Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
www.otehotnet.cz/e-shop/bazalni-teplomery-monit...
Máte zkušenosti s tímto teploměrem? Trochu mám pocit, že měří špatně...
tak holky teď jsem byla u dr. na preventivní prohlídce jsem 11DC (normálně mívám ovulaci 14DC) a dr mi řekla že pravděpodobně bude dnes ovulace.... ty bláho dyť já jsem s tím nepočítala 🙂 co to je? měla jsem v plánu že ovulační testy začnu dělat až ode dneška :( nicméně jsem jeden teď počůrala a nic je tam hooodně slabá čárka
@lucy0511 no ale podle grafu bych rekla ze ovu snad probehla těch 17, 18 nebo myslis ze by graf ukazoval spatne? nekdy si priroda zahraje i podle sveho 🙂 a treba dozralo 😀
@fanunka jo nekdy nas to dokaze prekvapit vsechny, taky jsem mela jednou uz 11 dc a byla jsem z toho taky v soku 😀 😀 ale jinak ten test ji divny bud jeste carka zesili treba do vecera a nebo hned zitra 🙂
@janickazabicka graf určitě špatně neukazuje mě ta teplota takhle lítá každý měsíc ale bohužel tam ale není vajíčko ale jinak folikuly tam byli ale malý tak asi proro. A kolegyně z gyndy mi řekla že to je hormonama který se i tak v daných fázích cyklu uvolňují
@lucy0511 jo aha tak to koukam jako blazen :-O
@janickazabicka No krásný grafík i testík. 🙂
@janickazabicka to já taky koukala když mi doktor řekl že tenhle měsíc ovulace nehrozí a v grafu mam toto 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Hoolky :( dnes mam smutnou :( gynekolozka mi dnes na preventivní prohlídce taktne rekla ze bych mela vymenit otce mych deti :( pokud nejake chci mit :( celou prohlidku mi vypravela o pacientkach co ma ze spoustu let nemohly otehotnet jen zmenily partnera do pul roku byly těhotné. Rozhodně nechci menit manžela. Ja uz si s chlapama uzila sve a toho co ted konecne mam si necham do smrti ikdybych nemela mit deti. Je mi z toho uzko :(
@fanunka bože, promiň ale je to Blbka. I kdyby náhodou tak se to dá vše řešit i jiným způsobem. To je kráva bože můj.
Pardon za ty výrazy. 😣😣
@janickazabicka já už ani nebrečím jen si jdu už tvrdě za svým kdyby rak jak chtěl doktor tak to by to začali řešit až v lednu ale na to už nemám nervy tak že sem doktora normálně obešla
@lucy0511 aha a co si teda udělala?😊 nebo jak to myslíš že si obešla doktora
@janickazabicka no řekla sem si kolegeni jestli by mi u nich nemohli udělat ultrazvuk protože volat k a dohadovat se se sestrou u mého gynekologa by bylo na dlouho a já už fakt neměla nervy na to ustavičné čekání no coby kdyby
Dobre rano, tak u me takto.v patek pri prohlidce gynekolozka rikala ze to vypada ze ovuluji. Ovu testy jsem tim padem nesthala delat pac ovu prisla o 3dny drive. Dle teplot bypada ze ovu byla vcera, ale podbrisek bolel jako cert v patek aovu test v patek byl negativni a dnes me boli prsa. :( ja se v tom ztracim
@fanunka ty jo koukám že jsme měli ovu podobně i když z toho mého grafu nevím teda 😂😂😂
Co myslíte holky?
@janickazabicka ty to mas hodne jak na houpacce
@janickazabicka řekla bych že to sedí podle grafu uvidíš jak to bude lítat dal
@janickazabicka muže, hlavně aby to pak zase šlo nahoru

@janickazabicka ahoj už zas jen nakukuju ale teď se mi to už nedá něco ti musím ukázat. Tohle je můj aktuální graf, kdybych podle ultrazvuku nevěděla že sem měla jen malý folikuli a nebyla možnost aby v nich něco dozrála tak zas budu doufat a ono nic