icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

fanunka
29. říj 2017

@svaska hmmm jako každý mesic. Ale tak ted uz merim jen ze zvedavosti. Uz jsem objednana na IVF

janickazabicka
29. říj 2017

@svaska doufam ze bude, jeste to zkusime dnes pojistit a v utery a to by bylo aby to nebylo 😀 snad se zitra zvysi 🙂

svaska
29. říj 2017

@fanunka tak drzim pesti a tam to bude urcite hned

svaska
29. říj 2017

@janickazabicka doufám, ja jsem vždycky nervózní více jak u svého grafu🙂

janickazabicka
29. říj 2017

@svaska to te chapu, taky to tak nekdy mam 😀 akorat ted na me padla nejaka litostiva. Doufam ze to ted uz vyjde, protoze kazdy dalsi mesic na psychice moc nepridava. Taky to tak mate? Nekdy si i rikam jestli to moje telo ma vubec tehotenstvi predurceno ☹ a nedava mi je osud plane nedeje :-/

svaska
29. říj 2017

To úplně chápu, já už doma jedno zlobidlo mám, tak mně to tak netrápí i když bych chtěla druhé, ale tenkrát jsem z toho taky byla občas zklamaná jak to pořád dokola nevycházelo.

janickazabicka
30. říj 2017

Holky tak stoupáme 😀

fanunka
30. říj 2017

@janickazabicka paráda 🙂 nechtěj vidět můj graf 🙂 já mám od včerejška střevní problém a v noci jsem měla teplotu tak mám fakt vtipný graf

fanunka
30. říj 2017

@janickazabicka dneska na kontrole pan dr říkal že tam mám krásné žluté tělísko, tak ovulka opravdu proběhla a už jsme dohodli termín na IVF.

svaska
30. říj 2017

@janickazabicka Krásný, jen tak dál ať stoupá 🙂

svaska
30. říj 2017

Koukněte na tuhle šílenost, dneska mírný pokles tak nevím zda ještě stoupne nebo už je to konečná ale už čekám na MS jak na smilování, a trochu cítím břicho tak snad přijde.

dasa.77
30. říj 2017

@svaska na MS si nejspíš ještě počkáš. Prvně ovulace. Ne tak hrrrr 😂

janickazabicka
30. říj 2017

@svaska teda mas to nejaky sileny abych rekla pravdu 😀

svaska
30. říj 2017

@dasa.77 No ja mývám ovulaci na 36,2 takže tento měsíc tak 150x 😀 dělám si srandu samozřejmě, a i program už mi měnil datum ovulace asi 4x

lucy0511
30. říj 2017

@janickazabicka ahoj tak já sem dneska 1DC a samozřejmě jak jinak nez o 3 dny dřív 🙂 🙂 ale tenhle měsíc mi to vůbec nevadí aspoň začnu brát clostrík dřív 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
30. říj 2017

@lucy0511 tak to jsem rada ze z toho nejsi smutna. 🙂 a ted vrele do noveho a lepsiho pelicku urcite 😀

janickazabicka
30. říj 2017

Holky co myslite ma vyznam jeste dnes zkusis mimco? nebo uz jsem po ?? co myslite

lucy0511
30. říj 2017

@janickazabicka já už z toho smutná nejsem tohle období už mám za sebou a teď když už vím kde je problém tak sem se ms už nemohla dočkat 🙂 🙂 🙂

lucy0511
30. říj 2017

@janickazabicka proč to nezkusit vlastně jooo jen do toho neděláte to z povinosti ale z radosti 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
30. říj 2017

@lucy0511 to je pravda i kdyz dneska by to asi bylo z povinnosti, jelikoz manzel mel ted cely dlouhy vikend nocni a po tech nocnich ten prvni den je docela k nepouziti 😀 tak se prave ptam at ho kdyztak nemorduju zbytecne 😀

janickazabicka
30. říj 2017

Dneska mi rika Jáňo ale mi uz mame zadelano, to bude kluk jako buk 😀 pry ma laserový zrak a vidi ze uz je na ceste, jeste 9 mesicu pry pockame a mame ho tady 😀
Tak jsem mu rekla ze jestli to fakt bude pravda, takze se budu cele tehu smat a malemu budu vypravet ze ho tatinek uz videl, kdyz byl jen mala rybicka 😀

lucy0511
30. říj 2017

@janickazabicka jo ty chlapi sou někdy k sežrání 🙂 🙂 mě ten můj minule říká a neměla by si dát nohy nahoru 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
30. říj 2017

@lucy0511 to je zlaticko. Me zase nekdy po tuleni se ke me prituli a hladi mi brisko a rika to musi vyjit 😀

lucy0511
30. říj 2017

@janickazabicka tak tohle u nás nehrozí protože já mám doma asi šípkovou růženku 😀 😀

janickazabicka
30. říj 2017

@lucy0511 😂😂😂😂😂

janickazabicka
30. říj 2017

U nás je taky dnes šípková Růženka. Už spí skoro hodinu. Takže dneska to mimčo už asi nezachráníme 😂😂

lucy0511
30. říj 2017

@janickazabicka jen hodinu to je ještě dobrý u nás to je odchod do postele ve 20:20 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

svaska
31. říj 2017

@janickazabicka myslím že tam už to není potřeba zachraňovat 😉

janickazabicka
31. říj 2017

@svaska a dnes toto 😀 jen je mi podezrele, ze to ten kalendar neprepocital, myslela jsem ze kdyz jsou po nejnizsi teplote 3 vyssi, tak ze se to da pocitat za ovu?? neb jsem z toho uz blazen 😀

fanunka
31. říj 2017

@janickazabicka jeste jedna vyšší ti chybi za 2 dny uz to prepocita. Ovulaci jsme mely stejne 🙂

Strana