icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
1. říj 2017

@fanunka teda to ji máš teda Mega nízko 😊

fanunka
2. říj 2017

@janickazabicka joo? a co to znamená? je to dobře nebo špatně :( já tomu pořád moc nerozumim

lucy0511
2. říj 2017

@dasa.77
@janickazabicka
No děvčata ani tenhle měsíc se zázrak neděje teplota šla dolů a začala sem pošpinit😒😒😒

fanunka
2. říj 2017

Tak dnesni ovulacni test negativni a BT mirne stoupla ale jen mirne. Mam brat ze dnes je ovulace kdyz byl vcera rano test pozitivni? A bt by mela zitra rano vystrelit jeste výš?

fanunka
3. říj 2017

no holkyyy tady je uplně mrtvo... co se děje?

fanunka
3. říj 2017

Ja dnes takto

lucy0511
3. říj 2017

No tak já už mám potvrzeno čeká nás další pokusné kolo 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
3. říj 2017

Ahojky holky, tak mi jedeme vzhuru 😀

janickazabicka
3. říj 2017

@fanunka koukam taky hezky stoupas 😀
@lucy0511 neboj jeste neni vsem dnum konec 🙂 i kdyz chapu ze klesajici teplota neni zrovna povzbudiva

fanunka
3. říj 2017

@janickazabicka no panecku tobe to ale skace

lucy0511
3. říj 2017

@janickazabicka ale já už vím že tenhle měsíc nic už špiním a počítám že zitra nejdyl ve čtvrtek se to rozjede

janickazabicka
3. říj 2017

@lucy0511 tak to je mi lito ☹
@fanunka jj skace to dobre 😀

fanunka
3. říj 2017

Holky jak se da zjistit zda knovulaci opreavdu doslo? Cetla jsem ze ovulacni test je pozitivni pred prasknuti folikulu ale to ze folikul praskne a opravdu dojde o ovulaci ovulacni test neni schopny potvrdit.

lucy0511
3. říj 2017

@janickazabicka v pohodě já už sem se s tim tak nějak smířila že to je teď už každý měsíc jen pokus omyl

lucy0511
3. říj 2017

@fanunka no buď z měření BT ale spíš bych řekla lepší by byli ultrazvuky u gynekologa 🙂

fanunka
3. říj 2017

@lucy0511 hm hm a myslis ze kdyz prijdu na gyndu ze moje gynekolozka umi cist z grafu? Nebud3 si myslet ze jsem uple posedla a posahana kdyz ji tam ukazu svou krivku bt?

dasa.77
3. říj 2017

@fanunka pokud chceš mít opravdu jistotu,tak jediné řešení je chodit na folikulometrii (co dva dny na UTZ až do doby,kdy vidí,že praskl)

lucy0511
3. říj 2017

@fanunka no hlavně má ultrazvuk a měla by poznat jestli tam je nebo není folikul a navíc by se v grafu banální teploty vyznat měla

hlasimse
4. říj 2017

@janickazabicka TEST TEST TEST! 😝

dasa.77
4. říj 2017

@janickazabicka dnešní graf????

fanunka
4. říj 2017

@dasa.77 jj s grafem sem. Uz jsem dlouho nikdo zadny nedal

myjusiatko
4. říj 2017

Tento mesic mam pokles na predovulacni teploty celkem brzo. Sama jsem zvedava, co to znamena. 🙂

dasa.77
4. říj 2017

@myjusiatko napadá mě jen jedno 🙂 Tělo se nastartovalo, dřívější ovulace a nekonečně dlouhá LF

myjusiatko
4. říj 2017

@dasa.77 touto optikou by mohla byt teoreticky 12-14dc. Jsem zvedava. Asi zitra zkusim ob den zacit s ovu testy. Pockam jeste co hlen po ms.

dasa.77
4. říj 2017

@myjusiatko ano,Tvé výpočty sedí 😂

janickazabicka
4. říj 2017

Holky u mě to skáka jako na trampolíně 😂😂😂

dasa.77
4. říj 2017

@janickazabicka tak dnes jsi asi 11DPO.... vypadá to hodně nadějně...zítra zkus test.... ale nedělej z první ranní moči,druhá je lepší 😉

janickazabicka
4. říj 2017

@dasa.77 já ho jen pro zajímavost zkusila dnes a prázdno 😣 a jak to že druhá je lepší? Všude doporučuji první 😀

fanunka
5. říj 2017

Ja dnes takto ovulace dle teplot asi proběhla ne? Co si myslíte?

hlasimse
5. říj 2017

@fanunka jj, řekla bych že proběhla!🙂

Strana