Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@dashenka1 nene, vajíčko odumírá do 24 h po ovulaci. Ale jde oplodnit spíš jen těch 12 h po.
@aluskaasimon no podle grafu vypada ovu na 18DC ,ale byla jsem zrovna v ten den u Dr.a řekla mi, že ovu byla den před tím, což bylo 17DC a to tulení nebylo, tak uvidím jestli MS dorazi nebo ne.
@lory303 aha, no vidíš to a podle teploty fakt vypadá na 18. Ale dr asi ví nejlíp. Tulení bylo koukám 16 dc a to by mělo stačit. Nejvíce dětí se prý rodí se styku 2 dny před ovulací 🙂 Tak se v tom čert vyznej.
Tak jsem upřímně zvědavá jak tohle FF vyhodnotí. Podle teploty bych řekla, že ovulace byla 20dc. Podle doktorky, která mě ten den viděla jsem plodná následující 3, 4 dny. Ovu test byl dneska ještě pozitivnější než včera 😀 Fakt přehledné a jasné. No každopádně pokud ta ovu fakt byla 20dc, tak jsme to nestihli. No co se dá dělat.. Ale stejně mě to děsně štve :D
@dashenka1 myslíš tuto http://merenibt.xf.cz/index2.html ? Pošly foto testíku. Potichu gratuluji!!! 🙂
@dashenka1 já osobně se v té aplikaci moc nevyznám. Ovulaci bych vyčetla 14.11. ale zda v ten den byla,nebo ne,nejsem si jistá. Jinak třeba vůbec nevím,co znamenají některé dny,že jsou v rámečku. ( 6., 13., a 20.11.)
Dvě čárky těsně pod datem 14.11. to značí ovulaci? A "plusko" 13.11. které vidím kousek nad křivkou je pozitivní OVU test?
Nejdůležitější jsou ty // na TT. A věřím,že bude jen sílit.😉
Kdybys ten graf vepsala třeba do womenzone,asi by byl přehlednější
Ahojte, měla bych takový "zvídavý" dotaz hlavně na ty z vás, které už měří delší dobu. Liší se vám teploty měsíc od měsíce? Teď nemyslím jestli máte 20dc každý měsíc stejnou teplotu, ale spíš ten průměr. Měřím druhý měsíc a minule jsem měla po ovulaci 37°C a víc a tento měsíc zatím spíš tak 36,7°C. A nezdá se mi, že bychom měli doma o tolik chladněji. Myslela jsem, že se to bude pohybovat podobně 🙂

@lory303 snažit už se nemá smysl. Vajíčko už je bud oplodněné a nebo nefunkční. Ale tulit se klidně můžete 🙂