icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

klerik
5. pro 2016

A co vy? Jak jste na tom?🙂

dasa.77
5. pro 2016

holky,hlavně klíííd

katkaproch
6. pro 2016

Co myslite, holky?

jarmulka
6. pro 2016

@katkaproch vypadá dobře 🙂 .... Tak snad to bude ten vítězný ❤ !!! Kdy bys to měla dostat???
Můj graf tento měsíc :

katkaproch
6. pro 2016

@jarmulka to kdybych vedela ☹ mam uz 8 mesicu silene rozhazeny cyklus. 2x agolutin, tak vubec nevim. Ale dnes jaem 37dc

jarmulka
6. pro 2016

@katkaproch jak dlouho měříš BT ??? Ona totiž ta fáze po ovulaci bývá vždy stejná ( pokud není někde problém ). Fáze před OVU bývá různě dlouhá , ale po OVU je stejná. Já to dostávám vždy 13-tý den po ovulaci

katkaproch
6. pro 2016

@jarmulka uz 3 mesice, prvni cyklus mel 13 dni po ovulaci a minuly jsem mela cystu a tam ta teplota litala uplne nesmyslne... pak jsem doatala injekci a ms prisla 46dc

dyslovka
6. pro 2016

Co myslite? 🤔

jullli
6. pro 2016

@dyslovka ze to vypada slibne

dyslovka
6. pro 2016

@jullli : dekuji, ja doufam, uz se snazime celkem dlouho 😐

dashenka1
6. pro 2016

@dyslovka kolikaty dpo.jsi

dyslovka
6. pro 2016

@dashenka1 : 10dpo :-*

dashenka1
6. pro 2016

@dyslovka to uz jsem mela ducha 😊

dyslovka
6. pro 2016

@dashenka1 : no ja mam na testu pidi carku, ale nevim, zda je to carka nebo ryska ☹ zkousela jsem to vyfotit, ale moc to neslo ☹ ale kdyz na nej kouknu, tak tam neco je, jen nevim, zda je to ta ryska ci carka ☹

jullli
6. pro 2016

@dyslovka zkus to vyfotit na bilem papiru a hod to sem ;)

dashenka1
6. pro 2016

@dyslovka tak vydrz 2dny a budeeee 😊 ja delala digi😄😄

dasa.77
6. pro 2016

@dyslovka koukni ke mě,ony Tě ty chmury hned přejdou 🙂))))

katkaproch
7. pro 2016

Ach jo, tak dneska teplota spadla na 36,8.Jeste muzu doufat, ze to je implantacni pokles a ne ms ☹

dyslovka
7. pro 2016

@jullli : ja ho pred manzelem schovavam a ta testovaci ploska je uplne ponicena ☹ mam jen foto, co jsem zkousela a posilala kamaradce, ale stydim se ho tu dat, protoze mi vsichni reknete, ze jsem blazen, ze tam nic neni 😀 😀
@dashenka1 : ten mam taky, ale ten chci udelat, az mi nejakej ukaze aspon hezci carku, preci jen stal pres 200 :-/
@dasa.77 : zajimalo by me, jak to, ze ti to posledni mesice tak lita :-/ co je pricina :-O

dyslovka
7. pro 2016

To jsou fotky, ale fakt to spis nejde videt, nez jde, nazivo je to lepsi ☹ jinak ta vana je tak zluta, protoze v te vode mam olejicek hermanek a citron 😂😂

jullli
7. pro 2016

@dyslovka stin tam je ale je to bohuzel mamatest :( na nem jsem mela jeste vetsiiho ducha a nic...

dyslovka
7. pro 2016

@jullli : to neni mamatest, je to slunicko z drogerie Teta 🙂 ja mamatesty nekupuju, mela jsem na nem totiz celkem peknou carku a pritom jsem twhule nwbyla, takze mamatestum neverim uz ani to, ze jsou to tehu testy 😂😂

dashenka1
7. pro 2016

@jullli uvidis za par dniiii ju drzim palce

jullli
7. pro 2016

@dyslovka to je bohuzel stejny prodejce. Je to mamatest v jinem prebalu... Drim ale palce treba to tehu bude ;)

aluskaasimon
7. pro 2016

@dyslovka @jullli má pravdu, všechny tyhle fialové testy jsou prý stejné. Nejlepší je koupit test dr.max ten mi falešňáka nikdy neudělal. Mamatest, i women's secret baby ano ☹

adusee
7. pro 2016

Holky mamatest ,cemio gravitest,pepino a ted si nevzpomenu na další značku,bohužel nejhorší testy....Dr.max a Clear blue nej nej nej
Pokud bude Max pozitivní,pak bych i věřila mamatestu.V 7týdnu jsem dělala poslední test ze zvědavosti a byl to právě mamatest,testovací tlustá a silnější jak kontrolní

dyslovka
7. pro 2016

@jullli
@aluskaasimon : sakra a ja se zacala pomalu tesit ☹ 😀

aluskaasimon
7. pro 2016

@adusee i pepino? To jsou mi věci.

aluskaasimon
7. pro 2016

@dyslovka jojo, to znám 😀 radovala jsem se asi hoďku, pak jsem začala číst, bohužel, pak už mi bylo jasné, že mám vystavního falešňáka 😉 koukej, nebylo z toho nic. Takže už kupuju jen maxe. Teď jsem měla intimed a ten mi falešňáka taky neudělal, pepino taky ne teda.

dyslovka
7. pro 2016

@aluskaasimon : 😒 zazalovala bych je za psychickou ujmu 😂

Strana