Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@chelsi Máš můj velký obdiv, že máš tu trpělivost a stále se měříš a chceš pokračovat přírodně. A nějaký hlen pozoruješ, nebo jen vlhko? A jak to bylo v předchozích cyklech? Objevil se hlen kolem ovulace? Kontryhel bych ženám v plodném věku nedoporučila, protože dodává tělu fytoestrogeny - přírodní estrogeny, ale pokud ovulace probíhá tak pozdě, je třeba podpořit vaječníky, aby se více "snažily" produkovat své vlastní estrogeny - na to je výborný Sarapis plus - vitamíny navázané na mateří kašičku a fermentovaný pyl - pokud nejsi alergická na včelí produkty 🙂
@cassi246 Tento třetí cyklus jsem právě že zatím žádný hlen typický pro ovulaci neměla. V těch dvou minulých byl během ovulace pozorovatelný bílkovitý hlen. To jsem si i vše načetla kolem toho. Ovulační bolesti jsem také nakonec v tom druhém dlouhém cyklu měla. Teď prostě stále zatím nic.
V srpnu půjdu na standardní preventivní prohlídku, tak to chci nechat do té doby být, měřit a mít aspoň nějaká data pro gynekologa.
Díky za tip na vitamíny, zkusím o nich něco pohledat.
@cassi246 vůbec není za co 🙂 děkuji za to,že jsi mě poradila a za to ti přiletělo srdíčko 🙂
ach jo jak bych jsem si moc přála třeťátko :( :( :( už uvažuji,že se přestaneme snažit,už to nedávám :( :(
@matysikovad no neneeeeee,nevěřím vlastním očím!!!moc moc moc gratuluji 🙂
Nevydržela jsem to,zkusila test a úplně bílo ☹
@blablabla26 nechcem budit plane nadeje, ale ved si len 9dpo.
@myjusiatko já vím......
@blablabla26 tak neplas a radsej napis teplotu. :D
@myjusiatko no jo,když ono jak tu člověk vidí ty krásný duchy u nesmyslných grafů,tak taky něco čeká a nic 😀 u mě nuda,stále 37,2
@blablabla26 kolik jsi dpo. Ja jsem mela 9dpo uplne bilo
@matysikovad dnes právě 9dpo...Ale za tebe mám velikánskou radost 🙂
@mikejla_a toto byl druhy cyklus,ale nic jsem nenechala nahode,hned jsem najela na gynex,rakyTnikovy caj,bt,hlidani cipku a ovu testy. No ale dalekp do ms,uvidim,co prinese cas.
@blablabla26 dekuji,dnes teplota opet o stupinek min! Opet to klesa,do ms daleko a ja neman vubec tehu priznaky. Aspon do ms musim myslet strizlive
@matysikovad ano,to chápu...budu na tebe myslet,at je vše v pořádku a držet všechny palce,co mám
@blablabla26 pry duchy u nesmyslnych grafu 😀 diiky 😀 😀 😀
@matysikovad no a ne? 😀
@blablabla26 zde ta kravina na ff.
@matysikovad to je opravdu zvláštní...na wz je ten kalendář lepší a tam ti ovu vycházela na 3.3.,ne?Taky jsem ze srandy zkusila naházet teploty do ff a tam mi to vyznačilo ovu až 28dc 😕 a wz psal 25dc a i čípek odpovídal.
@blablabla26 podle me 3.3 u me byla kravina, protoze snazeni me hrozne bolelo a celkove cipek tbrdy dole atd. Wz se ridi pouze telotami,ff uprednostnostnuje hlen
@matysikovad aha,to je taky zajímavý,kdy máš termín ms?...no hlen jsem do ff nezadávala.
@blablabla26 no tein ms nevim,normalne mam cyklus cca 29, podle ff jsem 12dpo,podle wz 10dpo,tak si myslum,ze by mely dojit tak ve stredu 16.3
@matysikovad tak to už je za chviličku,doufám,že do té doby se nic nezmění a bude to ok.Teploty ti asi hodně ovlivnuje kojení v kombinaci s virozou
@blablabla26 jj,snad se to udrzi,nemusela bych ukoncovat kojeni,to by bylo uplne nejlepsi... Uz mi oleza tlama,vypadam jak pubertak... Delala jsem i digi clearblue vcera vecer a bylo tam 1-2. U dcery jsem mela 3-4, tak sbad to bude ok.
@blablabla26
@matysikovad
Když vás tak čtu naházela jsem svoje teploty i do WZ... a vyznačila mi obu o den později než FF. Nicméně i tak prošvihnuto na plné čáře ... nojo, manžel sloužil, já byla na zákroku u dr. Tak uvidíme příští měsíc...
@matysikovad
@blablabla26 nicméně co mě překvapuje, každá mi vyznačuje jiný začátek příští MS..
@nita1984 tak pny pocitaji s lf co jsi zadala

@juliemichal Děkuji, ráda poradím, pokud vím a mohu 🙂 Potěšila jsi mě také. Uvidíš v dalších dnech, bude to jasnější. 🙂