icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
levandulka_fialova
10. únor 2021

@clo1 Už zase jel pryč..., ale dnes klesla teplota ještě víc, tzn. dnes by měla být ovulace a zítra vzestup. Takže já to vidím opět NAIVNĚ pozitivně 😂, že s tím gelem sex 2 dny před ovulací úplná ideálka 😂😂😂

Jo, nechápu, co ten minulý cyklus se zbláznil. Ovulace 16.DC je super.

clo1
11. únor 2021

Včera jsem byla na kontrole po revizi a vše je ok. Na pravé straně dokonce folikul 19mm, takže těsně před ovulací. S ms můžu počítat +- za 14 dnů. Po ms to můžeme znovu zkoušet.

clo1
11. únor 2021

@levandulka_fialova pozitivní myšlení je důležité. 🙂
Tak snad zítra bt stoupne. 2dny před ovulací s gelem....to musí vyjít 😀👍🏻

nicoltom
11. únor 2021

@levandulka_fialova ja furt nic 🙈 muj anovulak vesele pokracuje dal... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

pajasala
11. únor 2021

@levandulka_fialova tak i já se konečně dočkám ovu

pajasala
11. únor 2021

@clo1 to jsem moc ráda že jsi v pořádku. Určitě to nebude dlouho trvat a zadaří se.

pajasala
11. únor 2021

@nicoltom teda to mě mrzí. A kdy jdeš k dr?

nicoltom
11. únor 2021

@pajasala 23.2. Jdu na tu endokrinologii jinak k dr. nejdu.. Ten testik mas hezkej,zavidim. 😂🤭

pajasala
11. únor 2021

@nicoltom holka testik je sice krásnej ale to vůbec nic neznamená.

levandulka_fialova
11. únor 2021

@pajasala Tak já sem vlezu, vidím //, srdce mi poskočí a ono prd, "jen" ovulace 🙈. Už jsem myslela, že je to tt.

Mně dnes teplota vylezla, takže asi opravdu byla včera ovulace, načasování ideální, použit Conceive gel a ode dnes jím ananas a to by bylo, aby se tam konečně někdo neuvrtal, jen aby to nebyl zánět 😂😂😂😂😂

levandulka_fialova
11. únor 2021

@clo1 Moc ti držím pěsti, ať to vyjde hned na poprvé. Folikul je pozitivní, tělo funguje bez problémů dál!

levandulka_fialova
11. únor 2021

@nicoltom No už je to teda dlouhý cyklus 🙈 Snad už MS přijde, ať může začít další pokus. Hele a test jsi nezkoušela? Jestli koukám na ten správný graf, tak možná nemáš jednoznačné teploty, ale třeba.... Co?

nicoltom
11. únor 2021

@levandulka_fialova ja uz to prdim 🙈 ani me nebolely prsa jako kdyz ovu mam takze nejsois fakt nic... Navim dneska spinim a cipek mekky a otevreny takze uz jen vyckavam na ms. Tak st uz sakra prijde 💪

nicoltom
11. únor 2021

@pajasala drzim palce ❤️

katmo22
12. únor 2021

@levandulka_fialova Ten gel taky používáme, ale zatím bez výsledku. Tak doufám, že aspoň někomu pomůže! 🙂 Odebrali mi krev kvůli štítné žláze a prolaktinu, tak teď budu čekat týden na výsledky...

levandulka_fialova
12. únor 2021

@katmo22 Víš jak... Tonoucí se stébla chytá 😂

pajasala
12. únor 2021

@levandulka_fialova ach jo tak dnes je ještě silnější tak snad ovu zitra

levandulka_fialova
12. únor 2021

@pajasala Krásná čárka! Držím pěsti.

nagojka
12. únor 2021

@clo1 ahoj omlouvam se ze se zase vtiram do diskuze,jen zareaguju na tvuj dotaz..Ovulaci se znaci termin kdy praskne folik...Ale ne vzdy v tom folikulu je dozrale vajicko..Folikul muze prasknout prazdny bez vajicka,pokud neni vajicko dostatecne vyzrale...To treba tvrdil midrc me kdyz zjistil ze mam PCOS...ze sice ovulace muze probihat,ale uz se nevi v jake kvalite...jestli folikul obsahuje vajicko se da zjistit pouze laparoskopicky,to neni videt na utz ani zadnym testu..Jinak to s mimikem je mi moc lito..Ja se zatim drzim ale tahle situace je moje temer kazdodeni nocni mura...

clo1
12. únor 2021

@nagojka mě jen dr.řekla, že nastane během pár dnů ovulace, to jestli tam je nebo není vajíčko už nevidí. Pro mě je důležité to, že se mi cyklus vrací do normálu a cca za 14dnů, když folikul prasne dorazí ms a pak se už budeme moct snažit.
Pco naštěstí nemám. Mívala jsem pravidelné cykly, tak to snad bude i teď 🙂
A co ty? Který jsi tt už víš co čekáte? 🙂

@pajasala to bude mega ovulace, užijte si víkend 😀

clo1
12. únor 2021

@levandulka_fialova
@pajasala mě bolí dnes vaječníky, tak se tam asi chystá ovulace. Škoda, že na to nemůžeme taky hupnout 😂bych pak byla s váma nastejno😊. Aspoň ale budu čekat jak dopadnete. Držím palce.

nagojka
12. únor 2021

@clo1 jsem 17tt a zatim je vsechno v poradku...tak doufam ze to tak i zustane...Co cekame nevime,prcek se nechce ukazat tak se snad dozvime az 20tt...driv kontrolu zadnou nemam...

levandulka_fialova
12. únor 2021

@clo1 A co by se mohlo stát, kdybyste na to hupsli teď? S tímto nemám vůbec zkušenost.

levandulka_fialova
12. únor 2021

@nagojka Teda to letí... 17tt. Krásný! První se taky nechtěl ukázat, pořád tam seděl v tureckým sedu na zadku a nešlo to, takže až v tom 20tt jsme to taky věděli, i když ve 12tt na genetice si dr. tipnul a měl pravdu.

levandulka_fialova
12. únor 2021

A teda už jsem pochopila, proč se doporučuje ananas na zahnízdění.... Protože tak, jak ten plátek ananasu rozežere celou hubu, to je síla 😂, takže to musí nahlodat i tu děložní stěnu, a to se pak do té tkáně snadno dostane cokoli 😂😂

clo1
12. únor 2021

@levandulka_fialova mělo by se dodržet šestinedělí. Do 1.ms bychom neměli mít sex. Prostě se děloha po revizi musí zahojit. Takže teď si dáváme pauzu. I když se to vleče, tak to vydržíme.

pajasala
13. únor 2021

@clo @levandulka_fialova tak snad jsme včera trefili dnes bt o 0,3 vyšší 🙂

levandulka_fialova
13. únor 2021

@pajasala Super. U mě potvrzeno.

pajasala
13. únor 2021

@levandulka_fialova paráda 🙂

nicoltom
13. únor 2021

@nagojka juuu porad se drzis? To je moc super! ❤️😘