Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Holky uz me zacina bolet podbrisek a zaciname se rozjizdet, takze zitra je tady chtě nechtě ☹ ☹
@janickazabicka to je škoda no
Tak a je to tady holky dnes 1 dc.a pro tento cyklus neuvěřitelné křeče v břiše ani 2 brufeny nezabrali. Myslela jsem ze se zblázním. Nakonec trochu pomohl teplý obklad na břicho. Ze jsem to alespoň z části zaspala. Dnes ještě pocit poboliva ale to už se dá. Pro jistotu jsem raději 1 brufen ještě vzala aby se to nerozjelo. Ted uz to bude snad lepší 😊
@janickazabicka chuuuderko :( to velice dobre znám :( v pondělí me to asi take ceka
@fanunka uvidíš třeba ne 😊 je to zajímavé že někdy o tom vůbec nevím a jindy zase taková bolest. 😔
Jo holky takový dotaz čaj Ludmily Mojžíšove nevíte přesně jak se pije. Jestli stále v kuse nebo se dělají nějak pauzy? Díky 😊
@janickazabicka bez pauzy,začneš nejlépe od 1.DC a doba trvání se doporučuje tak 3 měsíce.
@dasa.77 aha ja ho pila jako kontryhel jen do ovu, no to jsem tomu dala. Tak to si ho hned dneska udelam 2dc taky dobry 😀
@janickazabicka Ahoj,teď jsem trošičku na pochybách,když píšeš,že jsi ho pila jen do ovu... ale určitě to najdeš na netu,co se doporučuje.😉
@janickazabicka Tak tohle jsem našla..... ale vím,že někde jsem četla,že se doporučuje pít delší dobu..... cca 3 měsíční kůra a pak vysadit.Někdo pije jednou denně,někdo dvakrát. Jisté je však jedno,pokud má pomoct,pije se celý cyklus. 😉
Nejlépe 2x denně si připravte čaj z 1-2 čajových lžiček bylinné směsi, přelijte 250 ml horké vody, přikryjte a nechte 10-15 minut vyluhovat.
Poté čaj sceďte a vypijte. Ideální je užívat čaj na lačno/ před jídlem.
Čaj připravujte vždy čerstvý.
100 g sypaného čaje odpovídá kúře cca na měsíc.
Doba trvání pitné kúry z bylinných čajů bývá obvykle 3-6 týdnů.
@janickazabicka Tak 6 týdnů přímo u tohoto čaje..... těch původních 3-6 bylo obecně k bylinným čajům
@dasa.77 tak to moc dekuju 😀 teď už alespoň trošku vím 😀
Ahojky holky jak se máte? 😀
@janickazabicka ahooj pms jsem si zprijemnila tim ze jsem na 3 dny vypadla sice pracovne ale bylo to moooc fajn 🙂
tak dneska hluboký propad teploty :( počítám, že dnes příjde :( kdy už skončí tohle věčný čekání :( vždyť to není možný :(
@myjusiatko teda koukam ze to mas jako ja, me taky vyznacil program ovu a byla a test jsem mela pozitivni asi az 2 dny potom 😀 takze vubec nevim cemu verit 😀 uvidime tento mesic 😀
@janickazabicka to mě to program i ovulační test vyznačil stejně i dle BT to všechno vycházelo v jeden den a stejně nic z toho :( vrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@fanunka no já jsem zvědavá jak to bude u mě teď. Ale rozhodla jsem se měřit jen do doby než mi to vyznačí ovu. Pak na to kašlu a dám si pohov.

@fanunka moc se bojim že budu zklamaná. MS má přijít v pátek.