Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@nicoltom V neděli jsi byla 11.DPO a to je brzy, i když některé už ducha uloví. Snad to vyjde.
@levandulka_fialova uz aby to bylo 🙈
Tak jak jste na tom ženy? Já jsem 15DC a ovulace se zřejmě nejspíš ani nedostaví, takže teď opět anovulační cyklus. Když se to takto strídá, že jeden měsíc mám ovulaci a druhý ne, je možný, že mám špatný jeden vaječník? Co bych měla chtít po gynekoložce - myslím tím jaké vyšetření? Hormonální profil mi řekla že je zbytečný. Tak jsem říkala, že by mi mohli zkontrolovat aspoň štítnou žlázu nebo průchodnost vaječníků - jestli je mám oba v pořádku nebo co se děje?
@levandulka_fialova a co ty kočko?
@pajasala
@clo1
Taky si myslim ze je to anovulak ale dneska uz sem 38dc a to sem nikdy nemela tak dlouho. 🤷♀️ Kdyz tohle je anovulak tak jak to bude probihat kdyz priste obulace prijde? To pujde z duhyho vajecniku nebo z toho ze kteryho mela byt ovu ted..? 🤔 Ono tezko rict ale co sem cetla ohledne tec grafovych verzi tak muze vypadat v podstate jakkoliv protoze kazda jsme jina. 23.2. Mam termin na endokrinologii tak sem zvedava 🙈 ale nejvetsi chut se uz na vsechno vysrat.. 😂🤦♀️
Už jsem se objednala do CARu, bydlím v krajským městě a tady to mám kousek. Ale jsem objednaná až za 20 dní. Mám v plánu jim říct, ať mi udělají všemožné testy, ale chci aby mě začali léčit až budu vědět čím to je. A ne jen na slepo do mě píchat hormony. Je mi 30 let, unesu všechno. 🙂
@pajasala Já jsem 11.DC, teplota dole, ovulační testy zatím negativní, tak uvidíme.

Holky tak co? Ja nevim,ja to mam zase uplne jinak nez ostatni mesice 🤦♀️ Momentalne jsem 35dc a uplne teda musim rict ze zatim uplne bez spineni 👍 ale tech 35.dni je i na me dlouho. 🤔 Test sem delala v nedeli a samozrejme nic ze... 🤦♀️