Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka tak jak dnes tvuj graf? Ja takto
@fanunka ahojky vypadá to zajímavě. Já co mi. O vyznačílo ovu tak uz nemerim. Nechci se tím zbytečně stresovat a myslet na to 😂😂 takhle mám lehčí myšlení 😍
@janickazabicka ahoj tak mě clostrik asi i trochu rozpalil v tyhle fázi cyklu sem takvouhle teplotu neměla 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka Jo jenže já nevím co mám čekat, jsem si jistá že MS už musí dorazit, ale pokaždé je to jinak. Já si dokonce nejsem ani jistá že proběhla ovulace i když to graf vyznačil to už mi vyznačil asi po páté. Jen chci už začít nový měsíc a snad trochu plynulejší křivka.
@svaska neblazni co když se to zrovna podařilo a u doktora bych to normálně řekla. Ze s tou injekci chceš ještě počkat. Kdyby náhodou ať se to nezkazí. Uvidíš třeba to bude lepší než jsi doufala. 😀
@svaska promiň to nebylo tobě 😂😂
@svaska no ty to máš divoké ale pokaždé s. Říkám že šance je stále 😊 já jsem si řekla že už nebudu myslet negativně. Prostě si stále budu myslet ze to bude bude v pohode 😀 a že se prostě zadari 😀
@janickazabicka Jo to by byla samozrejmne parada, ale ja vubec nepocitam ze by se zadarilo. Navic pro mne to neni asi psychycky tak náročné, když doma už jedno zlobidlo mám
Proč mi nejde vložit fotka? Jinde mi to lze? 🤔 jdu si pro radu... v neděli mi skončila MS a od té doby klesa teplota ... merim poprvé tak se v tom moc nevyznám... když klesa tak jak začne stoupat.. můžu ocekavat ovu? Díky
@digisek Taky jsem o tom přemýšlela, že to bude anaovulační. Ale většinou mám cykly s ovulací. Toto už dlouho nepamatuju. Ja do sebe prostě pokud tomu nebude vyhnutí hormony rvát nebudu, vždy to u mně znamená více škody jak užitku. Zatím měřím krátce a zkoušet jsme začali, tak to nechám být, pokud by to nešlo budu to samozřejmě řešit přes doktora.
@skripmart Ovu je v poslední den nejnižší teploty. Platí pravidlo tři po šesti. Pokud budou 3 dny vyšší teploty než v předcházejících 6ti, byla v tom 6. dni ovulace. Zkus k měření teploty i ovulační testy. Jakmile teplota stoupne, už je po ovulaci. S ovu testy je to tak, že jakmile jsou pozitivní (stejně silné čárky nebo ta testovací silnější) ta kdo 24-48 hodin bude ovulace.
@brokovich
Děkuji moc .. merim teprve třetí den .. a klesá a klesá... Tak jsem z toho jantar 🙂 nicméně cyklus mám 27 denní.. MS 5 dní ... teď jsem 8DC takže teoreticky by ovu neměla být dřív než 9DC že? Když ta faze po ovu může být dlouhá max 18 dní... je to tak? Je to pravidlem? Někde jde to četla...
@brokovich Děkuji moc .. merim teprve třetí den .. a klesá a klesá... Tak jsem z toho jantar 🙂 nicméně cyklus mám 27 denní.. MS 5 dní ... teď jsem 8DC takže teoreticky by ovu neměla být dřív než 9DC že? Když ta faze po ovu může být dlouhá max 18 dní... je to tak? Je to pravidlem? Někde jd

@svaska Tak právě proto,že ten měsíc je tak šílený.... nedivila bych se kdyby z toho bylo miminko