icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

monikaklosova
12. led 2017

Prosím o názor zkušenějších 🙂 11 DC nejnižší teplota, 12 DC špinění myslela jsem že k ovulaci. no ale teplota roste celkem pomalu navíc dneska jsem mela hojný plodný hlen a úplne měkký a otevřeny čipek ...

aluskaasimon
12. led 2017

@kodyna moc mě to mrzí ☹ kolikátý jsi byla už tt? A to se říká, že takhle pozdě už je riziko malé ☹

klerik
12. led 2017

@katkaproch Nějaké novinky nebo tě graf pořád jen napíná?🙂

katkaproch
12. led 2017

@klerik donapinal, prisla ms ☹

klerik
12. led 2017

@katkaproch jááj, sakra! všechno mi to jen potvrzuje, že to měření po potvrzené ovulaci je k ničemu.. ať to vypadá nadějně nebo naopak úplně beznadějně, stejně to může dopadnout jakkoliv. Tak hodně štěstí na příště!

katkaproch
12. led 2017

@klerik moc dekuji, snad to brzy vyjde...

kodyna
13. led 2017

@aluskaasimon byla jsem 13tt2dny kdyz mi doktor rekl,ze se zastavilo nekdy kolem 9tt. Druhy den jsme meli jit na 1.screening. Dneska uz jsem doma z nemocnice. Tak doufam,ze nebudu muset na nejaky docisteni a ze to bude ok. A snad nebudeme na dalsi otehotneni cekat zase 3 roky a pujde to a dojedeme to az do konce. Muzeme se prej snazit za 2 mesice😢

aluskaasimon
14. led 2017

@kodyna tak to mě opravdu moc mrzí ☹ Já v roce 2011 potratila v 11 tt - miminko se ale vyvíjelo pomalu, nakonec srdíčko přestalo bít v jeho 8tt, šla jsem na kontrolu protože jsem krvácela, dívat se na obrazovku a poslouchat doktorku jak říká, že srdíčko přestává bít je šílené. Nakonec jsem to ale brala pozitivně ( po prvotním vzteku, smutku a pláči) vyčistila jsem se úplně sama, potratila doma. Doktoři nemuseli dělat nic. To bylo na Vánoce 2011 a v březnu 2012 už jsem měla znovu pozitivní test, tentokrát to bylo až do konce (s komplikacema). Takže věřím, že i vám se určitě co nevidět zadaří. Říká se, že potrat je jako hnojivo 😉

dasa.77
14. led 2017

tak já zatím takto

vanea
14. led 2017

@dasa.77 no super!! to vypadá dobře🙂)

dasa.77
14. led 2017

@vanea srovnatelný s tím Tvým 😉

vanea
16. led 2017

Ahoj holky , já dneska takto..včera jsem lehounce špinila a bolesti mám jako před MS, jen možná trošku slabší..co si o tom myslíte? graf vypadá pěkně, ale mate mně ten podbřišek a to špinění..dneska zatím nešpiním, ale bolí to

vanea
16. led 2017

@dasa.77 a co ty dneska??

dasa.77
16. led 2017

@vanea Ahoj,Tvou výzvu beru vážně😉
Dnes jsem měřila o 40 minut dřív,než poslední dny,ale zapisuji hodnotu,kterou jsem naměřila. A to 36,9

terka228
16. led 2017

@dasa.77 Tak šup šup, taky bude pozitivní testík jako vanea ? 😀

aluskaasimon
16. led 2017

@dasa.77 máte s @vanea téměř identické grafy 😀 To by mělo být dobrééééé 🙂

dasa.77
16. led 2017

@aluskaasimon ano,máme,jsem jí v patách,ale nejsem si jistá,jestli zvládnu kopírovat až do konce ,nasadila vysokou laťku 😀

dasa.77
16. led 2017

@terka228 holkyyyy, vy mě ale hecujete 😀

dasa.77
16. led 2017

@terka228 tak není 😉....řekla bych,že ani ťuk

dasa.77
17. led 2017

mírný pokles, co to asi znamená?

vanea
17. led 2017

@dasa.77 ochlazení, já taky trochu klesla, to je tou zimou určitě:D

terka228
17. led 2017

@dasa.77 Nemusí to znamenat vůbec nic.....takový pidi pokles... 🙂
Testovala jsi dnes??? Já bílo 😕

dasa.77
17. led 2017

@terka228 dnes jsem netestovala... na včerejším testu se později udělal flek- jako by kropenatý a v něm růžová čárka.... asi nějaký šunt 😉

kato5
18. led 2017

Holky, prosím o vaše názory. Na testu v limitu slabá čárečka v limitu, po zaschnutí sotva viditelná. MZ měla dorazit 14.1.2017, BT stále 37,1. Test už by měl být silný, že?

vanea
18. led 2017

@kato5 máš krásný graf! nezkoušela jsi digitální test?:D ten to občas ukazuje dřív, než ty papírkové=)

já dneska takto

kato5
18. led 2017

Dělala jsem ten clear blue s tím pluskem a vyšlo slabé +, ale zase slabě.

vanea
18. led 2017

@kato5 tak ono záleží kdy se mimčo mohlo zahnízdit =) to mohlo být 5-10 dnů po ovulaci...po zahnízdění +2-4 dny, kdy by se to mohlo začít projevovat na testech..a nevím no, někomu to třeba ukáže později to těhu=) nemáš fotku toho testu?

kato5
18. led 2017

@vanea tak testík

aluskaasimon
18. led 2017

@kato5 Tu ovulku 28.12. máš potvrzenou od doktora? Já bych řekla, podle grafu byla rozhodně později. 9.1.

simi1510
18. led 2017

Ovu uz konecne po předchozích peripetiich snad nastala 🙂 tak ted jen cekat

Strana