Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@levandulka_fialova 12dpo. Minule jsem 12dpo měla už pěkné //, takže je to jasné, že nic. Ve středu bych to měla dostat.
@clo1 No... To je pro mě taky taková pomyslná hranice, ten 12.DPO.
@levandulka_fialova tak my se teď snažili 1.měsíc po té revizi, tak to by bylo velké štěstí kdyby to vyšlo hned. Snad to nebude ale dlouho trvat.
@levandulka_fialova
@clo1
Je to na pytel, třeba jaro pomůže. 🙂
Tak mi dnes končí ms. Uvažuju, že se na ty ovulační testy vykašlu. Mám jich tu sice ještě asi 10, ale ovulace je většinou ten 14/15 dc.
Jak jste na tom holky?
@pajasala ❤️
@levandulka_fialova pokud otěhotním, tak si ten utz na začátku taky vydupu. Klidně zaplatím, ale už nedovolím, abych šla v 7tt a pak až ve 12tt. Na ZT se tak mohlo přijít dřív a hlavně když je vše ok, tak nás to uklidní.
@clo1 Přesně tak. Já tehdy nic neplatila, dr. byl úžasný.
@levandulka_fialova jinak v předchozím těhotenství jsem taky chodila častěji a utz na každé kontrole. Ale teď dr.usoudila, že když už bilo srdíčko, že není třeba už zase chodit tak brzy
@clo1 Tak snad už si brzy budeme prosazovat častější utz 😉
@levandulka_fialova kéž by 🙂
Tak jak jste na tom holky moje?
@pajasala Já takto. Ale myslím, že ovulace podle teploty byla až o den později, než ji aplikace vyznačila. Asi bere nejnižší teplotu jako tu ovulační, ale ten vzestup není tak velký. Nevím. Testy jsem nedělala.
Já ten neměřil teplotu. První měsíc beru clostik, tak jsem zvědavá co to se mnou udělá. Na folikulometrii jdu v úterý po Velikonocích.
Já jsem 10dc, ale neměřím, ani netestuju. Necháme tomu volný průběh 😊
@katmo22 23mm je těsně před prasknutím! Šup na to. A dala ti Ovitrelle?
Já jsem 8.DPO, ale začíná mě bolet hlava, což vždy 2 dny před MS, takže LF zase krátká, už ani ten Pyridoxin nepomáhá.

@clo1 Kolikátý DPO?