Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@levandulka_fialova tak to vypadá, že ti tentokrát ovulace dorazí normálně 🙂 a né extrémně brzy jako minule 🙂
@clo1 Jo, vypadá to. Beru pořád ten drmek, B6 a kyselinu listovou. Na Fertipronu jsem se vyprdla.
@levandulka_fialova a co zkusit nosifol v sáčcích? Hodně si ho holky chválí. Taky si ho chci objednat 🙂
@clo1 Myslím, že je to dražší Fertiprona, obsah Inositolu je stejný. Brala jsem to 10 měsíců a nic.
@nicoltom Já si spíš myslím, že anovulaky jsou kvůli vaječníku a ne vejcovodu. Ono když se uvolní vajíčko z folikulu, tak ta teplota prostě zareaguje a to, že chudák vajíčko se už dál nikam nedostane, je věc druhá, ale teplota už proběhlou ovulaci vyznačí. Takže bych řekla, že jeden z těch vaječníků stávkuje...
@levandulka_fialova jo tahle.. Priznam se ze nevim presne jak to funguje ale jo dava to smysl co rikas. 👍 Oba jsou PCO co sem videla na utz 🤦♀️ Uvidim no co mi reknou.
@levandulka_fialova takze je vlastne mozny ze tam kde ovulaci mam je zrovna nepruchozi vejcovod... 🤔
@nicoltom Teoreticky ano, ale ani to nevadí, on se zdravý vaječník dokáže natáhnout a vzít uvolněné vajíčko z druhého vaječníku, takže nic není ztraceno. Pokud je to PCO, tak je spíš pravděpodobné, že oba vaječníky fungují, mají vajíčka, jen někdy neuzraje do správné velikosti, tělo pořád čeká, čeká a když je to dlouho, prostě se na to vyprdne a přijde MS. Ale sleduju na Instagramu lektorku symptotermální metody, tak u PCO je důležité přijít na to, o jaký typ se jedná a podle toho postupovat... Víc nevím, protože tato témata přeskakuju...
@levandulka_fialova ja uz toho o PCO nastudovala tolik ze uz muzu delat seminare... 😂 A porad nemuzu prijit na to kde lezi problem . 😩 Cukr, prolaktin, stitnou zlazu mam v poradku tak mi dochazi napady.. 🙈
@nicoltom Zkus se na ni mrknout, má tam opravdu spoustu informací a nabízí i konzultace za pár korun.
@levandulka_fialova diky 👍😘
@levandulka_fialova jé paráda. Já pořád čekám.
@levandulka_fialova a konečně budeš mí i ovulaci v normální dc. Tak držím palce 😉, ale ještě bych to dnes večer zkusila být tebou 😊

@katmo22 listopad, prosinec-tam ovulace byla. A ty ses ptala dr.na clostík? Né každý doktor ho předepíše, když k ovulaci dochází. Sem tam mít anovulační cyklus je normální.