icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
pajasala
27. únor 2021

@clo1 takže myslíš že je to ok?

pajasala
27. únor 2021

@nagojka moc děkuju. Ježíš ti mě mrzí. Tak doufám že budeš brzo zdravá a bez nějakých komplikací.

clo1
27. únor 2021

@pajasala tak jestli jsi 15dpo, tak už by digital mohl ukázat i 2-3, ale papírkový sílí hezky, tak bych byla v klidu. Nebo pro uklidnění můžeš digi za 2dny zopakovat, jestli se tam už 2-3 objeví 🙂

clo1
27. únor 2021

@nagojka tak snad to budeš mít jen nějaký lehký průběh. Odpočívej. 😘

pajasala
27. únor 2021

@clo1 uvidíme snad to bude ok

nicoltom
27. únor 2021

@nagojka no ja urcite ne... 😂🙈

nicoltom
27. únor 2021

@pajasala ja uz jsem se te urcite ptala 🙈 ale vam to jenom neslo ze? Jinak si zdrava..

nicoltom
27. únor 2021

@levandulka_fialova v klidu... me bude 33 😂 🤭

levandulka_fialova
27. únor 2021

@nicoltom Tak to jsi mě moc neuklidnila 😂😂😂😂, když je mi 41 😂😂😂😂

pajasala
27. únor 2021
clo1
27. únor 2021

@levandulka_fialova jak dlouho se snažíte? Mě bude brzy 35 a už si říkám, že je nejvyšší čas mít posl.dítě. Já už bych se na to po 40 necítila. Ale kdyby se zase dlouho nedařilo, tak nevím, možná bych ten věkový limit posunula. Já si vždy říkala, že později než v 35 bych dítě nechtěla, ale asi už to bohužel nestihnu. Tak teď si říkám max.v 37 rodit, jinak že už to odpískám.

nicoltom
27. únor 2021

@levandulka_fialova sorry 🤭 ja pochopila ze je ti 36 🙈

levandulka_fialova
27. únor 2021

@clo1 Aktivně rok, co mi zjistili to nízké AMH, ale předtím vlastně pořád 😂, nejdřív jsem si říkala, max. do 40..., pak max. do 41... A teď max. do 42.... Ale ta touha tam prostě pořád je. I kdybych si teď řekla, že už jsem stará, nepřešlo by to...

clo1
28. únor 2021

@levandulka_fialova to chápu, člověk to asi nechce vzdát, tak tu hranici stále posouvá. Mě by to taky hodně mrzelo kdyby to nevyšlo. 🙁

pajasala
2. bře 2021

@clo @levandulka_fialova @nicoltom @nagjka @katmo ahojda holky moje jak jste na tom. Já takto.

levandulka_fialova
2. bře 2021

@pajasala Ahoj, no krásně se ti to vybarvilo! Já jsem 8.DC, zkouším místo drmku tento cyklus Gynex + B6 na LF + navýšila jsem vitamín D a půjdu si ho nechat otestovat. Nízká hladina má na otěhotnění prý velký vliv, suplementuju už 2000 jednotek, ale bude to asi málo. Zajdu zítra na odběr.

pajasala
2. bře 2021

@levandulka_fialova ty jo tak to je pěkná vitaminova nálož.

clo1
2. bře 2021

@pajasala už ses objednavala k dr? Já jsem 6dc a konečně mi končí ms. 🙂

pajasala
2. bře 2021

@clo1 tak to je super. Ano objednala. Jdu 19 teho to bych měla být 7+2 tak aby bylo vidět❤ dřív to nemá cenu.

clo1
2. bře 2021

@pajasala já byla v 6+1 a už bušilo srdíčko, ale 7+2 už to půjde vše lépe vidět. 🙂.
A jak ti je??

pajasala
2. bře 2021

@clo1 jé já se tak těším. Je mi dobře. Občas mě za bolelo bříško ale teď vůbec nic. Jen těžký prsa a šílená nechuť na sex 😂

nicoltom
2. bře 2021

@pajasala u me nic novyho 🤷‍♀️ Ja sem dnes 16dc a a ticho po pesine... Ja uz ani nemerim a prdim na to. 🙈 Ty se drz! 😘

clo1
3. bře 2021

@nicoltom já taky bt neměřím. Měřila jsem kdysi, když jsme se snažili o první. Teď už bych na to asi neměla nervy. Teď budu dělat jen ovulační testy.

nicoltom
3. bře 2021

@clo1 me ovulaky nic neukazujou takze tam bych se nedopidila niceho 🙈

clo1
3. bře 2021

@levandulka_fialova tak jak dopadl odběr? A co to iui probírali jste to doma?

levandulka_fialova
3. bře 2021

@clo1 Odběr neklapl, myslela jsem, že stihnu odběhnout z home office, ale nakupilo se toho 🙄. Zítra musím do kanceláře, tak snad v pátek.
No... Probrali tak, že teda jo a pak zase milion tisíc telefonátů kvůli "akutním" věcem, že jsme se dál nedostali.

nagojka
3. bře 2021

@pajasala ja takto🤰🤰🤰😂😂😂🤷🤷uplne si pamatuju na sebe jak moc sem se tesila a zaroven i hrozne bala...clovek mel preci jenom tady na koniku nastenejch takovekch veci a spatnejch zkusenosti...a kdyz mi pak mudrc ukazal srdecni akci tak sem se rozbrecela...citlivka no🙈🙈🙈ale strach me nepresel,ten mam porad...urcite bude vsechno v poradku neboj...Nic spatneho si nepripoustej🙂a jeste jednou gratuluju👍😍

nagojka
3. bře 2021

Doufam se svou fotkou nejak nedotknu oststnich snazilek...🤔🤔🥺🍀

levandulka_fialova
3. bře 2021

@nagojka Takhle vypadám každý večer, i když nejsem v tom 😂 Ale tobě krásně bříško vyskočilo!

pajasala
3. bře 2021

@nagojka moc děkuju nebojím se. Jsem klidná a pozitivní ti je to nejlepší co mužů udělat. Ty jsi hubenoucka ale Pupicek už ti pěkně roste

Strana