nic a jedes na novo.. 🤦‍♀️

pajasala
16. led 2021

@nicoltom to je pravda.

nicoltom
16. led 2021

@pajasala ja to mam ted takto 😢

katmo22
16. led 2021

@nicoltom škoda, opravdu to vypadá anovulacne... Drmek mi hodně pomohl a inositol beru ve fertiproně, která má i další vitamíny. Zkoušela si ji?

katmo22
16. led 2021

@pajasala zkoušela jsem ho 11DPO a negativní. Teď na to nemám odvahu. Podle aplikace to mám dostat až 19.1. tak to zkusím až ten den asi... Bojím se zklamání. Další cyklus prostě psychicky nedám.

nicoltom
16. led 2021

@katmo22 fertripronu v DE nemaji a nenasla sem neco na stejny bazi 🙈 jeste mam jedno baleni inositolu tak az ho doberu tak se po necem jinym mrknu.. Me se libilo ze na tom inositolu pisou ze je to extra na pco 🤷‍♀️

pajasala
17. led 2021

@nicoltom no vypadá to tak.

pajasala
17. led 2021

@katmo22 jasný počkej tím se nic nezkazí

pajasala
18. led 2021

Tak jak holky?

levandulka_fialova
18. led 2021

@pajasala Já ovulace asi včera, tento měsíc bez snažení 😢, takže uvidíme, jak to vůbec bude příští měsíc...

pajasala
18. led 2021

@levandulka_fialova jakto že bez snažení.

leeela
18. led 2021

Ahojky, já mám šílený cyklus 🙈 ale byla jsem u pipkařky a dostala zadanku na hysteroskopii(? Takový to ‘profouknuti’ kontrastní látkou) a přítel zadanku na spermio... tak čekám na MS ať se muzu objednat 🙂 OVU mám ale od MUDr potvrzenou - trefili jsme se přímo, ze viděla na utz praskly folikul... a tři dny po OVU jsem dostala zánět mocaku a ATB ...😒

Strana