Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Prave jsem se vratila z nemocnice s krvacenim 😢 mam tam totiz mensi hematom. Na utz vacek se zloutkovym 5+3tt.... a druhy vacek 4+6 😁😂
@crazynaa gratulace 😉 to je krásný. My dneska byli potvrdit a jsme šestý týden
@martina16horysek taky gratuluji, a srdicko?
@crazynaa zatím nebylo vidět ☹ říkal ale že máme přijít za týden že by vidět být už snad mělo. U malé jsem srdíčko měla až v osmém týdnu tak zatím hlavu nevesim
@crazynaa a děkuji...
@luidisek Nadeje je vzdycky. 🙂 Drzim palce.
@martina16horysek jooo to je ještě brzy, mě říkal dr že srdíčko většinou naskočí tak 6+3,já byla 6+1 a ještě nebylo... takže rozhodně je čas 😉
@mikejla_a je kuju za uklidnění 😉 říkám u malé bylo také dyl 😉
@pavlinpaj moc moc moc držím palečky aby ms nedošla a našla jsi // čárečky na testíku 🙂
@juliemichal ději. Ty jsi fakt zlata 🙂 ale začíná mě tlačit břicho, takže nevím... Nechává to tak a uvidíme za dva dny...

@mikejla_a My tady s @andik.cz mame antikoncepcni klub 😀