Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@luthii gratuluji tvůj těhotenský graf mě povzbudil
@levinstonka 😀 ..no,můj to nebyl,ale vidím,že jsi se opravila
@dasa.77 promiň to je riziko psaní pod stolem na poradě 😀
@levinstonka no ještě že pod tím stolem jen píšeš 😀
@dasa.77 😀
Holky prosim Vas mam porad teplotu 36.0 az 36.2 nejde mi vlozit fotka grafu a jinak vidim tady nejake odkazy na Grafy vy si to zapisujete na nejake stranky? Ja se bojim ze jsem asi bez ovulky. Mam treba tri dny 36.0 pak jeden 36.2. A furt tak dokola.. Muzete mi to prosim vysvetlit? Dekujii
@barunka011 pokud to tak je cely cyklus je to anovulacni..nemas ovulaci..zajdi si na gyn..a pritom si jeste nech vysetrit stit.zlazu
@barunka011 ty teploty nejsou ničím zvláštní,ale je fakt,že patří celkově mezi ty nižší teploty.....po ovulaci se teplota zvedne,záleží,jak dlouhé míváš cykly a ve které fázi teď jsi. 😉
teploty si můžeš zapisovat třeba na stránkách womenzone
myslíte, že už ovu byla? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kinsli/grafy...
@ka6ka když si zadám zítřejší teplotu od 36,9 + tak mi to vychází ovu na 15 den. Hodně mě to překvapilo mám LF 10 dní takže ovu 17-18 den. Jenže minulý měsíc jsem to měla díky dovolené v zahraničí (nejspíš) rozházené a ovu byla až 29 DC, tak teď to zase pro změnu skočilo hodně dopředu :D
Jak jsi to poznala, a co je tmavě zelený pruh právě nevim
Jeeee, diky

@dasa.77 děkuji, aspoň vím, že nejsem exot 🙂 já si myslím, že nejsem těhu, ale spíš abych do budoucna věděla, co z grafu vyčíst, jinak gratuluji tvůj těhotenský graf mě povzbudil 😀