icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
3. bře 2021

@pajasala jojo ja jak to fotim sama tak to poradne neumim...zatim sem vubec nic nepribrala ale celou dobu sem brisko nemela a najednou sup a bylo...prijde mi ze ted roste nak rychle🙂🙂levandulka ja sem celkove takovej prcek..mam sotva 160cm a 50kg...🤷🤷sem zvedava jak budu vypadat na samem konci😂😂😂

levandulka_fialova
3. bře 2021

@nagojka Kolikátý jsi týden? Zkusím najít svoji fotku z toho období 😄

nagojka
3. bře 2021

@levandulka_fialova prave dnes sme zacali 20tt...👍👍🙂

levandulka_fialova
3. bře 2021

@nagojka No 11 let zpět... Je to poznat 😂

nagojka
3. bře 2021

@levandulka_fialova no tak oproti tobe nemam bricho teda vubec zadny🤷🤷🙈😳😳😳krasny...🥰budu drzet palce at si to vsechno brzo zopakujes👍👍

levandulka_fialova
3. bře 2021

@nagojka Ono taky předtím nebylo plochý, tak se to povolilo raz dva 😂

katmo22
4. bře 2021

Koukám, že tady už to roste pěkně do šířky. 🙂 Já rostu taky do šířky, ale z toho, že furt jen sedím na kancelářský židli. 😀 Jsem 42.DC a MS stále nikde... Co s tím?

pajasala
4. bře 2021

@katmo22 byla si u dr?

nicoltom
4. bře 2021

@katmo22 ja jsem 19dc a taky pohoda, klidecek a ticho po pesine... 😂

levandulka_fialova
5. bře 2021

@clo1 Tak jsem šla dnes na ten odběr, nechala jsem si vzít D a hořčík a po roce znovu AMH, jsem zvědavá, jak se ta hodnota za rok změnila, pokud klesla ještě mnohem víc, aspoň budu vědět, že tady nemusím "dělat stojky" a prostě to mám nechat plavat. A pořídíme psa 😂. Nebo třetí kočku 😂. Výsledky budou za týden (kvůli tomu AMH, zbytek bude dřív, to si můžu zavolat).

katmo22
5. bře 2021

@pajasala Nebyla. V pondělí jdeme do CARu, tak uvidím co mi řeknou tam. Pokud bych to dostala o víkendu tak mě ani nevyšetří.

@nicoltom Troufám si tvrdit, že je to ze stresu kvůli týhle blbý době, ale nevím, takhle dlouhý jsem ho snad ještě neměla.

pajasala
5. bře 2021

@katmo22 tak ti budu moc držet palecky

clo1
5. bře 2021

@levandulka_fialova tak snad to AMH bude přinejhorším stejné. A jak jsi na tom? Měříš bt? Děláš testy? Já začnu zítra testovat. 🙂

levandulka_fialova
5. bře 2021

@clo1 BT měřím a testy asi ne, mám 1 poslední a další se mi kupovat nechce. Za ten poslední rok jsem vypozorovala, že cca 6 dní před ovulací se mi objeví ovulační hlen a 2 dny před ní jakoby už není, tak to zkusím podle toho. A uvidíme. Doufám, že bude hodnota stejná. Hlavně chci vědět, jestli to mám vůbec ještě pokoušet a nebo na to prdět.

clo1
5. bře 2021

@levandulka_fialova já jsem si testy koupila, hlavně proto, abych věděla jestli se mi po té revizi nerozhodil cyklus, tak jsem si koupila zásobu tak na 3cykly. Pokud bude ovulace chodit pravidelně, tak už pak taky kupovat nebudu.

clo1
6. bře 2021

@levandulka_fialova jak vypadá tvůj graf? Já dnes zkusila první test a nic, ale zatím je brzy. Mívám ho pozitivní až tak 13,14dc, dnes teprve 10. Včera jsme si udělali hezký večer 😂, sice konec šestinedělí budu mít až v pondělí, ale už mám po ms, tak to snad nevadí 🙂

levandulka_fialova
6. bře 2021

@clo1 Obávám se, že my to prošvihli, protože to vypadá na ovulaci už 10.DC. Možná díky tomu Gynexu? Nevím. I hlen byl jen 1 den jako vaječný bílek a dnes už je krémový...

clo1
6. bře 2021

@levandulka_fialova Myslíš? Třeba to ještě klesne, uvidíš zítra. A kdy bylo snažení naposledy? Okolo 9,10dc nic?

levandulka_fialova
6. bře 2021

@clo1 Nic, já dlouho špinila, nemám to tam ani napsaný a pak byl pryč... No na prd. Podle mě neklesne, mám ten graf kolem ovulace vždy stejný.

clo1
7. bře 2021

@levandulka_fialova tak co dneska? Stoupla/klesla?
Já test opět negativní.

levandulka_fialova
7. bře 2021

@clo1 Zase klesla, ale v noci jsem špatně spala, vzbudila jsem se o hodinu dřív a převalovala jsem se.

clo1
7. bře 2021

@levandulka_fialova tak to raději dnes ještě zkuste, nikdy nevíš 😉, třeba ještě není po ovulaci

clo1
9. bře 2021

@levandulka_fialova jak jsi na tom? Ja dnes takto

pajasala
9. bře 2021

@clo1 krásný tak dnes zítra šup na to

levandulka_fialova
9. bře 2021

@clo1 Tak ta teda je!!! Krásná.

Já u sebe tipuju anovulační cyklus. Mele se to jaksi, testy nedělám, no uvidíme.

clo1
9. bře 2021

@levandulka_fialova anovulák to být nemusí. Bt může každým dnem vyskočit. Minule jsi měla ovulaci tuším taky 15dc. 😉

levandulka_fialova
9. bře 2021

@clo1 Jo, myslím až 16.DC. Už jsem z toho taková bez nálady, asi se na všechno vyprdnu. Možná za to může ten Gynex, je fakt, že některé holky psaly, že jim cyklus rozhodil a měly po něm špatnou pleť, což ta se mi teda taky trochu zhoršila. Zítra budu volat na tu krev, snad už budou mít výsledky i na to AMH.

clo1
9. bře 2021

@levandulka_fialova no vidíš, tak to bude ovulace každým dnem. Gynex ti to trochu prodloužil, ale to není na škodu. Mít ovulaci 15,16dc je úplně ideální. Určitě lepší, než když jsi měla ty krátké cykly.

levandulka_fialova
9. bře 2021

@clo1 To rozhodně. On to byl opruz to mít co 23-25 dnů.

katmo22
9. bře 2021

Koukam tady se to ovuluje o sto šest. 🙂 já byla n pondělí v CARu a na UTZ byl vidět folikul ve velikosti 18mm. Vůbec nechápu jak je to možný. Zřejmě jsem menstruaci přeskočila, protože dnes jsem 46DC a ovuluji tak, jako kdybych MS normálně měla. Přitom jsem ji neměla vůbec (měla začít cca 22.2.). Doktor mě bral krev, tak uvidíme co z toho vypadne. Předepsal mi i injekci ovetrile, kterou jsem si pichla hned v CARu. To si jí někdo vážně píchá sám? Ty kraso, jak to děláte ženy? To je jak Sado maso! :D Ještě že tam byla hodná sestřička a pomohla mi.

Strana