Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@svaska doufam ze bude, jeste to zkusime dnes pojistit a v utery a to by bylo aby to nebylo 😀 snad se zitra zvysi 🙂
@janickazabicka doufám, ja jsem vždycky nervózní více jak u svého grafu🙂
@svaska to te chapu, taky to tak nekdy mam 😀 akorat ted na me padla nejaka litostiva. Doufam ze to ted uz vyjde, protoze kazdy dalsi mesic na psychice moc nepridava. Taky to tak mate? Nekdy si i rikam jestli to moje telo ma vubec tehotenstvi predurceno ☹ a nedava mi je osud plane nedeje :-/
To úplně chápu, já už doma jedno zlobidlo mám, tak mně to tak netrápí i když bych chtěla druhé, ale tenkrát jsem z toho taky byla občas zklamaná jak to pořád dokola nevycházelo.
@janickazabicka paráda 🙂 nechtěj vidět můj graf 🙂 já mám od včerejška střevní problém a v noci jsem měla teplotu tak mám fakt vtipný graf
@janickazabicka dneska na kontrole pan dr říkal že tam mám krásné žluté tělísko, tak ovulka opravdu proběhla a už jsme dohodli termín na IVF.
@janickazabicka Krásný, jen tak dál ať stoupá 🙂
@svaska teda mas to nejaky sileny abych rekla pravdu 😀
@janickazabicka ahoj tak já sem dneska 1DC a samozřejmě jak jinak nez o 3 dny dřív 🙂 🙂 ale tenhle měsíc mi to vůbec nevadí aspoň začnu brát clostrík dřív 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 tak to jsem rada ze z toho nejsi smutna. 🙂 a ted vrele do noveho a lepsiho pelicku urcite 😀
Holky co myslite ma vyznam jeste dnes zkusis mimco? nebo uz jsem po ?? co myslite
@janickazabicka já už z toho smutná nejsem tohle období už mám za sebou a teď když už vím kde je problém tak sem se ms už nemohla dočkat 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka proč to nezkusit vlastně jooo jen do toho neděláte to z povinosti ale z radosti 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 to je pravda i kdyz dneska by to asi bylo z povinnosti, jelikoz manzel mel ted cely dlouhy vikend nocni a po tech nocnich ten prvni den je docela k nepouziti 😀 tak se prave ptam at ho kdyztak nemorduju zbytecne 😀
Dneska mi rika Jáňo ale mi uz mame zadelano, to bude kluk jako buk 😀 pry ma laserový zrak a vidi ze uz je na ceste, jeste 9 mesicu pry pockame a mame ho tady 😀
Tak jsem mu rekla ze jestli to fakt bude pravda, takze se budu cele tehu smat a malemu budu vypravet ze ho tatinek uz videl, kdyz byl jen mala rybicka 😀
@janickazabicka jo ty chlapi sou někdy k sežrání 🙂 🙂 mě ten můj minule říká a neměla by si dát nohy nahoru 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 to je zlaticko. Me zase nekdy po tuleni se ke me prituli a hladi mi brisko a rika to musi vyjit 😀
@janickazabicka tak tohle u nás nehrozí protože já mám doma asi šípkovou růženku 😀 😀
@lucy0511 😂😂😂😂😂
U nás je taky dnes šípková Růženka. Už spí skoro hodinu. Takže dneska to mimčo už asi nezachráníme 😂😂
@janickazabicka jen hodinu to je ještě dobrý u nás to je odchod do postele ve 20:20 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka myslím že tam už to není potřeba zachraňovat 😉
@svaska a dnes toto 😀 jen je mi podezrele, ze to ten kalendar neprepocital, myslela jsem ze kdyz jsou po nejnizsi teplote 3 vyssi, tak ze se to da pocitat za ovu?? neb jsem z toho uz blazen 😀
@janickazabicka jeste jedna vyšší ti chybi za 2 dny uz to prepocita. Ovulaci jsme mely stejne 🙂

@svaska hmmm jako každý mesic. Ale tak ted uz merim jen ze zvedavosti. Uz jsem objednana na IVF