icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nicoltom
21. led 2021

@katmo22 ja kdyz to prave zkousela jak je to presne tak mi to zmerilo jak dole tak v puse stejne pri tomhle postupu.. 🤔 to je fuk ja merim cely cyklus proste 🙈

katmo22
21. led 2021

@nicoltom tak to chápu, každý má svůj styl co mu vyhovuje 😀

katmo22
22. led 2021

Tak konečně se dostavila dnes MS! I když jsem si ráno naměřila nad 37°C. Takže dnes 1.DC. Sice nejsem ráda, že ta mrcha přišla, ale alespoň vím na čem jsem. 35denní cyklus je fakt dost, a to jen díky utrogestanu!

pajasala
22. led 2021

Ahojda holky moje tak jsem zvědavá jak to tento cyklus dopadne. Děti mi v noci zvraceli a mě už je taky blbě. Ach jo

pajasala
22. led 2021

@katmo22 tak aspoň že už se to rozseklo. Máš novou zkušenost a můžeš to teď udělat jinak.

katmo22
22. led 2021

@pajasala udělat jinak? Jak to myslíš? Já už toho asi moc nevymyslím...

pajasala
23. led 2021

@katmo22 já nevím. Třeba že ho nebudeš brát. Nebo zkusit něco jiného. Moc ti držím palecky a nám všem které čekají na dvě //.

katmo22
23. led 2021

@pajasala a jak to vypadá u tebe, už proběhla ovulace?

pajasala
23. led 2021

@katmo22 ano přesně na manželovi narozeniny. Dnes jsem 7 DPO. Zatím vůbec nic necítím tak snad je to dobré znamení.

katmo22
23. led 2021

@pajasala tak držím moc palce!

pajasala
23. led 2021

@katmo22 děkuju

pajasala
24. led 2021

Holky včera už jsem něco málo snědla a dnes už mi je zase zle. Nemůžu se na jídlo ani podívat. Chřipka pitomá

nicoltom
24. led 2021

@pajasala tak st si brzo fit 🙋‍♀️😘

nicoltom
24. led 2021

Me se to asi teda posunulo a uvidim jak dlouho udrzim LF ale dneska me picha v podbrisku coz nemivam nikdy ale to si myslim ze je brzo 🤔 nebo to ma zase jiny duvod proc..

pajasala
24. led 2021

@nicoltom no tak uvidíš jak to bude dál. Děkuju je to hrozný. Tlak a křeče v žaludku jsou hrozný. Raději bych se poblila. Ale mě to nejde takže už třetí den trpím. U mě zatím takto

nicoltom
24. led 2021

@pajasala to tvoje urcite dopadne 👍😁

pajasala
24. led 2021

@nicoltom no nemyslím si. Já mám vždy pěkné grafy a nedopadne to

nicoltom
24. led 2021

@pajasala a mas nejaky problem nebo to jenom nejde?

pajasala
24. led 2021

@nicoltom nejde

nicoltom
24. led 2021

@pajasala tak preju at nam to vsem vyjde 🙏😘❤️

pajasala
24. led 2021

@nicoltom napodobne

nicoltom
24. led 2021

Holky ja sem uz uplne zmatena z toho vseho 🤦‍♀️ Ted asi ctyri dny mam bilkovity hlen ale cipek tvrdy a zavreny a dneska je mekky a otevreny 🤷‍♀️ Mekky a otevreny byl i par dni pred tim bilkovitym hlenem... Ale zase teplota se drzi ted par dni vyse nez pred. 🙄

pajasala
25. led 2021

@nicoltom já to měla taky tak. A on to i ovlivňuje sex takže se pak na hlen moc spoléhat nedá.

nicoltom
25. led 2021

@pajasala tak to uz sem teda uplne ztracena 😂😂 nic prdim na to... 🤦‍♀️ Moje trpelivost prave vyprsela. 😂

pajasala
25. led 2021

@nicoltom to ne vydrž. Hele já včera myslela ze umřu jak mi bylo zle od žaludku a zimnice. Teplotu jsem neměla. V 11 večer jako když prepnes knoflík a zmizelo to. Ráno byla bt nesmyslné vysoko. Vůbec nechápu čím by to mohlo být.

nicoltom
25. led 2021

@pajasala tehotenstvi! 😘❤️😍 ja si dam ted pausu chvilku protoze uz mi z toho hlabe 🙈

pajasala
25. led 2021

@nicoltom tehu určitě ne. Teď odpoledne mě začalo pobolivat v podbřišku a zítra se určitě objeví růžový hlen. A pak to za dva dny dostanu.

nicoltom
26. led 2021

@pajasala treba ne 😁

pajasala
26. led 2021

@nicoltom ale jo růžový hlen už přišel

levandulka_fialova
26. led 2021

Ahoj holky, končím. Mám toho už dost. Jen na to pořád myslím. Můj graf přikládám. LF i s Pyridoxinem 9 dní!!! Cyklus opravdu jen 19 dní. Ať dělám, co dělám, s tím nízkým AMH nic neudělám. Pořád do sebe jen něco cpu a nic z toho.

Strana