icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
levandulka_fialova
22. bře 2021

@clo1 Kolikátý DPO?

clo1
22. bře 2021

@levandulka_fialova 12dpo. Minule jsem 12dpo měla už pěkné //, takže je to jasné, že nic. Ve středu bych to měla dostat.

levandulka_fialova
22. bře 2021

@clo1 No... To je pro mě taky taková pomyslná hranice, ten 12.DPO.

katmo22
23. bře 2021

@clo1 Jsem na tom stejně, dneska ráno test negativní. Doufám že MS přijde, a ne jako minulý měsíc, kdy mě naprosto vynechala. A všichni v okolí jsou těhotný, to člověku hodně přidá.

clo1
23. bře 2021

@katmo22 tak pokud jsi měla ovulaci, tak ms příjde určitě, pokud nejsi těhotná. Bereš ještě ten utrogestan? Jestli jo, tak už ho vysaď, ať se může ms rozjet. Já ji čekám zítra, břicho už mě pobolívá, tak snad příjde aspoň včas.

katmo22
24. bře 2021

@clo1 utrogestan jsem brala asi jen 7 dní po ovulaci, když ho beru dyl, tak mám hrozně dlouhý cykly. A hlásím že jsem konečně dnes 1.DC! Po 61 dnech, to se mi ještě nestalo.

clo1
25. bře 2021

@katmo22 taky jsem to včera dostala.
Teda to jsou cykly, to by mě zabilo. Já je mívám pravidelné 27-29dnů

levandulka_fialova
25. bře 2021

@clo1
@katmo22 Ach jo holky, to se to táhne ten úspěch.... Já jsem 7.DC.

clo1
25. bře 2021

@levandulka_fialova tak my se teď snažili 1.měsíc po té revizi, tak to by bylo velké štěstí kdyby to vyšlo hned. Snad to nebude ale dlouho trvat.

katmo22
25. bře 2021

@levandulka_fialova
@clo1
Je to na pytel, třeba jaro pomůže. 🙂

clo1
29. bře 2021

Tak mi dnes končí ms. Uvažuju, že se na ty ovulační testy vykašlu. Mám jich tu sice ještě asi 10, ale ovulace je většinou ten 14/15 dc.
Jak jste na tom holky?

katmo22
29. bře 2021

@clo1 Taky jsem včera zkončila s MS. Beru Clostylbegyt, tak uvidíme. Já na ovulační testy taky kašlu a v úterý po velikonocích jdu na kontrolu, takže snad si ovulaci pohlídá doktor.

clo1
29. bře 2021

@katmo22 ty jsi stejný dc jako já teď. Takže příští úterý už budeš 14dc, snad to nebude pozdě. Většinou se chodí na utz dříve. Ale teď jsou ty st.svátky, tak by to dřív asi ani nešlo. Máš první měsíc clostyl?

pajasala
30. bře 2021

Ahoj kočky moje dnes kontrola

levandulka_fialova
30. bře 2021

@pajasala ❤️

clo1
30. bře 2021

@pajasala ahoooj, to jsi byla už zase na utz? To máš fajn, že chodíš tak často. Ať se vám daří 😘😘

pajasala
31. bře 2021

@clo1 ano můj dr. je v začátcích tehu raději když se to kontroluje více. Za dva týdny krev a utz a za další dva 1.screening.

levandulka_fialova
31. bře 2021

@pajasala
@clo1 Pamatuji si, že jsem taky chodila co 2 týdny na začátku, pokaždé utz, pak po měsíci a pak zase co 2 týdny a co týden ke konci. Byla jsem za to strašně ráda, vůbec jsem si neuměla představit, že bych měla jen 3 utz za celou dobu 🙈

clo1
31. bře 2021

@levandulka_fialova pokud otěhotním, tak si ten utz na začátku taky vydupu. Klidně zaplatím, ale už nedovolím, abych šla v 7tt a pak až ve 12tt. Na ZT se tak mohlo přijít dřív a hlavně když je vše ok, tak nás to uklidní.

levandulka_fialova
31. bře 2021

@clo1 Přesně tak. Já tehdy nic neplatila, dr. byl úžasný.

clo1
31. bře 2021

@levandulka_fialova jinak v předchozím těhotenství jsem taky chodila častěji a utz na každé kontrole. Ale teď dr.usoudila, že když už bilo srdíčko, že není třeba už zase chodit tak brzy

levandulka_fialova
31. bře 2021

@clo1 Tak snad už si brzy budeme prosazovat častější utz 😉

clo1
31. bře 2021

@levandulka_fialova kéž by 🙂

pajasala
2. dub 2021

Tak jak jste na tom holky moje?

levandulka_fialova
2. dub 2021

@pajasala Já takto. Ale myslím, že ovulace podle teploty byla až o den později, než ji aplikace vyznačila. Asi bere nejnižší teplotu jako tu ovulační, ale ten vzestup není tak velký. Nevím. Testy jsem nedělala.

katmo22
2. dub 2021

Já ten neměřil teplotu. První měsíc beru clostik, tak jsem zvědavá co to se mnou udělá. Na folikulometrii jdu v úterý po Velikonocích.

clo1
2. dub 2021

Já jsem 10dc, ale neměřím, ani netestuju. Necháme tomu volný průběh 😊

katmo22
6. dub 2021

@clo1 tak jak si na tom? Já byla dneska na UTZ a mám 23mm velký folikul. Ale nevypadá moc dominantně. Co ty?

Nebo co vy ostatní holky?

levandulka_fialova
6. dub 2021

@katmo22 23mm je těsně před prasknutím! Šup na to. A dala ti Ovitrelle?

Já jsem 8.DPO, ale začíná mě bolet hlava, což vždy 2 dny před MS, takže LF zase krátká, už ani ten Pyridoxin nepomáhá.

clo1
6. dub 2021

@katmo22 já se nehlídám, takže nevím, ale tento týden má být ovulace, tak to jistíme.
23mm to není dominantní? 🤣🤣🤣🤣, to je ovulace na spadnutí 🤣

Strana