icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
2. lis 2017

@brokovich
@fanunka jj to jsem také četla, ale dříve jsem ho normálně měli i viditelný, nevím kam se ztratil. Když to bude potřeba příště vyzkouším 😂😂
Jinak dnes holky jsem na tom takto. A fakt se to potvrdilo toho 29.10. Tak teď už budu moci dát jen na modlení. Každopádně sportovci tam byly dřív než vajíčko a společně s gelíkem si snad počkali 😁

fanunka
2. lis 2017

@janickazabicka 🙂 tak ja zase dole 🙂 jsem celá napnuta jaka bude teplota zitra 🙂

janickazabicka
2. lis 2017

@fanunka teda to máš nějaké divoké 😀😀 snad to bude dobré 😊

svaska
2. lis 2017

@fanunka doufám že ti to rychle zase stoupne, dost to kleslo ale to nemusí ještě nic znamenat, držím moc pěsti

svaska
2. lis 2017

@janickazabicka vydrž teplutko, výdrž 🙂

fanunka
2. lis 2017

@janickazabicka
@svaska no já to mám takhle divoké díky té střevní chřipce 🙂 takže tento měsíc to fakt neberu vážně 🙂

svaska
2. lis 2017

@fanunka je to hrozny co takovej napínák každý měsíc, večer sem hodim svuj graf. Jsem 47DC a nic se neděje🙂

fanunka
2. lis 2017

@svaska no ty kráso 47DC? já už 11DC mám ovulaci 🙂 to je mazec tak dlouhej cyklus. Kdybych neplánovala děti tak bych za dlouhej byla ráda 🙂

svaska
2. lis 2017

@fanunka no často je mam dlouhý, někdy ukázkový měsíc i graf. Ale ja otěhotněla poprvé přesně po takto dlouhém. Proto musím měřit, protože nevím kdy přijde ovu. Ale ubere ti to o to více šancí

svaska
2. lis 2017

@fanunka ja už ovu mela, ted Čekám na MS ať mohu začít další měsíc a snad trochu normálneji

fanunka
2. lis 2017

@svaska jakto že normálněji?

fanunka
2. lis 2017

@janickazabicka Kdy máš mít MS

janickazabicka
2. lis 2017

@fanunka zhruba za 10 dní. Doufám že až za 9 měsíců 😂😂

svaska
2. lis 2017

@fanunka no ne tak dlouhý cyklus

fanunka
2. lis 2017

@janickazabicka uaaaa no tak drzim palce 🙂

svaska
2. lis 2017

@fanunka tak je to teprve druhý měsíc tak to ještě tak neresim, akorát si říkam ze při mem štěstí nestihnu navázat mateřskou

janickazabicka
2. lis 2017

@fanunka no bude to ted zajimave 😀

svaska
2. lis 2017

Tak tohle je můj aktulní stav 🙂

dasa.77
2. lis 2017

@svaska jsi se nějak zklidnila ne? 😂

svaska
2. lis 2017

@dasa.77 😀 jsi mně rozesmála, jo, jak když utne 😀

janickazabicka
2. lis 2017

@svaska bože co to je? To mi chceš říct že si měla ovu až takhle pozdě???

svaska
2. lis 2017

@janickazabicka jo jo. Pozdě ale přece. Cítím břicho tak myslím že MS brzy přijde ať začnu další měsíc

fanunka
3. lis 2017

@svaska panejoooo to je doba to by mě ani snad nebavilo měřit BT 🙂

svaska
3. lis 2017

@fanunka taky mne to nebaví, ale abych věděla tak musím

janickazabicka
3. lis 2017

Dobre rano holky, tak dnes poslední měření a prdim na to, teď už stejně nic nezměním, případně bych se jen nervovala kdyby teplota spadla. Takhle mi bude hej a pravda je ze se zase ráda vyspím v kuse bez budíku 😂😂😂

fanunka
3. lis 2017

@janickazabicka já se budím i bez budíku 🙂 automaticky 🙂 týjo ale pěkně ti to ukázalo 2 ovulace no teda 🙂 to by bylo aby se to nepovedlo 😂

svaska
3. lis 2017

@janickazabicka to je paráda🙏

janickazabicka
3. lis 2017

@fanunka jak to myslíš 2 ovulace? 😂😂 nejsem nad samice 😂😂😂
@svaska děkuji 😘😘

svaska
3. lis 2017

@fanunka a jak jsi na tom s teplotou ty dnes?

svaska
3. lis 2017

@janickazabicka hele někde jsem četla ze dvě ovulace v jednom cyklu jsou možné. Ale jen velice blízko u sebe. Ze uzrají dvě vajíčka najednou a hned po sobe se uvolní. Je to výjimečné, ale nejde aby jedna byla třeba 10DC a další za deset dni. Jde o to zda to tak bylo nebo to prostě jen program vyznačit

Strana