icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kami3110
3. led 2018

Holky urcite 😉 drzim palce 🙏

janickazabicka
3. led 2018

Dobre rano holky jak se máte??
Tak si říkám tolik tehuli na každé straně, že to musí padnout už i na nás 😀

alexkisss
3. led 2018

Ahoj maminky a snazilky dle ovulacnich testu a vyšetření u dr sem mela ovulaci 29.12 potvrzeno podle ultrazvuku 30.12 tuleni a i pred ovu tuleni vcera spineni jen kdyz se utru na WC přidáván graf muzu byt tehu???

jaja01k
3. led 2018

@alexkisss Jeste je brzy, aby se to z grafu poznalo, ale spineni by mohlo znamenat uhnizdovani vajicka, coz by sedelo i casove. Drzim palce 🙂

alexkisss
3. led 2018

@jaja01k dekuji uvidim snad nam to vyjde

janickazabicka
3. led 2018

@alexkisss proč by ne. Graf vypadá zatím dobře 😊

alexkisss
3. led 2018

@janickazabicka ted jeste aby to vyslo nemyslím na to řešíme synovo nástup do kroužku florbalu

janickazabicka
3. led 2018

@alexkisss já teda teď měsíc od měsíce řeším čím dál min. Ted mě hodně zaměstnává nová práce. Takže starosti dost. Nevím proč ale mám takový vnitřní pocit že to dopadne dobře tento měsíc. Nebo jestli to je jen pocit z těch všech pozitivních testu. 😊

alexkisss
3. led 2018

@janickazabicka určit vam to vyjde držím palecky

alexkisss
3. led 2018

@janickazabicka ja ted 5dpo a začala sem vcera lehce spinit může to byt nidacni spineni?

janickazabicka
3. led 2018

@alexkisss díky moc nápodobně. Ted v lednu to jsou 3 roky co se nechráníme. A zhruba 1,5 ad se snažíme. Už je to dlouhé. Když si vezmu že jsem začínala s holčinama co už mají 2 lete prcky a některé už i druhé. Tak je to mazec. Před rokem v září jsem měla biochem. A od té doby ani ťuk. Je to strašné když se nad tím člověk zamyslí. 😖

janickazabicka
3. led 2018

@alexkisss to klidně může být udává se od 4 dpo do 10 dpo tuším. U každého je to jináči. Ale samozřejmě ne vždy to musí s
Znamenat hnízdění. Ale moc bych ti to přála. 😇

alexkisss
3. led 2018

@janickazabicka doufám ze je to hnízdění moc bych chtela ale když nebude nevadi budem se snazit i nadále

janickazabicka
3. led 2018

@alexkisss tak nic jiného nám ani nezbyde. 😊

alexkisss
3. led 2018

@janickazabicka přesne tak

fanunka
3. led 2018

@janickazabicka jojo je to hrozny ale tak ty jsi jeste mlada mate cas. A to biochemicke je co?

janickazabicka
3. led 2018

@fanunka ja a mlada jo? to si vzala kde prosim te?? 😀 biochemicke je kdyz se zakouse ale neudrzi se a odejde treba v 5 nebo 6 tt. ☹

fanunka
3. led 2018

@janickazabicka a to že odejde menstruaci...?

lobella
3. led 2018

@alexkisss a jak z tohoto grafu poznas, ze muzes byt tehu? Take jsem sem daval svuj graf, kdy teplota po ovu stoupla a drzela se takto az do menses,kdy zacala klesat...

lobella
3. led 2018

Jinak holky, nejake tipy na otehotneni? Kdyz jste po sexu, nechate sperma v sobe nejakou dobu? Ma vliv, kdyz jdu treba minutu na to na zachod a sperma ze mne vlastne vytece? Stihnout tam vlastne nejake doplout? Jinak ted co se snazime, tak kolikrat po tom hned usnu, tak vstanu az rano treba...

janickazabicka
3. led 2018

@lobella říká se ze by si měla alespoň půl hodiny po tom v klidu ležet a pak vstát. Hned se to nedoporučuje.
@fanunka přesně jak s pozdější ms. I když já to dostala měla 3 dny a ještě po 3 dny po ms jsem měla pozitivní test. Tak jsem myslela že se miláček udržel. Ale 2 dny na to už prázdno. 😕

lobella
3. led 2018

@lobella deluji za vysvetlenou

modrypitrisek
3. led 2018

@janickazabicka Jani, děkujeme za fotopřání, jsi moc sympatická ženská ❤ uplně Ti přeju, aby Ti to vyšlo!!

janickazabicka
3. led 2018

@modrypitrisek jééé moc dekuju 😘😘😘
To jsem ani nečekala takovou krásnou pochvalu 😁😁 jsi zlatíčko. Kéž by nám všem to vyšlo nastejno 😍😘

modrypitrisek
3. led 2018

@janickazabicka Ono to vyjde 😉 já jsem na nejlepší cestě v tom smyslu, že je mi to teď uplně šumák, jestli to bude teď a nebo za půl roku, snad by se mi to hned tenhle měsíc ani uplně nehodilo :D :D tak snad tohle pomůže 🙂

janickazabicka
4. led 2018

@modrypitrisek no tak u mě to moc nezabírá.
Zrovna jsem si jen tak zkoušela test a nic 😥 i kdybych si oči vykoukala 😥

janickazabicka
4. led 2018
lobella
4. led 2018

@janickazabicka treba je jeste brzy... Kdy si to mela dostat? Holky moc bych vam to prala... Ja mam ms 3 den a pristi vikend bych mela mit ovu, tak se snazim myslet pozitivne a tesim se na dalsi pokus...

fanunka
4. led 2018

@janickazabicka kolikaty den po ovulaci jsi? 9.?

janickazabicka
4. led 2018

@fanunka
@lobella holčičky jste zlaté ale vidím to červeně. Ms cca za 3 dny a jinak 11 dpo to by už musel být alespoň 👻

Strana