Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Tak konečně se dostavila dnes MS! I když jsem si ráno naměřila nad 37°C. Takže dnes 1.DC. Sice nejsem ráda, že ta mrcha přišla, ale alespoň vím na čem jsem. 35denní cyklus je fakt dost, a to jen díky utrogestanu!
Ahojda holky moje tak jsem zvědavá jak to tento cyklus dopadne. Děti mi v noci zvraceli a mě už je taky blbě. Ach jo
Holky včera už jsem něco málo snědla a dnes už mi je zase zle. Nemůžu se na jídlo ani podívat. Chřipka pitomá
Holky ja sem uz uplne zmatena z toho vseho 🤦♀️ Ted asi ctyri dny mam bilkovity hlen ale cipek tvrdy a zavreny a dneska je mekky a otevreny 🤷♀️ Mekky a otevreny byl i par dni pred tim bilkovitym hlenem... Ale zase teplota se drzi ted par dni vyse nez pred. 🙄

@katmo22 ja kdyz to prave zkousela jak je to presne tak mi to zmerilo jak dole tak v puse stejne pri tomhle postupu.. 🤔 to je fuk ja merim cely cyklus proste 🙈