Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@nagojka mam to od tebe porad ulozeny a myslim na to 👍 jen mam momentalne rozezranej ten inositol a drmek a nechela jsem to hned vzdat tak tomu davam sanci jeste chvilku a pak to vymenim za to tvoje. 😁 Ja jdu 23.2. na endokrinologii tak ted nic neresim a cekam... Stejne ted momentalne mam snovulak a sem ted snad 47DC nebo kolik, uz ani nevim. 😂🤦♀️
@nagojka jo no 😂 manzel vcera rikal: ,,ty vole, sem netusil jak moc slozity je udelat decko..” 😂😂 Kor kdyz mame v okoli tri pary ktery mimino vubec nechteli a vsem trem se stala nehoda 🙈 Verim ze jednou to dopadne a kdyz ne, tak proste ne a jde se dal... 🤷♀️ Uzirat se tim nebudu, na to je zivot moc kratky. 🤭 Vcera jsem na FB sledovana stranku ,,silaplodnosti” a je tam video o PCO a dost tam zminovala ta fyzioterapeutka tu inzulinovou rezistenci a ja se do toho trochu zamotala, protoze cukr mi doktor z krve vysetril a vse ok. Ale nevim jestli je to teda ok nebo tu inzulinovou rezistenci i tak muzu mit, treba ze i pres dobry vysledek by telo pumpovalo tolik inzulinu aby ty cukry pohltil nebo nevim, prave to moc dobre nechapu. 🤔
@nicoltom jo tak s cukrem neporadim tomu ja taky absolutne nerozumim a nikdy sem s nim problemy nemela...Je fajn ze se na to divas z takoveho pozitivniho nadhledu...nam kdyz se ten cely rok nedarilo tak ja byla na dne...zoufala,tak moc sem po tom mimcu touzila...ja bych se nikdy nesmirila s tim kdyby mi rekli ze sem neplodna...to by pro me byl konec sveta..ted uz tady ale doufam bude prcek za chvili s nama🤰🤰🤱🤱ty mas uz nake deti?trochu tady asi spamuju diskuzi na uplne jine tema nez je ucel..🙈🙈🙈🙈holky omlouvam se!!!
@nagojka hele v pohode, my jsme si tu z toho tady udelaly svuj vlastni diskuzni krouzek a klidne se k nam pridej 👍😁. Ne my s muzem zadne deti nemame. Me zachranuje to, ze ja nemam mit dite jako prioritu v zivote, takze to me drzi se z toho neposrat. 🙈 U nas to bude horsi pro manzela pokud to neklapne 🙈
@levandulka_fialova pěkný graf, držím palce. 😊
@clo1 kvuli tomu PCO. Gyndarka nezajem tak jsem poprosila obvodaka jestli mi nemuze pomoci tak mi dal zadanku na endokrinologii a snad mi tam aspon nejak pomuzou. A kdyz ani tam nic tak uz jedine CAR. Stitnou zlatu mam ok, cukr ok, prolaktin ok, takze sama su zvedava co z toho vyleze.
@pajasala Pěkný, ošéfováno 😉 Držím pěsti! Jsme zase sladěný, já 5.DPO.
@levandulka_fialova jj držíme spolu. Ty máš LF taky 12?
@pajasala normálně 11, s B6 jsem jí měla jednou 12 a jednou 14 dní
Kdo semnou dámy ještě jede anovulační cyklus? Ať v tom nejsem sama?! 😀
@levandulka_fialova tak jsem na nás zvědavá
@pajasala Já už prostě nevěřím, koukám na graf a říkám si, že je to stejně k ničemu. Samozřejmě že tajně doufám, ale.
@levandulka_fialova pošli mi ho
@pajasala Jsem teprve 5.DPO, takže nic ještě k vykoukání.
@levandulka_fialova to je ukázkový graf 👍🏻

@nicoltom jojo zatim se prcek drzi a desne to utika..😂🙈🙏termin porodu mam 28.7.🙂je mi lito ze se s tim vsechny tak mazete a perete...koukla sem na vas po delsi dobe a cekala sem ze uz bude diskuze ukoncena...doufam ze se vam vsem brzo zadari a najdete uz konecne //...Holky kouknete na ten Fertilup...Aspon se jen kouknete...ja verim tom uze se nam zadarilo diky nemu,.jasne mohla to bejt taky nahoda...ale po dvou mesicich sem jasne videla rozdili v ovulaci a priznacich a brala sem ho jen 4mesice...brala sem v podstate jenom tohle...Ano je to trochu drazsi zalezitost ale me se vyplatila...aspon kouknete co o nem pisou atd,a treba vas to taky oslovi...Myslim na Vas na vsechny🍀🍀🍀🙂🙂