Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala Jeee, já se v první chvíli natěšila, že je to těhotenský test 😄🙈. Myslím, že není důvod pochybovat!
@levandulka_fialova jo to by bylo krásný.
@katmo22 Mně Utrogestan teplotu neovlivňuje. Je stejně vysoká s ním i bez. Jinak těch 37 vypadá nadějně.
@katmo22 no zatim co jsem vypozorovala tak vzdy pred ovu a pak az do ms me boli prsa a ted vubec nic... 🤷♀️ Tak asi bude anovulacni. Ikdyz diky drmku a tomu inositolu byla ovu kazdy mesic a minule to bylo cca 18-19.DC a cyklus se mi dost upravil tusim na 27-28.dni tak ted pockam kdy prijde ms a asi budu muset ovu pak trosku posoupnout dopredu 🤔 Cekam co se dozvim na te endokrinologii v unoru. Doufam ze z nich neco aspon vypadne a ja se budu moct hnout z mista. 🙈
Tak jak holky?
@pajasala Já ovulace asi včera, tento měsíc bez snažení 😢, takže uvidíme, jak to vůbec bude příští měsíc...
@levandulka_fialova jakto že bez snažení.
Ahojky, já mám šílený cyklus 🙈 ale byla jsem u pipkařky a dostala zadanku na hysteroskopii(? Takový to ‘profouknuti’ kontrastní látkou) a přítel zadanku na spermio... tak čekám na MS ať se muzu objednat 🙂 OVU mám ale od MUDr potvrzenou - trefili jsme se přímo, ze viděla na utz praskly folikul... a tři dny po OVU jsem dostala zánět mocaku a ATB ...😒

@levandulka_fialova mě se objevil až dnes hlen a test trošku ztmavl. Tak snad zítra už bude pozitivní