icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
katmo22
26. led 2021

@levandulka_fialova ten graf je úplně neuvěřitelný... Takhle krátký cyklus jsem ještě neviděla. Ja ho mám zase hrozně dlouhý, až 36 dní. Aspoň nemusíš dlouho čekat na další cyklus. 🙂 a za menses jen 3 dny bych i vraždila! :D mě se to táhne klidně i 5-6 dni

levandulka_fialova
26. led 2021

@katmo22 Mě už to prostě nebaví to snažení, sledování, prdím na to... Dřív jsem měla taky delší MS, teď už většinou opravdu jen 2-3 dny a pak špinění.

pajasala
27. led 2021

@levandulka_fialova ahojky tak to je vážně na hovno s prominutím. Já měla ovu taky 16teho. MS čekám zítra nebo pozítří. Od včera nepatrný naruzovely hlen jako vždy a dnes začaly bolet prsa tak je to jasné. Taky na to prdim.

levandulka_fialova
27. led 2021

@pajasala Mě vždy 2 dny před MS bolí hlava, teď mě taky bolela a já si husa říkala, že to bude počasím, že to není možný a ono bylo. Jsem fakt nas*aná.

nicoltom
27. led 2021

@pajasala sakra 🙈 tak snad priste 🙏

nicoltom
27. led 2021

@levandulka_fialova achjo to me mrzi 😢 a chapu,ja uz toho mam taky plny zuby.. 🙈

nicoltom
27. led 2021

Ja sem na tom takto... Podle me probehla ovu toho 24.1. aspon podle cipku tak nevim jestli toho 21.1. na to vlitnout k necemu bylo 🤦‍♀️

levandulka_fialova
27. led 2021

@nicoltom Kvalitní kusy si počkají 😂

katmo22
27. led 2021

@nicoltom jo třeba bylo, já si zaznamenávám i kdy byl sex, abych pak zpětně věděla zda jsme se trefili...

nicoltom
27. led 2021

@levandulka_fialova tak urcite! 😂👍

nicoltom
27. led 2021

@katmo22 jaky to mam zaznamenane ale trefit se neni jednoduchy 🤦‍♀️ Ohledne prace atd..

katmo22
27. led 2021

@nicoltom tak musíte to udělat jako v tom filmu mamas & papas, kde si manželka došla za manželem až do práce :D

nicoltom
28. led 2021

@katmo22 jo no 😂😂😂

pajasala
28. led 2021

@levandulka_fialova @nicoltom @katmo22 tak u mě zatím takto. Včera odpoledne naruzovely hlen a bolesti zmizely ale ráno tt negativní 😔

levandulka_fialova
28. led 2021

@pajasala Včera to mohlo být nidační špinění, pak by teoreticky mohl být test pozitivní až zítra, co jsem tak vysledovala z jiných grafů. Držím pěsti!

pajasala
28. led 2021

@levandulka_fialova ono to ani snad spineni nebylo. Jen po utrení na WC nádech do růžová a ne vždy. Začalo to předevčírem a včera poo skončilo. Tak uvidíme no.

pajasala
29. led 2021

Hlásím 1 dc

levandulka_fialova
29. led 2021

@pajasala 👎 ach jo. Je vidět, že svoje tělo znáš dobře.

pajasala
29. led 2021

@levandulka_fialova to ano ale je mi to taky k prdu.

levandulka_fialova
29. led 2021

@pajasala 🙈

katmo22
30. led 2021

@pajasala to je mi líto :( příště to ženy dáme!

clo1
30. led 2021

Na začátku prosince jsem tady dávala //. Bohužel před týdnem jsme zjistili, že miminku přestalo bít srdíčko 😞, takže jsem teď 5 dnů po revizi. Po šestinedělí to budeme chtít zkusit znova. Pozoruju vás tu pořád. Holky nevzdávejte to. Jednou se dočkáme ♥️

pajasala
30. led 2021

@clo1 kočko moje to je mi opravdu moc líto

levandulka_fialova
30. led 2021

@clo1 Au 😢 Mrzí mě to. Držím pěsti. Když to šlo jednou, půjde to i podruhé!

nicoltom
30. led 2021

@clo1 zlatoooo! 😱 To me moc mrzi 😢

katmo22
30. led 2021

@clo1 to mě moc mrzí :( drž se!

clo1
30. led 2021

@pajasala
@levandulka_fialova
@nicoltom
@katmo22 děkuji, už je mi lépe, nejhorší byl den, kdy jsem se to dozvěděla a pak čekání na revizi. Už jsem to obrečela a už se tím nechci trápit. Takže se dívám dopředu a už se těším na to, až se budeme moct opět snažit. Piju teď kontryhel, ať se dám co nejdřív do kupy. 🙂

katmo22
31. led 2021

@clo1 také mě chtěli poslat v březnu na revizi, ale ve fakultní nemocnici mi dali jen potratove prášky a na revizi jsem nemusela, takže ani nevím jak probíhá... Ale bylo to stejné hrozné. :(

clo1
31. led 2021

@katmo22 já při čekání na revizi, potratila nakonec sama, ale neodešlo ze mě úplně vše, takže mě nakonec museli dočistit.
Je to rychlý zákrok v narkóze cca 15minutový.
A od toho potratu jste se začali hned snažit? A zatím nic?

katmo22
31. led 2021

@clo1 po potratu mi našla na utz cystu. S tou jsem se léčila ještě 3 měsíce, brala jsem prášky aby zmizela. Takže jsme se od potratu snažili až za cca 3-4 měsíce.

Strana