icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
levandulka_fialova
18. led 2021

@leeela Tak to je teda šíleně dlouhý cyklus 🙈. Třeba ta vyšetření nebudou už ani potřeba 😉

levandulka_fialova
18. led 2021

@pajasala Nebyla vhodná rodinná konstelace 🙈😂

pajasala
18. led 2021

@levandulka_fialova to mě mrzí. Ono to je ve finále jedno. Mi se trefujeme den dva před a taky nic

nicoltom
18. led 2021

@leeela ty kraaaso 😱 takovy dlouhy cyklus mas od prirody nebo s tim mas problemy?

levandulka_fialova
18. led 2021

@pajasala Mě už to vůbec nebaví. Obdivuju, když se tady holky snaží roky! My 11 měsíců a jsem vyšťavená.

nicoltom
18. led 2021

Holky,kolik tomu snazeni date casu? Dokud se to nepodari nebo mate nejakou hranici do kdy nez by clovek uplne zmagoril..? 🤔 Ja treba mam rok snazeni pak rok pomoci doktoru a max 3 IVF a koncim... 🙈

nicoltom
18. led 2021

@levandulka_fialova jo no tady ten casovanej sex to je jak v bordelu... 😂🙈

levandulka_fialova
18. led 2021

@nicoltom Já IVF ne, tolik peněz jako samoplátce nemůžu dát, navíc s tak malou úspěšností... Řekla jsem si, že do mých 42..., takže už jen 8 měsíců...

katmo22
18. led 2021

@nicoltom My už se snažíme rok a půl, po březnovém zamlklém těhu se vůbec nedaří... Já nevím, furt chodím každý měsíc (cca 3 měsíce po sobě) na folikulometrii a nejsem schopná tam jít přesně na ovulaci, vždy je buď po a nebo hodně před. Mě už přestává bavit měření teploty, užívání dvakrát denně prášků, furt musím myslet ještě na listovku, sex na čas, manžel taky bere nějaký vitamíny, už nás to nebaví. Nechápu jak tohle někdo může mít třeba 10 let? Mám sto chutí s tím seknout! Stejně jsem dítě odkládala co to šlo, mateřský pudy taky na nule... ach jo...

levandulka_fialova
18. led 2021

@katmo22 Je to fakt, je toho tolik kolem, pořád jen stres a čekání.

nicoltom
18. led 2021

@levandulka_fialova taky sem samoplatce a v Cesku me to vyjde cca na 90.tis a v Nemecku 5-7.tis euro coz je nejakych 150-170.tis korun 🙈 kde bydlis ty? Prave mi dnesni uspesnost prijde hodne vysoka tobe ne? 🤔

nicoltom
18. led 2021

@katmo22 mam to stejne jako ty 🙈 verim ze to bude hezky s prckem ale neni to proste pro me priorita jako pro jine holky a uplne to nehrotim ale vadi mi to ze nevim zatim pricinu toho pco a rada bych to do budoucna abych byla vporadku a nemusela si trhat fousy jak jezibaba a zbyly mi jeste nejaky vlasy... 🙈

levandulka_fialova
18. led 2021

@nicoltom Dr. mi říkal 30%, bydlím v ČR, ale kvůli věku jsem samoplátce. U nejlevnější kliniky jsem to spočítala na 50, i se všemi možnými příplatky jako prodloužená kultivace, asistovaný hatching apod. A to je prostě mazec. Kdyby byla úspěšnost aspoň 50%...

nicoltom
18. led 2021

@levandulka_fialova Brno ma vysokou uspesnost co jsem tak studovala ale samozrejme je to asi individualni na kazdym tele ja se s tim popere.

leeela
18. led 2021

@nicoltom mám PCOS a dlouhe cykly mám skoro pořad ☹️🤷‍♀️...

leeela
18. led 2021

Holky já byla na IVF před osmi lety v Brně na Obilnaku a stalo nás to myslím cca 25.000... ( dostala jsem na výběr - buď IVF nebo umělý přechod - měla jsem endometriozu IV. stupně 😒)

levandulka_fialova
18. led 2021

@leeela Jenomže 8 let zpět... K tomu část určitě na pojišťovnu... Za 25 tisíc bych to zkusila.

nicoltom
18. led 2021

@leeela ty mas jak pco tak endometriozu? To bych se sla zabit asi 🙈🙈 a podarilo se na prvni pokus?

levandulka_fialova
18. led 2021

@nicoltom 😂😂😂😂 ty umíš potěšit 😂😂😂

leeela
18. led 2021

@nicoltom 😂😂😂 dík 😂😂😂 no PCOS mám, tu endo jsem měla před těhotenským... a teď nevím -u MS teď nemám tak šílené bolesti, jak jsem měla...byla jsem na laparoskopii a pak to IVF...na poprvé se povedlo a rovnou dvojčátka 🙂
@levandulka_fialova asi na pojišťovnu něco bylo, už si to moc nepamatuju... jen jsem napsala zkušenost 😉🙂

katmo22
19. led 2021

Myslím si, že to zřejmě nevyšlo. To už by tam něco bylo vidět...

levandulka_fialova
19. led 2021

@katmo22 No 16.DPO by tam už opravdu něco mělo být..., ale 16. dní je tuším maximální délka LF, takže pokud to zítra nedostaneš... Teplota je pořád nahoře. Moc držím pěsti.

katmo22
19. led 2021

@levandulka_fialova Dneska to zvýšení teploty byl asi jen takový záchvěv, ale myslím si že to nevyšlo. A ten Utrogestan mi asi prodloužil LF, což je vlastně i dobře, kdyby tam teda nějaké embryo bylo. 🙂 Nevím tedy z jakého důvodu, když nejsem těhotn,á mě bolí celou dobu luteální fáze prsa...?

pajasala
19. led 2021

@katmo22 ještě to nevzdavej. Nemohla být ovuo o dva dny déle?

katmo22
19. led 2021

@pajasala určitě ne, 4.1. jsem byla na folikulometrii a viděla tam jen žluté tělísko, čili ovulace už proběhla... Ale já mám normálně dlouhé cykly,ale tenhle mi zase rozhodil utros. Na tomhle testu by bylo už určitě něco vidět.

nicoltom
19. led 2021

@leeela mysleno s nadsazkou samozrejme 🙈😂 to ti fakt nezavidim... Ja mam u toho IVF prave paniku z dvojcat,to radsi zustanu bezdetna nez mit dvojcata 😂

nicoltom
19. led 2021

@levandulka_fialova trocha humoru neuskodi 😂🙈

nicoltom
19. led 2021

@katmo22 ten tvuj graf je ale moc peknej 👍 drzim palce

levandulka_fialova
19. led 2021

@katmo22 No tak s Utrogestanem je to jasné ta dlouhá LF, to jsem netušila, že ho bereš.

pajasala
20. led 2021

@katmo22 tak jak to vypadá dnes?

Strana