icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dasa.77
5. lis 2017

@svaska Tak právě proto,že ten měsíc je tak šílený.... nedivila bych se kdyby z toho bylo miminko

svaska
5. lis 2017

@dasa.77 to bych fakt koukala, ale už mne chvílemi pěkně boli břicho tak čekám MS. Ale tenkrát když jsem se pul roku přemlouvala sem psát tak jsem hned ten první graf byla těhotna 😀

fanunka
6. lis 2017

@janickazabicka tak jak dnes tvuj graf? Ja takto

svaska
6. lis 2017

@fanunka to vypadá skvěle 😉

svaska
6. lis 2017

@fanunka Teda nebudu to říkat abych nic nezakřikla, ale....👏

fanunka
6. lis 2017

@svaska no joo ale co ted? Kdyz jdu zitra do CAR pro prvni injekci - priprava na IVF. Bojim se ze kdyz jim reknu o vysoke BT tak se mi vysmeji ze jsem dalsi posahana zenska ktera si vsugerovala i vyssi BT 🙂

svaska
6. lis 2017

@fanunka normálne jim ukáž graf s tím at se prvne přesvědčí jestli nejsi než ti něco dají. Asi bys nebyla první ani poslední 🙂

fanunka
6. lis 2017

@svaska zkusim rano TT pro klid a az pujdu na kliniku tak se zaptam ciste teoreticky jak se to resi kdyz je podezreni

svaska
6. lis 2017

@fanunka No určitě ti hlavu neutrhnou, s tím se musí taky počítat když se snažíte

svaska
6. lis 2017

No já k dnešnímu sni takto, už jsem z toho jelen

svaska
6. lis 2017
janickazabicka
6. lis 2017

@fanunka ahojky vypadá to zajímavě. Já co mi. O vyznačílo ovu tak uz nemerim. Nechci se tím zbytečně stresovat a myslet na to 😂😂 takhle mám lehčí myšlení 😍

fanunka
6. lis 2017

@svaska no teda to je pohopsáníčko 🙂 🙂

lucy0511
6. lis 2017

@janickazabicka ahoj tak mě clostrik asi i trochu rozpalil v tyhle fázi cyklu sem takvouhle teplotu neměla 🙂 🙂 🙂

svaska
6. lis 2017

@janickazabicka Jo jenže já nevím co mám čekat, jsem si jistá že MS už musí dorazit, ale pokaždé je to jinak. Já si dokonce nejsem ani jistá že proběhla ovulace i když to graf vyznačil to už mi vyznačil asi po páté. Jen chci už začít nový měsíc a snad trochu plynulejší křivka.

janickazabicka
6. lis 2017

@svaska neblazni co když se to zrovna podařilo a u doktora bych to normálně řekla. Ze s tou injekci chceš ještě počkat. Kdyby náhodou ať se to nezkazí. Uvidíš třeba to bude lepší než jsi doufala. 😀

janickazabicka
6. lis 2017

@svaska promiň to nebylo tobě 😂😂

janickazabicka
6. lis 2017

@svaska no ty to máš divoké ale pokaždé s. Říkám že šance je stále 😊 já jsem si řekla že už nebudu myslet negativně. Prostě si stále budu myslet ze to bude bude v pohode 😀 a že se prostě zadari 😀

svaska
6. lis 2017

@janickazabicka Jo to by byla samozrejmne parada, ale ja vubec nepocitam ze by se zadarilo. Navic pro mne to neni asi psychycky tak náročné, když doma už jedno zlobidlo mám

digisek
7. lis 2017

@svaska hlavne to vypada spis na anovulacni cyklus......myslim ze s tim by bylo dobre jit k doktorovi a napred si srovnat cyklus abys mela vubec ovulaci a nejak rozumne dlouhe cykly.....jinak si myslim ze se nacekas

skripmart
7. lis 2017

Proč mi nejde vložit fotka? Jinde mi to lze? 🤔 jdu si pro radu... v neděli mi skončila MS a od té doby klesa teplota ... merim poprvé tak se v tom moc nevyznám... když klesa tak jak začne stoupat.. můžu ocekavat ovu? Díky

fanunka
7. lis 2017

@skripmart jj s tim jsem mela taky problem. Kdyz jsem si stahla aplikaci modry konik tak mi to prave nefungovalo ale jak jsem si ji smazala a prihlasuji si normalne pres net tak mi to gunguje....

skripmart
7. lis 2017

@fanunka aha ... já mám taky aplikaci no .... to je pitomý...

svaska
7. lis 2017

@digisek Taky jsem o tom přemýšlela, že to bude anaovulační. Ale většinou mám cykly s ovulací. Toto už dlouho nepamatuju. Ja do sebe prostě pokud tomu nebude vyhnutí hormony rvát nebudu, vždy to u mně znamená více škody jak užitku. Zatím měřím krátce a zkoušet jsme začali, tak to nechám být, pokud by to nešlo budu to samozřejmě řešit přes doktora.

brokovich
7. lis 2017

@skripmart Ovu je v poslední den nejnižší teploty. Platí pravidlo tři po šesti. Pokud budou 3 dny vyšší teploty než v předcházejících 6ti, byla v tom 6. dni ovulace. Zkus k měření teploty i ovulační testy. Jakmile teplota stoupne, už je po ovulaci. S ovu testy je to tak, že jakmile jsou pozitivní (stejně silné čárky nebo ta testovací silnější) ta kdo 24-48 hodin bude ovulace.

skripmart
7. lis 2017

@brokovich ovu dělám ale čárka stále slabší než kontrolní

brokovich
7. lis 2017

@skripmart Tak teprve dojde. Jak máš dlouhé cykly a kolik jsi DC?

skripmart
7. lis 2017

@brokovich
Děkuji moc .. merim teprve třetí den .. a klesá a klesá... Tak jsem z toho jantar 🙂 nicméně cyklus mám 27 denní.. MS 5 dní ... teď jsem 8DC takže teoreticky by ovu neměla být dřív než 9DC že? Když ta faze po ovu může být dlouhá max 18 dní... je to tak? Je to pravidlem? Někde jde to četla...

digisek
7. lis 2017

@svaska no každopádně takhle dlouhé cykly nejsou v pořádku......a myslím že nejde ani tak o hormony ale o to, že tvůj menstruační cyklus je dost divoký, na to že se snažíte o dítě......samozřejmě nevím jak měříš, zda neměříš špatně a pak ti to nehází nesmysly......

skripmart
7. lis 2017

@brokovich Děkuji moc .. merim teprve třetí den .. a klesá a klesá... Tak jsem z toho jantar 🙂 nicméně cyklus mám 27 denní.. MS 5 dní ... teď jsem 8DC takže teoreticky by ovu neměla být dřív než 9DC že? Když ta faze po ovu může být dlouhá max 18 dní... je to tak? Je to pravidlem? Někde jd

Strana