icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

nina8888
8. kvě 2016

@juliemichal ahoj dneska mi klesla bazalka hezky dolu tak očakavam ms dufam ze dneska-zajtra dorazí aby som si zavolala na tie vysetrenia krvi 😀

kajunka01
8. kvě 2016

Ahoj já jsem nechtěla plašit,nechtěla jsem to řešit ať nejsem zklamaná ale jsem 7DPO a uz tak tři dny zpět mám bolavé prsa,není to bolest jako před MS ale taková divná.Mám spíše citlivé bradavky,když jsem večer bez podprsenky v tricku tak mito tricko strašně vadí na těch prsech. Nechtěla jsem si to sugerovat nebo tak něco ale tohle už je fakt strašný.Ještě k tomu mě bolí podbřišek jako by byl úplně nafouknutý.Přikládám svůj graf,čím myslíte že to může být?? beru duphaston do čvrtka ale z něj tona 100% není ten už beru 5tý měsíc a nikdy mi to neudělal.Ovulace byla určitě v neděli dle bolesti a ovulačního testu,podle teplot mi vychází na pondělí ale to už byl test slabý,určitě byla v neděli. Děkuji moc

juliemichal
8. kvě 2016

@dasa.77 tak to je taky pravda 😀 😀 jednou určitě to vyjít musí 😀 😀 ale tenhle cyklus to máme krásně pojištěné tak uvidíme zda to vyjde nebo ne 😀

@blablabla26 taky ti děkuji zlatíčko moje ♥ no Melanie je fakt krásné jméno 🙂 🙂 ale nevím nevím zda se nám povede holčička a ne zase chlapeček 😀 😀 no,ale je to jedno hlavně ať to je zdravé 🙂

juliemichal
8. kvě 2016

@nina8888 ahojky no tak to je super,mě jak klesne BT tak ještě ten den mi dojde ms 🙂 🙂

blablabla26
8. kvě 2016

@juliemichal přesně tak,je to jedno,zdraví je důležitější 🙂

milujicimamina
8. kvě 2016

@juliemichal ahoj co myslis?o

juliemichal
8. kvě 2016

@blablabla26 to ano to je 🙂 🙂 a ikdyby to byly dvojky tak bych jsem se nezlobila 😀 😀 a u nás dvojky jsou v rodině 😀 má prababička měla 2x dvojky a teď jak mamka čekala Elizabeth tak čekala dvojky,ale jedno se bohužel přestalo vyvíjet v 10tt no ona se totiž i dozvěděla až v 11tt,že je těhotná,myslela si,že je v přechodu a ten přechod má už rok a 7 měsíců 😀

@milujicimamina grafík vypadá nadějně,ale stále si myslím,že ovu byla o den později,ale fakt vypadá nadějně 🙂 🙂 pfuj pfuj pfuj držím palečky 🙂

milujicimamina
8. kvě 2016

@juliemichal dobre tak 10dpo? Dekuji 🙂

blablabla26
8. kvě 2016

@juliemichal jeee dvojčátka,to bych taky klidně brala,ale u nás v rodině nejsou...Tak uvidíš no 😀
Ty bláho,to máš o hodně mladší sestřičku,super přechod 😀

juliemichal
8. kvě 2016

@milujicimamina ano spíše 10DPO a není za co 🙂 🙂 ale dnes dušíka na tt máš,že? 🙂

@blablabla26 no já jsem ze všech nejstarší :D Domin má 14let,nevlastní sestra Rozálie má 7 let a ta nejmladší Elizabeth ani ne ty 2 roky 😀 😀 a mi je 26 let 😀 😀 fakt super co? 😀 😀 a jinak máš pravdu fakt krásný přechod 😀 😀 já dvojky ani moc nechci,když mám 2 chlapečky 😀 😀 ale bylo by to krásné 🙂 🙂

milujicimamina
8. kvě 2016

@juliemichal mamatest ale max nic

blablabla26
8. kvě 2016

@juliemichal Tak to je mazec,ale v dobrým 😀 Mě je taky 26,děti zatím nemám,snažíme se rok...Ale poslední 2 měsíce jsem brala gynex,tak uvidíme,když nic,tak holt Car..
A sourozence mám bráchu 23 a ségru 16 let.
Nááááhodou,kdyby to byly 2 holčičky,bylo by to naprosto dokonalý 🙂

blablabla26
8. kvě 2016

@milujicimamina ještě může být brzy 😉 mamatestem bych netestovala,max je spolehlivý,bud to tam je a nebo není.Mamatest mi házel pořád duchy a těhotná jsem nebyla.

juliemichal
8. kvě 2016

@milujicimamina na max je asi ještě brzo,snad za pár dnů najdeš toho pravého dušíka na dr maxíkovi,držím palečky ♥

@blablabla26 no máš pravdu je to fakt mazec 😀 když jsem ze všech nejstarší 😀 😀
kdybych neotěhotněla s prvním neplánovaně,tak by jsme ani toho druhého neměli a začaly se snažit jak by mi bylo 24 let,chtěla jsem první dítko v 25 😀 😀 ale otěhotněla jsem neplánovaně,tak jsme si Davídka nechali a jsme moc šťastní 🙂 🙂
jinak kdyby to byly fakt 2 holčičky tak to by super bylo a to bych byla i moc ráda,měla bych doma 2 párečky 🙂 fakt krása 🙂 🙂

milujicimamina
8. kvě 2016

@juliemichal dekuji moc 🙂

juliemichal
8. kvě 2016

@milujicimamina není vůbec za co ♥ ♥ 🙂

blablabla26
8. kvě 2016

@juliemichal neplánované akce jsou vždy nejkrásnější 🙂 My chceme první do 30,tak snad se zadaří...
Právě,2 párečky jen tak někdo nemá 🙂

juliemichal
8. kvě 2016

@blablabla26 určitě ty 2 do 30 budete mít 🙂 🙂 teď nám to určitě vyjde 🙂 🙂 a v lednu se nám narodí miminka 🙂 🙂 a máš pravdu 2 párečky jen tak nikdo nemá,tak by to bylo krásné kdyby se nám to takto povedlo 🙂 🙂

blablabla26
8. kvě 2016

@juliemichal moc bych nám to přála,všem tady 🙂 Lednové miminko by bylo super,slavili bychom narozeniny spolu,taky jsem lednová 🙂 takže takový dáreček k narozeninám...

juliemichal
8. kvě 2016

@blablabla26 já bych nám to taky všem co tu jsme moc přála 🙂 🙂 aby to už konečně vyšlo 🙂 🙂 a jinak já mám v lednu 2 sestry 😀 tu 14 letou ta je 8.1 a tu nevlastní ta je 4.1,ale jak jsem se dívala tak by mi termín vycházel na 29.1 😀 😀 ale asi by se to taky udělalo tak,že by jsme slavily jak od té 14 leté sestry tak od miminka narozeniny společně 🙂 🙂 a to by jsi měla fakt nádherný dáreček na narozeniny 🙂 🙂

martinkamoj
8. kvě 2016

@juliemichal @valeri10 Cácorky, hlásím byla jsem za paní doktorkou, pregnyl se nekonal... Mám totiž dva adepty na pravé straně, kteří v nejbližších hodinách prasknou... I když je to na pravé-kde není vejcovod nemáme ztrácet naději a máme naordinované snažení na dnes, zítra, pozítří .. 🙂

blablabla26
8. kvě 2016

@juliemichal to je hezké,byste to takhle pěkně spojili 🙂 já mám 20.1. a kdyby to vyšlo,tak by byl termín 28.1.,ale kde je psáno,že se netrefím 😀 😀

juliemichal
8. kvě 2016

@martinkamoj no tak to jsou pěkné zprávičky,nevadí,že se pregnyl nekonal 🙂 🙂 tak držím moc moc palečky aby se zadařilo 🙂 🙂 jé tak to by mohli být i dvojky,že? 🙂 🙂 držím moc moc palečky ♥ a krásně se doma snažte 🙂 🙂

@blablabla26 no tak to je krásné,to by ses trefit přímo na tvé narozeniny mohla,no to by byl fakt nádherný dáreček 🙂 🙂 no držím vše co se dá aby jsi za pár dnů našla // na tt 🙂 🙂

martinkamoj
8. kvě 2016

@juliemichal no stačilo by mi jedno... ale tak třeba se z těch dvou podaří některému doplut tam kam má a potkat to co má 😀

juliemichal
8. kvě 2016

@martinkamoj no třebas ano a to by bylo super 🙂 moc bych ti to přála 🙂

martinkamoj
8. kvě 2016

@juliemichal no uvidíme 🙂 rozhodně jde vidět,že stačí jen jedna tableta clostíku a né 3 jak minule.. 🙂

juliemichal
8. kvě 2016

@martinkamoj no a to je fakt super 🙂 🙂 já jsem jela bez clostylu 🙂 no a jen jeden folikul jsem měla 😀 teda dva,ale na obou stranách 😀

martinkamoj
8. kvě 2016

@juliemichal tak necháme se překvapit zda z toho něco vůbec bude.. 🙂

valeri10
8. kvě 2016

@martinkamoj tak to je super.ja mela pregnyl několikrát a nic z toho nebylo.neni zase tak důležitý.tak si to snažení poradne uzijte🙂

juliemichal
8. kvě 2016

@martinkamoj přesně tak teď jen budeme čekat zda se někomu z nás povedlo 🙂 🙂

Strana