Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Holky moje!!!po limitu je tam slabounký dušík...fskt slaboučký a nevyfotitelný,ale já ho vidím...tak třeba přece,třeba je ještě brzy..jsem teprve 10 dpo
@mami29 vypadá to hezky,za dva dny bych zkusila další test 🙂
@blablabla26 tak nějak to je v plánu, pokud nepřijde MS.
@mami29 snad nepřijde,držím palce 🙂
Myslím,ze tady jde malinko vidět
@klara215 vidím ho 😉
@klara215 já tam taky vidím pidi dušíka ♥ ♥
a holky tak včera byla 100% ovulka 🙂 krásně se mi BT zvedla a krásně mě včera bolel levý vaječník 😀 takže dnes 1DPO 🙂
@klara215 juuu dusik tam je , drzim pesti, ale bude silit, to je jasne
@blablabla26 jsem na tom stejne, uz mi i wz napsal, ze ovu nelze zmerit ☹ taky 36,7
@matysikovad Tak to je na prdlačku pěkně ☹
@blablabla26 me asi nejvic stve, ze musim prastat kojit, jinak druhatko nebude
@
http://www.fertilityfriend.com/home/624c3f dobrý den, prosím dá se z toho něco vyčíst? Minulou středu po clostilu zrající folikul, sliznice dostatenčná (dr. nechtěl říct přesnou velikost) a píchnutý pregnyl. Od soboty beru Duphaston. Asi z grafu nepoznam jestli se zadařilo že?
@matysikovad a kolik je prckovi?
@blablabla26 no ani se neptej... 2 roky a ctvrt
@matysikovad Tak to to ukončení kojení snad nebude tak zlý 🙂 To zmáknete a za dalšího prcka je to ta nejmenší obět

@klara215 koukám,že teplota podle mého očekávání znovu stoupla. Kdy budeš zkoušet další test? 😉 Už by to mohlo být vidět