icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

katkaproch
8. led 2017

@dasa.77 tak ted jeste doufat, aby se skritek dobre ulozil a rostl. Kdy asi se ma zkusit test po tom poklesu? Dnes me zacalo tahat v podbrisku k trislum..

dasa.77
8. led 2017

@katkaproch Není důležitý pokles,v těhotenství může být a nemusí. Spíš záleží na dni od proběhlé ovulace a i tak se někomu druhá čárka ukáže 9 DPO, někomu až 12DPO, někdo má pozitivní test až když je po termínu MS.Takže dřív jak ten 10.den po ovulaci bych asi netestovala

lupati
8. led 2017

Holky můj graf k dnešnímu dni,do ms zbývá ještě 5 dní....Doufám že nedorazí 😉 jen mám otazecku....Nebyl žádný nidacni pokles teploty . Je i tak naděje?

terka228
8. led 2017

@lupati určitě 🙂 zdaleka né všechny mají na teplotách znát nidaci 🙂

dasa.77
8. led 2017

@terka228 spíš bych to formulovala tak,že málo která ten pokles v grafu vůbec zaznamená 😀

lupati
8. led 2017

@terka228 děkuju za povzbuzení,snad se zadarilo🙏

kotito
9. led 2017

Ahojky.o druhe mimco se snazime docela dlouho,tak tomu chci nejak pomoct.druhy mesic zkousim ovu testy a prvni mesic mereni BT . Podle testu mam ovu 22-23 DC ms prichazi 9-11 dni po ovulaci.Muzete mi prosim nekdo mrknout na graf jestli to koumu dobre?Ms by ted mela prijit 14.1

kotito
9. led 2017
jitulka89
9. led 2017

ahojte tak bych poprosila o radu zkušenějších, meřim si BT a podle FF proběhla ovulace 15 DC, jenže dneska 20 DC mi vyšel pozitivní ovulační test a teď babo raď...přikládám foto, když do FF zadám dnešní pozitivní test tak mi to smaže to vyznačení ovulace

katkas75
9. led 2017

Ahoj holky, nějak sem neumím hodit svůj graf z ferilityfriends, ale jestli to nevadí, mám dotaz: Odečítáte nějak teploty, když se měříte v jinou hodinu? Já měřím pořád v 6, ale jeden jen jsem si omylem zaklapla budík a vzbudila se až v 8.... a teplota byla vyšší, to je asi jasné 🙂 Ale hlavně mi to háže ovulku o dva dny jinak, než kdyby to tak nevystřelilo. tak nevím. Máte někdo zkušenosti? Tento měsíc by byla fakt naděje na mimi, tak jsem napjatá 🙂 děkuji všem!

dasa.77
9. led 2017

@kotito Řekla bych,že teda ovulace byla asi 5.1. jen se koukám na ty dva grafy a není mi jasné,proč na každém je ta křivka jiná, na prvním grafu jsou zřetelnější rozdíly.
Podle ovu testů 4.1.

dasa.77
9. led 2017

@katkas75 Ahoj,za ty dvě hodiny které jsi si přispala odečti 0.2 stupně a tak nějak by to mělo sedět

kotito
9. led 2017

@dasa.77 graf je stejný jen jsem ho ofotila v telefonu naležato aby tam šla vidět i MS a on se roztáhl . Normálně je graf v telefonu fotka první .Ted by se tedy měla teplota až do MS držet nahoře? Když by se mimi zahnízdilo tak má teplota stoupat nebo může být stejně jako kdyby měla MS přijít jen s tím , že prostě nepříjde?

dasa.77
9. led 2017

@jitulka89 zvláštní..... a před tím 15.DC jsi taky dělala ovu testy? A vyšel nějaký pozitivně? Vzhledem k tomu,že v grafu chybí dost důležité údaje,jako jsou teploty právě před tou vyznačenou ovulací,asi bych na to moc nespoléhala.😉

dasa.77
9. led 2017

@kotito měla by se držet výš a neklesnout pod hranici poovulačních teplot, u Tebe to tuším bylo 36,5 nebo 35.6 ( jednodenní pokles a pak následný vzestup je OK)

marenka1986
9. led 2017

@jitulka89 presne jak pise @dasa.77, chybi ti tam zasadni udaje pred ovu, takze FF muze byt zmateny a vyhodnocovat to vselijak. Treba ovulace probehla uz 13DC (to by byl pozitivni ovu test 1-2dny pred ovu a to jsi netestovala). Ted ten pozitivni ovu test z 20DC muze znacit tehotenstvi (na nekoho to funguje a odhali tehu driv jak tehotensky). Ale treba je to uplne jinak ☺️ Proste tezko rict, kdyz nejsou data uplna. Nicmene at je to, jak je to, zatim to vypada dobre 😉

katkas75
10. led 2017

@dasa.77 díky,sedí.teplota dnes klesla,MS je už v zatáčce...Takže opět klasický cyklus 28 dní😔 snad příště😉

jitulka89
10. led 2017

@marenka1986
@dasa.77
no ty data co chybí tak to byl zrovna silvestr a ráno v šílený kocovině jsem si naměřila 37 stupňů takže to jsem radši nezadávala :D:D:D:D jinak mám dlouhé cykly takže na ten 13. den moc nevěřím a včera mě začal bolet i pravý vaječník a dneska už to ustoupilo, někdy ovulaci cítím, takže to vážně vidím že proběhla včera večer nebo dneska (večer jsem si dělala další ovu test a už byl negativní jako při tom 18 DC) jinak jsem dneska naměřila zase 36,8 ale něco na mě leze takže si myslím, že to bude tím, od pátku nejsem ve své kůži tak asi proto ty vyšší teploty :(

terka228
10. led 2017

Ahoj holky, prosím o radu...stalo se mi, že jsem podle ovu testů i teploty měla ovulaci 11DC a teď jsem 4DPO. Dnes jsem byla u Dr. ona je až odedneška, tak jsem tam nemohla jít dříve...a ona mi řekla, že těmhle věcem, jako ovu testy a teplota ňák nevěří a udělá mi utz. Podle něj ještě ovu neproběhla, viděla tam folikul 18mm a sex mám mít ve čtvrtek, pátek, sobotu, nejlépe v pátek. A PAK MÁM ZAČÍT BRÁT Gyndprodyl.
Stalo se vám někomu, že by se vám to tolik lišilo???? Je to 8dní rozdíl, a to se mi zdá fakt dost Ovu bych tedy podle ní měla mít asi v sobotu, že? To budu 19DC. Tak snad se cyklus prodlouží, protože mám cykly26-28dní

kodyna
10. led 2017

Tak jsme se dlouho neradovali. Prestalo byt srdicko. Ve ctvrtek nastup do nemocnice. Cekali jsme 2,5 roku na zazrak a ten nakonec nevysel. Takze zase od zacatku 😢

kodyna
10. led 2017

* bit

kotito
10. led 2017

☹ moc mě to mrzí. Držte se !

kodyna
10. led 2017

@kotito dekuju. Zitra jsme meli jit na screening....

marenka1986
11. led 2017

@kodyna to je hrozne smutna zprava 😕 Drzte se...

katkaproch
11. led 2017

Ahoj holky, omlouvam se, ze zase pisu, ale tohle nechapu. Vcera tt negativni.

dasa.77
11. led 2017

@katkaproch ahoj,včera TT negativní a dnes? Nevím,co přesně nechápeš? Ono to přece ještě nemusí nic znamenat. Možnosti jsou jen 2:wink
Neznamená,že když máš ukázkovou křivku,že to musí být těhotenství a zase naopak,že když byl včera test negativní,že to ještě stále nemusí přijít. Někdo má // až po vynechání MS.

katkaproch
11. led 2017

@dasa.77 jen nechapu ty 2 poklesy. minule cykly kdyz mi 10dpo spadla teplota, tak jsem den na to dostala ms. Ted se po poklesu zacala teplota znocu zvysovat.

klerik
11. led 2017

@katkaproch Tak to je ale napínavý graf 🙂 Dneska si test zkoušela? Třeba se fakt ukážou později🙂

katkaproch
11. led 2017

@klerik to mi povídej,ne dneska jsem ho nedělala.Zkouším vydržet co nejdéle.Včera tam nic nebylo.

klerik
11. led 2017

@kodyna To mě moc mrzí☹ Je hrozné, že se tyhle věci dějí..

Strana