Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@fanunka no taky to máš zajímavé 😂😂
@svaska
@janickazabicka holky ja uz to mam spocitane pristi tyden jdu do CARU pro 1. Injekci a po menstruaci zacnu stimulovat byl by to zazrak kdyby se zrovna ted zadarilo 🙂
Zdravím holky. Dnes jsem poprvé měřila a teplota 35.71 .. je to možný? Se mi zdá hrozně nízká
@skripmart hele úplně v pohodě taky se mi to stává v první půlce cyklu že kolem ms mám takhle nízko. Takže v pohodě. Někdo holt tu tělesnou teplotu má nižší. Pak ale nemůžeš počítat s tím že by teplota po ovu nebo v tehu byla kdovíjak vysoká. Mě zatím nepřelezla 37. 😀
@janickazabicka tak mám zrovna MS tak možná je to tím
.. měřila jsem v 5:30 Tak jsem si říkala jestli na to nekoukám blbě 😅
@janickazabicka ahoj jak to u tebe vypadá? Ja sem včera začala s clostribegytem tak sem zvědavá 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 ahojky držím palce 😊 Já už teď jen čekám a věřím že se tam ty 2 vyvolené buňky našli 😀 😊
@skripmart oni všude píši že pod jazykem měření není moc spolehlivé a hlavně není přesné
@janickazabicka nestras...
@janickazabicka
@skripmart jj je to tak mereni pod jazykem neni moc spolehlive
@skripmart promiň nechci strašit jen jsem to opravdu četla. 😊 nejvíce doporučuji měřit vaginálne 😊
@janickazabicka tak dneska vaginalne a 36.5 .. to už vypadá normalneji 🙂
Ahoj ženy, tak momentálně jsem "uprostřed" ovulace ,resp. plodného období. jsem zvědavá, jak bude skákat graf s teplotami po. To zas budu na nervy. 😀 Mamatesty už nekupuju, to by zas byl samej pozitivní (rozuměj duch) a nic z toho. Lepší fakt sledovat tu teplotu, člověk si ušetří penízky za ukvapené testování.
@janickazabicka tak vím ze je to možné, ale vzhledem k tomu jak tento měsíc je to sileny, nečekám nic. A co za sebe mužů říct tak s odstupem času je nejhezčí to čekání zda jo či ne i když v Dany okamžik je to spíše o nervy.

@svaska aha tak to jo ale to si myslím že není můj případ 2 dny předtím vyšel pozitivní test takže se myslím že ovu byla teda až 2 dny po testu. Na přijít až do 48 hod. 😁