Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka joo? a co to znamená? je to dobře nebo špatně :( já tomu pořád moc nerozumim
@dasa.77
@janickazabicka
No děvčata ani tenhle měsíc se zázrak neděje teplota šla dolů a začala sem pošpinit😒😒😒
no holkyyy tady je uplně mrtvo... co se děje?
@janickazabicka no panecku tobe to ale skace
@janickazabicka ale já už vím že tenhle měsíc nic už špiním a počítám že zitra nejdyl ve čtvrtek se to rozjede
Holky jak se da zjistit zda knovulaci opreavdu doslo? Cetla jsem ze ovulacni test je pozitivni pred prasknuti folikulu ale to ze folikul praskne a opravdu dojde o ovulaci ovulacni test neni schopny potvrdit.
@janickazabicka v pohodě já už sem se s tim tak nějak smířila že to je teď už každý měsíc jen pokus omyl
@janickazabicka TEST TEST TEST! 😝
@janickazabicka dnešní graf????
@myjusiatko napadá mě jen jedno 🙂 Tělo se nastartovalo, dřívější ovulace a nekonečně dlouhá LF
@dasa.77 touto optikou by mohla byt teoreticky 12-14dc. Jsem zvedava. Asi zitra zkusim ob den zacit s ovu testy. Pockam jeste co hlen po ms.
@myjusiatko ano,Tvé výpočty sedí 😂
@janickazabicka tak dnes jsi asi 11DPO.... vypadá to hodně nadějně...zítra zkus test.... ale nedělej z první ranní moči,druhá je lepší 😉
@dasa.77 já ho jen pro zajímavost zkusila dnes a prázdno 😣 a jak to že druhá je lepší? Všude doporučuji první 😀

@fanunka teda to ji máš teda Mega nízko 😊