Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@hlasimse jo jo dokud jsme se nesnažili přišlo mi to bez problému otěhotnět. A ted mi prijde ze to je takový problem. A to jsme meli kolikrat sex uz kolem ovu. Asi to dela ta psychika no. Ikdyz jsi to nepripoustim stejne na to furt myslim
@dendasubaristka nepadá,nic není jasné 😉
@janickazabicka ano,testy Ti skvěle ukazují, tak ať ta mise má i zdárný konec
@slak Měřila jsi jen do 23.9. ? To je trošku škoda. Bylo by zajímavé sledovat ještě pár dní,jak se teplota vyvíjí. A nemáš zaznačený pozitivní tt 😝😉
@dasa.77 o trochu mi spadla 37,2 na 37
@dendasubaristka opravdu to je NIC 😉
@lucy0511 no jsem zvědavá. Pokud by zítra ráno byla nízko znamená že probíhá ovulace že? Ale bude to jistě až další dny. A který den si měla ty pozitivní test ovu 😊
@dendasubaristka přesně tak každý cyklus je šance na tehu malá kolem 20-25% je spousta okolností které se v tu chvíli musí stát aby vše klaplo. Kdyby stačilo se tulit je v době ovu tak myslím že by nebyl problém s otěhotněním. Každý by to měl jistý hned ten cyklus. Neříkám že by to nebylo fajne 😂😂
@janickazabicka tak my se tulime porad,ale myslela jsem to tak ze jsme se kolikrát trefili pravidelnym tulenim do ovu a stejne.
@janickazabicka já už sem ovulaci měla to byl ten den s poslední nízkou teplotou teď už spíš budu doufat že neklesne
@janickazabicka ahoj, můžu se zeptat kdy jsi měla pozitivní ovu test? Jelikož dle grafu to vypadá na ovulaci 22.9. odpoledne
@fanunka taky bych rekla 21
22.9. je teplota nižší než 18.9. mělo by být potvrzené pravidlo 3 dny vyšší než 6 dní předcházejících... Z toho důvodu spíše 22
@janickazabicka
@nadrinka jedna teplota lze ignorovat , tady by byl spis směrodatný test 🙂
@janickazabicka a já si myslím,že k ovulaci došlo nejdřív až 23.9.
Holky pozitivní test byl 23.9. Jak je ten zelený lísteček. Je možný aby ovu byla před pozitivním testem. Nebo že by mi ukázal už proběhlou ovulaci
@janickazabicka pty test ukazuje pozitivně 2 dny pred ovulaci
@janickazabicka to by seděli i na teploty, posledni tri teploty jsou vyssi jak sest predtim, je tam vic kombinaci ale rid se testem. Ukazuje 12-36h pred ovulaci
Tak jsem si koupila ovulacni testy. Kdy je nejlepsi testovat rano nebo vecer a kolikaty den? Nekdy mam dle bolesti bricha ovulaci 12. Den
@toryt
@fanunka je pravda že rano když jsem vstavala do práce tak kolem 6 jak mě začalo dost tlačit na pravé straně a v práci pak taky. Tak je možné že zítra klesne. 😀😀
@fanunka nejlépe když testujes poprvé tak třeba od 9 nebo 10 dc. Dokud nebude pozitivní. Ale když ji cítíš takhle brzy tak klidně začni i 7 nebo 8 ať máš jistotu. A má se provádět mezi 10 až 20 hod. Mě se třeba osvědčilo mezi 14 a 17hod to u mě bývají pozitivní když přijde čas. 😀
@janickazabicka ale ta teplota už Ti NEMÁ KLESNOUT, naopak půjde nahoru 😉 U Tebe už ten pokles byl 21.9. a pak to začalo stoupat
@janickazabicka Pokud byl pozitivní test až 23 tak je to možné, ale zítra by měla teplota stoupnout... po zapsání dalších teplot i aplikace značení ovulace nejspíš posune
@janickazabicka Přesně jak napsala @nadrinka. Nepočítej s tím,že každý graf (cyklus) bude vypadat křivka stejně, nebo podobně. Nemusí. Já třeba měla často vzestup teploty hodně pozvolný, a tak ovulace se mi často posunula o pár dní. Nebo jsem podle bolestí věděla,že už proběhla a v grafu díky pomalému nárůstu teplot byla označena o den,či dva později,než ve skutečnosti proběhla. A pak do toho občas přišel cyklus, kdy jsem měla prudký pokles před prasknutím folikulu a najednou skok nahoru. V tomto případě byla ovulace vyznačena právě na den poklesu.Proto ty ovulační testy hodně napoví. Jen na mě moc nefungovaly.(pokud jsem používala testy Dr. Max) Ale já je brala za hodně spolehlivé a věděla jsem,že na nich rozhodně nebudu mít čárku třeba týden.😝
@myjusiatko ze by ovulace 23.den?
@myjusiatko vy teda jedete 😀, držím palce

@dendasubaristka Aha, no jestli špiníš takhle blízko k MS, tak už je zřejmě na cestě. Ale četla jsem, že hodně žen zašpinily kolem 14.DC a byly těhu, takže stále to nic neznamená, ale asi bych počítala s MS. Ono každý cyklus je šance otěhotnět tak 20%, i když se strefíte přímo do ovulace, jako když hodíš kostkou. Neotěhotnět je úplně normální a běžné...