icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

werumka
20. únor 2016

@mikejla_a My tady s @andik.cz mame antikoncepcni klub 😀

mikejla_a
20. únor 2016

@werumka aha, pardon 🙂

andik.cz
20. únor 2016

@mikejla_a Není důvod se omlouvat 🙂 vím, že jsem tu trochu vetřelec @werumka MS dnes dorazila, je otázka, kdy tedy byla ovu...

werumka
20. únor 2016

@mikejla_a Jee, to se neomlouvej, prosimte! 🙂
@andik.cz myslim, ze ovulace byla v dobe, ktera odpovuda grafu, ale vlivem nemoci se to mohlo natahnout.

crazynaa
21. únor 2016

Prave jsem se vratila z nemocnice s krvacenim 😢 mam tam totiz mensi hematom. Na utz vacek se zloutkovym 5+3tt.... a druhy vacek 4+6 😁😂

dasa.77
21. únor 2016

@crazynaa krvaceni me mrzi,ale urcite to bude dobry
TAKZE TOBE JEDNO MIMINKO NESTACI,TY MUSIS MIT HNED 2...tak to je pecka,gratuluji 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

crazynaa
21. únor 2016

@dasa.77 no ve ctvrtek nic a dnes tohle. Jela jsem a brecela, trasla se, no hruza. Tak okamzite na utz. A dala mi 6 obrazku z utz. Super personal. Hcg skoro 6000. Jeden vacek je niz, ale treba...

dasa.77
21. únor 2016

@crazynaa to lehke krvaceni zpusobuje urcite ten hematom.....a klidne se muze vstrebat ....odkrvacet...bude fajn

6 obrazku jako "u doktora,ale kdyz se neplace" 🙂)))

crazynaa
21. únor 2016

@dasa.77 jojo 6, ale ja plakala. Strasne jsem se lekla. Fuj... tak budu jen lezet a nudit se 😃

valeri10
22. únor 2016

@crazynaa ja mela pravdu? Ja se picnu fakt🙂.gratulujuuuuuuuu🙂

mikejla_a
22. únor 2016

@crazynaa tak to je mazec, musela jsi zažít šok, ale moc gratuluji!! 🙂

crazynaa
22. únor 2016

ani nevíte co za šok to byl..... ve čtvrtek nic a ted dvě :D Valeri10 měla pravdu :D

martina16horysek
22. únor 2016

@crazynaa gratulace 😉 to je krásný. My dneska byli potvrdit a jsme šestý týden

crazynaa
22. únor 2016

@martina16horysek taky gratuluji, a srdicko?

martina16horysek
22. únor 2016

@crazynaa zatím nebylo vidět ☹ říkal ale že máme přijít za týden že by vidět být už snad mělo. U malé jsem srdíčko měla až v osmém týdnu tak zatím hlavu nevesim

martina16horysek
22. únor 2016

@crazynaa a děkuji...

luidisek
22. únor 2016

Myslíte, že je naděje? Do MS mám 2 dny a test dnes negativní...

myjusiatko
22. únor 2016

@luidisek Nadeje je vzdycky. 🙂 Drzim palce.

mikejla_a
22. únor 2016

@martina16horysek jooo to je ještě brzy, mě říkal dr že srdíčko většinou naskočí tak 6+3,já byla 6+1 a ještě nebylo... takže rozhodně je čas 😉

mikejla_a
22. únor 2016

@luidisek mě moc nesedí ta vyznačena ovulace, když ti pak teplota ještě klesla... takže se mi zdá brzy..

dasa.77
22. únor 2016

@luidisek taky si myslím,že ovulace nebyla 11.2. ale později 😉 ve dnech,kdy jsi neměřila můžeme jen odhadovat

martina16horysek
22. únor 2016

@mikejla_a je kuju za uklidnění 😉 říkám u malé bylo také dyl 😉

werumka
22. únor 2016

@luidisek Podle mě jsi teprve nejdřív 8. den po ovulaci a to je na test moc brzy... -ještě počkej.

werumka
22. únor 2016

@crazynaa Ty teda nejsi žádnej troškař 😀

luidisek
22. únor 2016

@dasa.77
@mikejla_a ovulaci jsem testovala i testy a ty ji praveze potvrdily. Pocitove jsem ji mela driv, ale test vysel 17 DC

luidisek
22. únor 2016

@werumka Diky. No verila jsem grafu, jinak bych netestovala, kdyz jsem to mela dnes dostat. Snad to vyjde 🙂

pavlinpaj
22. únor 2016

@luidisek taky mám dva dny do MS, test negativní a ovulacni test pozitivní 20DC. Hodně stesti

juliemichal
22. únor 2016

@pavlinpaj moc moc moc držím palečky aby ms nedošla a našla jsi // čárečky na testíku 🙂

luidisek
22. únor 2016

@pavlinpaj Taky hodne stesti 🙂

pavlinpaj
22. únor 2016

@juliemichal ději. Ty jsi fakt zlata 🙂 ale začíná mě tlačit břicho, takže nevím... Nechává to tak a uvidíme za dva dny...

Strana