Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@fanunka aha tak to je zajimave a ty sis delala ovu testy?
@fanunka aha ja to brala tak ze uz mam dnes 4 vyssi nez byla posledni nejnizsi 😀 tak uvidime zitra. jsem zvedava jestli mi to opravdu prepocitaji kolem toho 27.10. :D ale dneska me to potesilo ze se to vyhouplo. Ale je to zajimavy vsude pisou ze po ovu musi byt nad 37 a ja se k tomu ani moc nepriblizim 😀
@janickazabicka ja nestihla delat jeden v patek jsem udelala kdyz mi dr rekla ze asi ovuluji a tam byla slaboulinkata carka
@fanunka jj už si vzpomínám že si vlastně tohle psala. Já bych byla asi zvědavá a dělalag o víkendu. Když mi předtím doktor taky hlídal ovu, tak řekl že buď ten den a nebo další den bude ovu a ještě ten den večer úplně zřetelně // na testu.takže u mě to vyšlo. Tohle nevím proč to doktorka řekla to je divný.
holky me zacali normalne bolet bradavky je toto normalni?? :-O
@janickazabicka nebyla ovu az toho 19DC?
@janickazabicka tak ja dnes takto. Prujem stale trva uz jsem 4. Den na rohlikach mam dole 4kg mazec
@janickazabicka já bych taky řekla že 19DC dle toho grafu.
@janickazabicka No napadlo mně že by to klidně mohlo být
@janickazabicka no ale nejnižší teplota neznamená že je ovu a když máš pozitivní test, tak ovu teprve bude ne? Za 24-48 hodin? Nevím, nepoužívala jsem ovu testy. No máš to takové zvláštní :D
@ivet1987 no mozna mas pravdu. Kdyz zkusebne dam stejnou teplotu na zitra jako dneska, tak mi to spocita ovu 29,10. tudiz 19dc a meli jsme sexik 18dc no tak snad to klapne ten jeden den tam snad vydrzeli. Jelikoz ted uz to stejne nedozenu kdyz jsem 22dc to uz je stejne pozde. Tak treba ten jeden stouch bude stacit 😀
@janickazabicka dneska jsem cetla ze v ovulacnim hlenu jsou schopne výdržet az 5 dni 🙂
@fanunka no kdyz me se posledni dobou zda ze snad ten ovu hlen netrvorim zadny, je mozny ze bych si ho jen nevsimla? nebo odchazel treba s curanim??
@janickazabicka neboj, to ze to z tebe v uvozovkách neteče neznamená že žádný nemáš
@svaska tak to si me uklidnila, obcas jsem ho zaznamenala alespon na toaletaku, ale ted posledni dobou nic. Je neco z caju nebo doplnku co by ho podporilo?? je pravda ze pouzivame ten concive gel, ci jak se to pise. Melo by ho to nahradit. 🙂
@janickazabicka Jejda to nevím zda se to dá něčím podpořit
@janickazabicka
@svaska nemá se před ovu pít ananasový džus? 😀
@ivet1987 to uz jsem kdysi zkousela ale rozdil jsem nepozorovala. Nekdo mi snad doporucoval Drmek, ale ten uplne nevim na co presne je. Piju ten caj mojzisove, tak to treba torchu podpori
@janickazabicka tak si neber kalhotky a poznáš to hned 🙂 budeš tam dole celá ulepená 🙂 Já doma chodím bez spodního prádla ve volných teplácích a to pak člověk zjistí hned a hlavně to poznám když se utírám po Velké tak mi to klouže a nejde mi ani utřít 🙂 jinak na kalhotkách to ani nepoznám on se ten hlen spíš drží na těle
@janickazabicka Někde jsem četla, že to, že plodný hlen nenajdeš na kalhotkách/toaleťáku/ve wc, neznamená, že se netvoří. Já jsem na tom teda podobně jako @fanunka, hlen poznam bezpečně, ehm, když to řeknu trochu naturalisticky, tak ze mě po malé "visí" a je nepřehlédnutelný. Ale když jsem pročítala moudra o symptotermální metodě, tak jsem právě četla ,,že může být i "skrytý" a dá se nahmatat třeba jen na čípku.

@fanunka vlastne teda ja mela o den drive a graf mi ohlasil kdy ovulace byla az dnes