icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
clo1
5. únor 2021

@katmo22 listopad, prosinec-tam ovulace byla. A ty ses ptala dr.na clostík? Né každý doktor ho předepíše, když k ovulaci dochází. Sem tam mít anovulační cyklus je normální.

clo1
5. únor 2021

@levandulka_fialova tak to vypadá, že ti tentokrát ovulace dorazí normálně 🙂 a né extrémně brzy jako minule 🙂

levandulka_fialova
5. únor 2021

@clo1 Jo, vypadá to. Beru pořád ten drmek, B6 a kyselinu listovou. Na Fertipronu jsem se vyprdla.

clo1
5. únor 2021

@levandulka_fialova a co zkusit nosifol v sáčcích? Hodně si ho holky chválí. Taky si ho chci objednat 🙂

levandulka_fialova
6. únor 2021

@clo1 Myslím, že je to dražší Fertiprona, obsah Inositolu je stejný. Brala jsem to 10 měsíců a nic.

katmo22
6. únor 2021

@clo1 na clostik jsem se ptala když jsem byla 6dc rekla že tenhle cyklus je pozdě ho brat... A nechtěla my ho předepsat kvůli tomu že ovulaci u mě několikrát prokázala. Listopad nebyla ovulka a v prosinci jo, v lednu zase nebyla... Strida se to.

clo1
7. únor 2021

@katmo22 tak pokud jsi tam párkrát byla a vždy ovulaci viděla, tak se nedivím, že ho nechtěla napsat. A co tak ji donést grafy za posl.půl rok, aby viděla, že ne vždy ovulaci máš.

nicoltom
7. únor 2021

@clo1 ono taky zalezi jak ta ovulace probehne a jenom to ze probehne nestaci. Neco na podporu te ovulace by ji dat mohl. 🤔

clo1
7. únor 2021

@nicoltom co tím myslíš, že záleží jak proběhne? Co nestačí? 🙂

nicoltom
7. únor 2021

@clo1 treba tady probehla ovu jak mela se vsim sudy..

nicoltom
7. únor 2021

@clo1 a tady ne...

clo1
7. únor 2021

@nicoltom pokud ovulace probíhá ob měsíc, tak je dost možné, že jeden vejcovod je nefunkčí, třeba by pomohla laparoskopie. Každý doktor nechce hned psát hormony, pokud aspoň ob měsíc ta ovulace je. I když je to na prd, to jo.

nicoltom
8. únor 2021

@clo1 u me treba ze ctyr mesicu jen jedna ovulace dobra a jedna takova postizena a zbyle dva anovulaky. Jeden vejcovoc je asi nepruchozi protoze se nedostala az dozadu. Cekam na tu endokrinoligii prave 🤷‍♀️ Gynda mi jen rekla ze mam jit do caru a vic nic..

pajasala
8. únor 2021

@nicoltom a jak vypadá graf dnes?

nicoltom
8. únor 2021

@pajasala myslim si ze uz tento cyklus konecne konci. Aspon doufam 🙈 sem tam ruzovo tak snad uz bude konec.. To je asi poprvy co se tesim na 1DC 😂

nicoltom
8. únor 2021
pajasala
8. únor 2021

@nicoltom jo vypadá to tak. Vůbec se ti nedivím že se tesis. Takové cykly jsou pro zlost.

clo1
8. únor 2021

@pajasala
@nicoltom já se taky těším na ms, ale já si ještě počkám.😕

pajasala
8. únor 2021

@clo1 já se těším na ovu

levandulka_fialova
8. únor 2021

@nicoltom Já si spíš myslím, že anovulaky jsou kvůli vaječníku a ne vejcovodu. Ono když se uvolní vajíčko z folikulu, tak ta teplota prostě zareaguje a to, že chudák vajíčko se už dál nikam nedostane, je věc druhá, ale teplota už proběhlou ovulaci vyznačí. Takže bych řekla, že jeden z těch vaječníků stávkuje...

nicoltom
8. únor 2021

@levandulka_fialova jo tahle.. Priznam se ze nevim presne jak to funguje ale jo dava to smysl co rikas. 👍 Oba jsou PCO co sem videla na utz 🤦‍♀️ Uvidim no co mi reknou.

nicoltom
8. únor 2021

@clo1
@clo1 snad uz se to u nas vsech nekam brzo pohne.. 🙈

nicoltom
8. únor 2021

@levandulka_fialova takze je vlastne mozny ze tam kde ovulaci mam je zrovna nepruchozi vejcovod... 🤔

levandulka_fialova
8. únor 2021

@nicoltom Teoreticky ano, ale ani to nevadí, on se zdravý vaječník dokáže natáhnout a vzít uvolněné vajíčko z druhého vaječníku, takže nic není ztraceno. Pokud je to PCO, tak je spíš pravděpodobné, že oba vaječníky fungují, mají vajíčka, jen někdy neuzraje do správné velikosti, tělo pořád čeká, čeká a když je to dlouho, prostě se na to vyprdne a přijde MS. Ale sleduju na Instagramu lektorku symptotermální metody, tak u PCO je důležité přijít na to, o jaký typ se jedná a podle toho postupovat... Víc nevím, protože tato témata přeskakuju...

nicoltom
8. únor 2021

@levandulka_fialova ja uz toho o PCO nastudovala tolik ze uz muzu delat seminare... 😂 A porad nemuzu prijit na to kde lezi problem . 😩 Cukr, prolaktin, stitnou zlazu mam v poradku tak mi dochazi napady.. 🙈

levandulka_fialova
8. únor 2021

@nicoltom Zkus se na ni mrknout, má tam opravdu spoustu informací a nabízí i konzultace za pár korun.

nicoltom
8. únor 2021

@levandulka_fialova diky 👍😘

levandulka_fialova
9. únor 2021

Ahoj ženy, tak konečně pozitivní ovulační test, i když aplikace si to ještě nemyslí 😂, ale já vím, že nikdy nemám tmavší proužek, tak doufám, že to klapne! Včera a dnes ráno zaseto, tentokrát použit i ten Conceive gel, dnes uvidím, jestli ho "přemluvím" 😂 Jestli to neklapne, klepne mě 😂

pajasala
9. únor 2021

@levandulka_fialova jé paráda. Já pořád čekám.

clo1
10. únor 2021

@levandulka_fialova a konečně budeš mí i ovulaci v normální dc. Tak držím palce 😉, ale ještě bych to dnes večer zkusila být tebou 😊

Strana