icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

myjusiatko
9. lis 2017

@skripmart muzes sledovat cipek alespon. I kdyz to je sekundarni symptom. Hlen je lepsi. Ten gel taky, nedrzi se tam porad. Casem i s gelem muzes hlen dobre vysledovat. Ono nekdy jsou zavadejici i spermie. 🙂

myjusiatko
9. lis 2017

@skripmart pozitivni ovu test neznamena, ze ovulace probehne. Hovori, ze telo je na ovulaci pripraveno. Ale nepotvrzuje ji. Takze teoreticky i v cyklu, kde je pozitivni ovu test, ovulace probehnout nemusi.

skripmart
9. lis 2017

@myjusiatko tak já myslím že twbhke měsíc jsem si zkusila mereni... ovu a sledování všeho možného a další měsíc se asi budu věnovat sexu obden a teoreticky by úspěšnost měla být stejná.... protože pro člověka co chodi do práce je teda toho sledování dle mého až až 😅

myjusiatko
9. lis 2017

@skripmart ja STM planuji vyuzivat i jako antikoncepci. Takze je pro me zadouci merit pravidelne a poznat sve symptomy dokonale. 🙂

skripmart
9. lis 2017

@myjusiatko tak to pak jo 🙂 to chápu 🙂

janickazabicka
9. lis 2017

@fanunka
@svaska
@dasa.77
Holky tak asi nic. Dneska ráno už jsem začala špinit. Takže myslím že buď dnes nebo zítra je to tady 😡

fanunka
9. lis 2017

@janickazabicka coze? Nějak brzo :(

svaska
9. lis 2017

☹ no nebudu na tom jinak, začíná mne bolet břicho takže MS někde za rohem

dasa.77
9. lis 2017

@svaska Je no 🙂 právě jsem si říkala,že by jsi si nevšimla? Ale je fakt,že přímo tady až tak moc často nepíšu 😉 Nevím čím to je,ale stává se mi často,že do tématu "snažíme se otěhotnět" nebo tak nějak mi opakovaně nejdou vložit komentáře. Tady se mi to stává taky,ale ne moc často. Jinde v pohodě a dát laik jde taky vždy.
Jen já osobně už nemám sem čím přispívat 😀

fanunka
9. lis 2017

@dasa.77 tak to bud rada

fanunka
9. lis 2017

@janickazabicka
@svaska tak me to vzdycky prijde hned v plny palbe bez spineni a bez varovani teda bricho me boli asi tak 2h pred tim nez se mi to zpusti

janickazabicka
9. lis 2017

@fanunka taky mě to překvapilo ale tento měsíc jsem byla úplně bez prášku takže čisté tělo. A dnes jsem 30dc takže pohoda. Možná mi to zkrátil i ten čaj početí Mojžíšove. 😊 musím bumbat dále 😊

svaska
9. lis 2017

@dasa.77 to chápu, mně to na telefonu taky blbne a přes ten tam lezu nejčastěji. Někdy se mi tam přidané siskuse ani neukážou, takže někdy vůbec nejsem v obraze

svaska
9. lis 2017

@fanunka Tak to já cítím i několik dní dobředu, že už se to blíží, takže myslím, že už se to blíží 🙂

janickazabicka
9. lis 2017

Holky tak mám takové divné bodaní na pravé straně. A docela časté nevíte co to může být? Jde to trochu i do Třísla 😕

fanunka
10. lis 2017

@janickazabicka jeeejeej to nic nebude treba ses jen fyzicky namohla.

fanunka
10. lis 2017

@svaska
@janickazabicka hmmm tak brzo jsem u vas v klubu. Dnes predcasny propad teploty

svaska
10. lis 2017

@fanunka i mně to dneska spadlo

myjusiatko
10. lis 2017

Aj ja pokles. Ale pred ovu.

fanunka
10. lis 2017

@myjusiatko 🙂 ty máš ted to lepší obdobi noo.. ja lezim v posteli a jsem jako míč :( mela jsem 3chodovou veceri a pak asi 5kg salatu s litrem kyseleho balzamikem. Manzel neveril svym ocim a porad se do kolecka pta proc se tolika prejidam. Ja to proste nevim to je pms 🙂

janickazabicka
10. lis 2017

Ahojky holky dnes oficiálně 1 dc. Rozjelo se to hned dopoledne. Takže cyklus se zkrátil o 3 do. Tak možná čajik zabírá 😊 alespoň něco 😊

fanunka
11. lis 2017

@janickazabicka hmm taky jsem myslela ze to dnes prijde a asi to prijde jen ty teploty jsou nejake zahadne....

svaska
11. lis 2017

@fanunka třeba nic nepřijde🙂

fanunka
11. lis 2017

@svaska no muzu ti rict ze bych to brala jako zazrak, ale v mem pripade se zazraky nekonaji

svaska
11. lis 2017

Teplota mi dnes zase šla dolů ale MS nikde, jsem 16 DPO. Když to do pondělí nedostanu zkusím test když nic tak půjdu k doktorovi asi nebude něco ok

fanunka
11. lis 2017

@svaska uka graf

svaska
11. lis 2017

@fanunka kdybych aspoň věděla kdy mužů čekat MS

svaska
11. lis 2017

@fanunka dam večer nejsem u pc a přes mobil to tam nedám nejdou mi ukládat obrázky

fanunka
11. lis 2017

@svaska ja bych dala ruku do ohne ze to dnes dostanu po vcerejsim teplitnim propadu. Jenze dnes rano me to prekvapilo jak se to zvedlo a prsa porad boli az prestanou tak to hned dostanu

svaska
11. lis 2017

@fanunka tak ať pěkně boli🙂

Strana