Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@digisek Nemám ty grafy pokaždé tak rozkákané. Ale je pravda, že poslední dva měsíce je to se spaním hrozné a věřím, že je to tím. Malého jsme odstavili do pokojíčku a v noci se budí a já k němu lítám, někdy 2x někdy 8x za noc, nad ránem se budí nejvíce. Takže klidný spánek až do rána nevím skoro co je.
Jo jenže, když nevíš kdy máš ovu, když máš nepravidelně dlouhý cyklus, tak by mně ovu testy za chvíli zrujnovaly. Uvidím další měsíc, zda se to zlepší či ne. Já už nepravidelné cykly řešila u doktora kdysi, ale nikdy to dlouhodobě nevydrželo, pak mi to na nějaký čas srovnal porod a teď zase jednou tak a jednou tak. Ale ovulaci normálně mívám, tak proto to ještě tak neřeším.
Holky co testujete i ovu testy. V neděli ráno mi skončila MS... v neděli večer oči test a čárka testovací sa vidět.. druhý den šla vidět méně... teď skoro vůbec... to jako ty testy ukazují tak že čárka je .. pak není... pak zase bude... dala den bude silnější než testovací? Já myslela že prostě celý cyklus není a pak se objevuje a je silnější a silnejsi pak nejsilnejsi a pak ubyva...
@fanunka Ahoj, jak pokračujes a co na IVF?
@janickazabicka Ahoj, už jsi testovala?
@svaska ahojky nn ještě je brzo dnes jsem koukala v jaké fázi vůbec jsem jelikož kvůli práci teď vůbec nestíhám sledovat a zbývají 4 dny. 😊
@janickazabicka Tak třeba právě proto,že jsi v jednom kole.... propásneš pak i zpoždění
@janickazabicka Já bych to nevydržela 😀
@janickazabicka me 5 🙂
@myjusiatko já myslela že Tak to vypadá graf když už ovulace byla .... tři dny vyssi teploty než v předchozích šesti znamená že ovu byla ten poslední den nižší teploty... Tak já jsem ž toho totální jelen
@skripmart ano, mas pravdu. Ale je to SYMPTOtermalna metoda. A ja podla hlienu a cipku viem, ze este nebola. vidis, ze to tam mam vsetko pekne poznamename, takze ani FF este neusidil, ze ovulacia bola. 🙂
@myjusiatko merim první měsíc a jsem z toho totální blázen 😅 takže nebýt dalších příznaků tak takto vypadá graf kde už oči proběhla? Já jaembted co se týče hlenu úplně mimo ... zkoušíme conceive gel na podporu početí tudíž hlen je nevypovidajici... tohle by měli učit na střední 😅
@skripmart ano, nesledovat ostatni symptomy, tak bych si myslela, ze ovulace probehla. 🙂 12 nebo 13dc.
@myjusiatko dekujiiii 🙂 je to fakt šílený... každopádně ... vypadáte že se vyznate.... když je cyklus anovulacni.. prokáže se to na měření bt a pozná to i ovu test? Teplota nestoupne a test nebude pozitivní?

@skripmartteplota klesá, to je po ms normální. Do ovulace bude klesat či bude velmi nízko, po ovulaci se zvedne a až do okamžiku před příchodem ms bude stále vysoko, pak klesne a přijde ms. Wikipedie říká, že luteální fáze, tj. ta fáze po ovulaci je 12-16 dní. Já mám cyklus 25 či 26 dní a ovulaci vždy uprostřed. Jestli testuješ a měříš poprvé, tak teprve zjistíš, kdy ovu máš. Můžeš ji mít třeba 11.DC, ale taky až 16.DC.