Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Doba od ovulace do menstruace, měla by být každý cyklus stejně dlouhá. Více zde: http://merenibt.xf.cz/index2.html v sekci menstruační cyklus.
Doporučuji si ty stránky kompletně prostudovat. Pak třeba nebudeš ze všeho tak vyjukaná 🙂
Doporučuji s
@dashenka1tak předešlé dva cykly jsi měla LF delší než 12 dní,to je fakt. Pokud se dobře dívám tak 7.-8-měsíc 16dní a 8.-9. měsíc 15dní
ale ani já tu LF nemívám pořád stejnou a stejně jako ve Tvém případě,čím víc jsem se snažila a myslela na to,tím se mi zkracovala...........takže si myslím,že by to chtělo malinko ubrat a tolik to nelámat přes koleno 😉
Tak včera pokles o 0,2 a dnes ráno 37,0 😊😊
@leniiid jak dlouhou máš LF? Já počkala na den MS, což bylo dnes, teplota sice jen 36.9, ale měřená ve 4:15, kdy jsem se nervozitou vzbudila a už neusla. V minulých cyklech mi teplota v tuto dobu už vždy poklesla pod 36.7, tak jsem zkusila test a je to tam, pořád tomu nemůžu uvěřit, nemůžu si to vůbec připustit 😁
Ahoj holky, jdu si pro radu. Aplikace mi sice ovulaci vyznacila, ale ja si nejsem jista, zda-li vubec probehla vzhledem k malemu rozdilu teplot pred a po. Pritom pri prvnim otehotneni byl skok teplot evidentni (viz horni graf z lonska). Mate nekdo take tak male vykyvy a pritom ovulace probiha? A je vubec mozne mit tak rozdilne grafy?
@kubido to vypada velice nadejne👍 drzim palce, at je test pozitivni. Vypada to z tohoto grafu, ze mas ovulaci pozdeji, takze je dost mozne, ze se zadarilo uplne stejne jako u prvniho ☺️
@marenka1986 mně přijde, že ještě neproběhla
@klerik My se právě o mimi zatím nesnažíme, takže by to bylo velké překvapení. Samozřejmě příjemné. 🙂 U dcery se mi ukázala slaboulinká čárka až 13 den zpoždění, takže asi nemusim moc chvátat, ale zítra se zastavím pro test a ve čtvrtek bych zkusila, ale zase je na to asi hodně brzo jestli byla ovu až 29. den.. 🙂
@marenka1986 mě to taky připadá, že ovulace nebyla.. i když zase nemám v hlavě tolik dat jako fertility friend, abych to mohla posoudit tak odborně jako on 🙂
@marenka1986 taky mi to připadá jako anovulační cyklus ☹
@leniiid Mě většinou klesá dva dny a druhý už dostanu ms ☹
@aluskaasimon aha tak to mám relativně jeste cas... dnes to je 30.DC a teplota porad vysoko a cykly mívám tak 36-38 zalezi který to je vaječník jsem zjistila 😄 teď by to mělo byt kratší a co ty vubec jak to s tebou vypada 😊
@levinstonka podle mě to uhnízdění byt může.

@dashenka1 tak to je, jak jsem říkala, máš LF dlouhou a i aplikace už to zaznamenala a počítá s tím při výpočtu pravděpodobného dne MS 🙂