Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@blablabla26 No já nejsem doktor, ale plno žen bere různé léky nebo pije alkohol a kouří aniž by věděly, že jsou těhotné a mimčo bylo v pořádku. Právě, proto je to tak v přírodě zařízené, že dítě je s matkou přes placentu spojené až později. Já bych se snažila. třeba naopak ten penicilin bude to pravé pro početí 😀 😀
holky děkuji za povzbuzení 🙂 Právě jsem si i sama říkala,že spousta žen otěhotní při braní HA dohromady s antibiotiky 🙂 Tak to asi zkusíme,když i dr. říkal,že mi radši píše penicilin,aby to nevadilo a že i paralen můžu brát.
Snad se konečně zadaří,už je to dlouhé čekání...
ahoj holky měřím a kdy mi to napíše ovulaci? Tam musí být nějaký skok teplotní že ano?
@milujicimamina ahoj,označí ti graf ovu,až když budou 3 po sobě jdoucí teploty vyšší,než 6 předchozích teplot.Takže ano,teplota vyskočí nahoru a musí se nahoře držet 3 dny,aby to v grafu vyznačilo ovu.
@blablabla26 děkuji 🙂
@milujicimamina ahoj ty měříš poprvé?
@valeri10 ano uz jsme kdysi ale nevydrzela jsem, zed to drzim ale nevyznam se v ni vubec treba proc tam jsou ty hvezdicky?
@milujicimamina hvěždičky značí sex 😀
@aguaverde aha 😀
@milujicimamina Já sem tam kouknu do diskuze těhotenské testy a tam tě vidím pořád lovit duchy na těhotenských testech tak proto se ptám. Možná jsi ty duchy lovila úplně zbytečně. Nebo sis dělala ovu testy?
@valeri10 řídila jsem se jenom hlenem a čipkem tak ještě zkusím tohle, protože včera jsem měla uplně otevřený čipek a od včera mám mokro 😒
@milujicimamina no já mám třeba hlen úplně mimo ovulaci. A to jsem zjistila až měřením a zkoumáním bolestí a taky testama. Jedna metoda je na houby. chce to zkombinovat aspoň dvě. Mohla sis ušetřit spoustu zklamaní s těma duchama. Ale teď s tím měřením to už pofrčí uvidíš 🙂
@valeri10 děkuji 🙂 tak snad ano a jak je to s čipkem? muže se stát že se otevře i mimo ovulaci?Možná to bylo ještě k ms? Jsem 8dc ale ms byla jen 2dny
@milujicimamina s čípkem nevím jak to je. Já ho nezkoumám. Mě je to nějak proti srsti si tam šahat.
@valeri10 já s tím problém nemám netrpím na výtoky nebo infekce, ale chápu tě
@jankadvor Ach jo taky pořád stejné co?:( tak snad v měsíci lásky to vyjde🙂
@smetanovak Díky, ale ten můj bude v pracovním nasazení, nemáme lidi ☹ Takže asi nic ☹ Hodně štěstí holky. U mě to bude asi na dlouho.
@valeri10 ahojky kdypak ty jdeš na IUI? 🙂 nebo jsi už byla?nikde jsem nečetla nebo nenašla,že by jsi něco o tom psala 🙂 já jdu 2.5 na folikumetrii to budu 9DC a uvidí se kdy půjdu na IUI 🙂 🙂 a tento cyklus beru 3x denně 7 kapek gynexu,tak snad bude ovulka dřív 🙂 🙂
@jankadvor ahojky ještě není nic ztraceno,cokdyž zítra půjde BT nahoru?dokud není ms tak nic ztraceno není,tak držím palečky 🙂
@juliemichal já byla v pondělí na utz a nic moc. v pátek jdu znovu a iui když tak v pondělí, ale o víkendu mi vychází ovu takže k tomu iui asi ani nedojde. Já už neberu gynex ani nic jiného. Ani neměřím. Už na to kašlu. Nemá to cenu. Vypadá to, že ani to iui nám není souzeno.
@milujicimamina já taky netrpím na výtoky ani infekce, ale právě proto to nechci pokoušet 😀
@juliemichal Děkuji. Kéž by ta mrcha nedorazila.
@valeri10 jéva a v pondělí jsi byla kolik DC?oni tě asi objednali na ten pátek díky toho,že kdyby jsi měla dominantní folikul tak by ti už udělali IUI 🙂 nemusí ti ho dělat až v pondělí 🙂 🙂 no držím palečky 🙂 já jdu v pondělí na tu folikumetrii tak uvidíme kdy bude IUI 🙂 a taky už tento cyklus neměřím,stačil mi min cyklus a jak to vypadalo nadějně... 13 dnů zpoždění a stejně nic s toho ☹
@jankadvor moc držím palečky,snad nedorazí ♥
@nita1984 každy den několikrát ne, jen prostě už poznám kdy je uzavřený a kdy otevřený, kouknu se po ms abych věděla a kdy začínají plodné dny, nic na tom není pokud dodržuješ hygienu

@blablabla26 ak mate chut, sla by som do toho. 🙂