icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nicoltom
2. únor 2021

Holky tak co? Ja nevim,ja to mam zase uplne jinak nez ostatni mesice 🤦‍♀️ Momentalne jsem 35dc a uplne teda musim rict ze zatim uplne bez spineni 👍 ale tech 35.dni je i na me dlouho. 🤔 Test sem delala v nedeli a samozrejme nic ze... 🤦‍♀️

katmo22
2. únor 2021

@nicoltom já jsem teprve na začátku, asi 12 DC. Ovulaci čekám až o víkendu, jestli se tedy vůbec dostaví. No buď máš stejně blbě dlouhý cykly jako já a nebo jsi v tom... 🙂 Ale je divný že TT nic?

levandulka_fialova
2. únor 2021

@nicoltom V neděli jsi byla 11.DPO a to je brzy, i když některé už ducha uloví. Snad to vyjde.

nicoltom
2. únor 2021

@katmo22 no v tom nevim no 🙄 TT v nedeli nic,bilo..

nicoltom
2. únor 2021

@levandulka_fialova uz aby to bylo 🙈

katmo22
5. únor 2021

Tak jak jste na tom ženy? Já jsem 15DC a ovulace se zřejmě nejspíš ani nedostaví, takže teď opět anovulační cyklus. Když se to takto strídá, že jeden měsíc mám ovulaci a druhý ne, je možný, že mám špatný jeden vaječník? Co bych měla chtít po gynekoložce - myslím tím jaké vyšetření? Hormonální profil mi řekla že je zbytečný. Tak jsem říkala, že by mi mohli zkontrolovat aspoň štítnou žlázu nebo průchodnost vaječníků - jestli je mám oba v pořádku nebo co se děje?

pajasala
5. únor 2021

@katmo22 ahojky já teprve 8 dc takže u mě se zatím nic neděje. Uvidíš třeba ještě přijde. Co bt a ovu testy?

pajasala
5. únor 2021

@nicoltom ahojky jak to vypadá?

pajasala
5. únor 2021

@levandulka_fialova a co ty kočko?

katmo22
5. únor 2021

@pajasala bazálka nevypadá, že by měla před ovulací, nízko ty teploty moc nejsou... o jaké vyšetření si mám říct? gynekoložka je naprosto neschopná cokoliv řešit...

pajasala
5. únor 2021

@katmo22 hod sem graf. Asi bych vyměnila dr. Když to nechce řešit

clo1
Autor odpověď smazal
clo1
5. únor 2021

@katmo22 co se objednat do Caru, pokud se tvá dr.k ničemu nemá?

nicoltom
5. únor 2021

@pajasala ja takto ale ms nikde a teploty buch vi jaky taky nejsou... 🙈 zitra zkusim TT ale necitim se nijak zvlastne 🤷‍♀️

pajasala
5. únor 2021

@nicoltom já teda nevím holka ale spíš mi to přijde jako anovulák

clo1
5. únor 2021

@nicoltom taky tam moc ovulaci nevidím, přikláněla bych se k anovulačnímu cyklu ☹
Ale test pro jistotu zkus.

nicoltom
5. únor 2021

@pajasala
@clo1
Taky si myslim ze je to anovulak ale dneska uz sem 38dc a to sem nikdy nemela tak dlouho. 🤷‍♀️ Kdyz tohle je anovulak tak jak to bude probihat kdyz priste obulace prijde? To pujde z duhyho vajecniku nebo z toho ze kteryho mela byt ovu ted..? 🤔 Ono tezko rict ale co sem cetla ohledne tec grafovych verzi tak muze vypadat v podstate jakkoliv protoze kazda jsme jina. 23.2. Mam termin na endokrinologii tak sem zvedava 🙈 ale nejvetsi chut se uz na vsechno vysrat.. 😂🤦‍♀️

nicoltom
5. únor 2021

@pajasala ja uz vymenila tri gyndare protoze me vzdy odkazali jen do CARU jinak mi nepomuzou voz me neskutecne vytocilo 🤦‍♀️

pajasala
5. únor 2021

@nicoltom tak to chápu. Moc bych ti přála aby se ti to vše srovnalo a zadařilo se.

clo1
5. únor 2021

@nicoltom tak gyndař s tebou stejně nic moc neudělá, může udělat HP, poslat partnera na spermiogram. Pozvat tě na utz jestli probíhá ovulace, ale jestli tomu chcete pomoct nějak více, tak to už jedině v caru.

pajasala
5. únor 2021

@nicoltom jinak já mám cykly 25 až 28 a při anovulaku jsem měla 36

nicoltom
5. únor 2021

@clo1 chlap je ok 👍 ja myslela ze ze clostilbegyt a utrogestan muze predepsat i gyndar.. Ja to mam do CARU 300km a ptedstava ze tam jezdim 3x tydne na ultrazvuk me desi. 🙄 Nechtel mi nikdo z nich ani udelat HP 🤦‍♀️ Uz zacinam chapat proc vsichni Nemci jezdi na IVF do CR.

nicoltom
5. únor 2021

@pajasala aha takze anovulak je vzdy delsi? Diky ja taky preju nam vsem at si tuhle fazi muzeme konecne odskrtnout. 😁

pajasala
5. únor 2021

@nicoltom ano je delší

nicoltom
5. únor 2021

@pajasala aha to jsem nevedela 🙈 tak je to potom jasny anovulak protoze tak dlouhy cyklus nemam... Max 30.dni

nicoltom
5. únor 2021

Tohle jsou moje grafy ktere sem zatim namerila... Rijen, Listopad, Prosinec, Leden.

katmo22
5. únor 2021

@nicoltom já tam v listopadu ovulaci vidím ukázkovou... 🙂

katmo22
5. únor 2021

Už jsem se objednala do CARu, bydlím v krajským městě a tady to mám kousek. Ale jsem objednaná až za 20 dní. Mám v plánu jim říct, ať mi udělají všemožné testy, ale chci aby mě začali léčit až budu vědět čím to je. A ne jen na slepo do mě píchat hormony. Je mi 30 let, unesu všechno. 🙂

nicoltom
5. únor 2021

@katmo22 jojo v tom listopadu probehla 👍 i v tom prosinci ale to je z toho rozbityho vajecniku nejspis a tam to i pocitove bylo jine nez v tom listopadu. Jinak teda smula zatim. 🙈

levandulka_fialova
5. únor 2021

@pajasala Já jsem 11.DC, teplota dole, ovulační testy zatím negativní, tak uvidíme.

Strana