Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@slak jéé to je skvělý gratuluju 😍😍
@janickazabicka no tak ten je určitě pozitivní
@slak máme zrovna teď před snažením. Jak jste se tento cyklus snažili ať máme inspiraci 😀 kolikrát v době ovulace asi 😊
@janickazabicka intenzivně a ještě pokračujeme u mě byl test pozitivní předevčírem a bt ještě nahoru nešla tak ovu teprve asi probíhá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 díky. Já nahlásila teď min 3 dny miminkovsky 😀😀 a uvidíme podle teploty 😀
@janickazabicka já ani nehlasila prostě konám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka Milujte se,když máte chuť. Ono to přehnané sledování tomu moc nepřidá
@dasa.77 jako to je jasné. Já jen že teď mám jinou práci a v ty dny kdy jsme v práci děláme krátký dlouhý týden. Tak se v podstatě nevidíme. Jsem rada od nám to teď vyšlo na volný víkend 😀 tak alespoň tomu půjdeme naproti 😀
@janickazabicka Juu, tak to drzim pesticky!!! 🍀 My tentokrat meli mazleni vzdy vecer v UT, ve ST a v SO. Podle vseho byla ovulace nekdy okolo SO. 🙂
@janickazabicka tak a teď se bude čekat co z toho bude 🙂 🙂 🙂
@slak aha tak to je super. Já ji budu mít asi zítra protože dnes teplota ještě neklesla 😊 včera jsme chtěli ale nějak jsme to nestihli. Stala se nám malá nehoda mimo. Tak musíme dnes 😀😀
A ty si nic nemerila ani testy nedělala.?? 😊
@janickazabicka Testy jsem delala, ale moc na me nefunguji. Pridavam fotku. A graf taky. 😉
@slak tak to je dobry ale myslím že toho 30 je nejlépe vidět.
Tak mi dnes ještě zítra a asi v úterý. Uvidíme i podle teploty 😊
@janickazabicka no to je jasný tak tulit 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 jj mise byla splněna 😀 a dnes 36,5 takže ovu bude asi dnes co nebo zítra? A když zítra tak je možné po pozitivním testu takhle dlouho.? I když se tam uvádí až 48 hod že?
Muj graf. Mam to pozitri dostat,uz to pada je to jasne
@janickazabicka určitě já to teď taky měla od pozitivniho ovu testu šla teplotu nahoru za dva dny 🙂 🙂
@dendasubaristka Tenhle graf je stále ještě fajn! V těhu nemusí teplota stále jen stoupat, to je mýtus, může se jen držet v rámci LF teplot 😉
@hlasimse no za ten rok uz tomu moc neverim uz spinim a mam zvetsena prsa jako pred ms
@hlasimse akorat bych to pak nechapala proc se nepovedlo,sex jsme měli den pred ovu a po ovu

@lucy0511 díky 😀