Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@levandulka_fialova v klidu... me bude 33 😂 🤭
@nicoltom Tak to jsi mě moc neuklidnila 😂😂😂😂, když je mi 41 😂😂😂😂
@levandulka_fialova jak dlouho se snažíte? Mě bude brzy 35 a už si říkám, že je nejvyšší čas mít posl.dítě. Já už bych se na to po 40 necítila. Ale kdyby se zase dlouho nedařilo, tak nevím, možná bych ten věkový limit posunula. Já si vždy říkala, že později než v 35 bych dítě nechtěla, ale asi už to bohužel nestihnu. Tak teď si říkám max.v 37 rodit, jinak že už to odpískám.
@levandulka_fialova sorry 🤭 ja pochopila ze je ti 36 🙈
@clo1 Aktivně rok, co mi zjistili to nízké AMH, ale předtím vlastně pořád 😂, nejdřív jsem si říkala, max. do 40..., pak max. do 41... A teď max. do 42.... Ale ta touha tam prostě pořád je. I kdybych si teď řekla, že už jsem stará, nepřešlo by to...
@levandulka_fialova to chápu, člověk to asi nechce vzdát, tak tu hranici stále posouvá. Mě by to taky hodně mrzelo kdyby to nevyšlo. 🙁
@pajasala Ahoj, no krásně se ti to vybarvilo! Já jsem 8.DC, zkouším místo drmku tento cyklus Gynex + B6 na LF + navýšila jsem vitamín D a půjdu si ho nechat otestovat. Nízká hladina má na otěhotnění prý velký vliv, suplementuju už 2000 jednotek, ale bude to asi málo. Zajdu zítra na odběr.
@levandulka_fialova ty jo tak to je pěkná vitaminova nálož.
@levandulka_fialova tak jak dopadl odběr? A co to iui probírali jste to doma?
@clo1 Odběr neklapl, myslela jsem, že stihnu odběhnout z home office, ale nakupilo se toho 🙄. Zítra musím do kanceláře, tak snad v pátek.
No... Probrali tak, že teda jo a pak zase milion tisíc telefonátů kvůli "akutním" věcem, že jsme se dál nedostali.
@pajasala ja takto🤰🤰🤰😂😂😂🤷🤷uplne si pamatuju na sebe jak moc sem se tesila a zaroven i hrozne bala...clovek mel preci jenom tady na koniku nastenejch takovekch veci a spatnejch zkusenosti...a kdyz mi pak mudrc ukazal srdecni akci tak sem se rozbrecela...citlivka no🙈🙈🙈ale strach me nepresel,ten mam porad...urcite bude vsechno v poradku neboj...Nic spatneho si nepripoustej🙂a jeste jednou gratuluju👍😍
Doufam se svou fotkou nejak nedotknu oststnich snazilek...🤔🤔🥺🍀
@nagojka Takhle vypadám každý večer, i když nejsem v tom 😂 Ale tobě krásně bříško vyskočilo!

@clo1 takže myslíš že je to ok?