Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka pozitivniho ovulacniho? Tak to mohla byt ovu az ua den/dva. Takze muzes byt jen 9dpo.
@janickazabicka moje svagrova nemela ducha ani po vynechane menstruaci... na testy moc neverim
@myjusiatko
@fanunka takže myslíte holky že ještě můžu mít malou naději? 😊
@myjusiatko ano ovulačního
@janickazabicka ty jsi prece merila teplotu? Tak musis videt, kdy ovu byla. Ukaz graf.
@janickazabicka no jasny 🙂
@fanunka
@myjusiatko podle teploty snad toho 25.12.
@janickazabicka tak dle teploty opravdu 11dpo.
Podle me 10dpo ne?
@mikejla_a jo, 10. Ja mam dnes 5.1. 🙂 a ono je jen 4.
@janickazabicka a po 31.12 jsi uz nemerila? Jake je teplota ted?
@myjusiatko
@lobella
@mikejla_a pak už jsem nemerila. Ale můžu to zítra zkusit jestli to má ovšem význam 😂
@janickazabicka Můžu se zeptat co znázorňuje ta tmavá zelená čára ? 🤔
@suzzikk to je plodný den vypočítany podle jonasovi metody 😊
@janickazabicka a to se pocita jak? Jsem myslela, ze plodne obdobi je dano ovu?
@janickazabicka a já na té první fotce nějaký stín vidím....když si to zvětším,tak ne.... ale na první pohled z větší dálky ano...TAK SNAD KONEČNĚ
@janickazabicka fakt,na první fotce ano.... v tomhle bych nekecala. Sice je to většinou tak,že ve skutečnosti jde čárka vidět víc,než když to nafotíš. Tak si říkám,že je zvláštní,že sama bys vůbec nic neviděla. Ale prostě kouknu a vidím tam stín
@janickazabicka no moc se mi to označit nepovedlo 😀
@dasa.77 tady je focené teď v noci.
Na tom negativu možná malinko. Ale mozna ji vidět chci 😂😂
@janickazabicka počkej si na ráno.... zkus stejný test ale až třeba z DRUHÉ moči
@janickazabicka no a dnešní ranní TT?
@janickazabicka No já právě nechtěla radši ani nic psát, protože já vidím dnes a denně i trávu růst, ale taky jsem tam něco pidi viděla. Jenomže mám tu zkušenost, že prostě jen vidím tu rysku, nevím, jak se tomu říká, ale je to asi vidět i před použitím testu. A ani 11DPO ještě nemusí být nic vidět, já měla právě 11DPO přesně takovýhle neviditelný stínek... a Tvůj test byl navíc z 10DPO, takže zatím bych vůbec nesoudila. Jen teda ta teplota se mi moc nelíbí... moc moc držím pěsti <3
@modrypitrisek @modrypitrisek dekuju ti moc. Uvidíme jak se dal bude vyvíjet. Ale když na to kouknes tak já nemám nikdy moc velkou teplotu. Nejvíce jsem měla 36,9 a nejmíň 36,4 takže ta teplota u mě nic moc teda. Zkoušela jsem změřit i teď večer kam se schválně vyšplhá a světě div se překročíla jsem 37 😂😂 37,36 bt. Ale vím že teplota nic večer neznamená. Jinak tady ty moje teploty. Ale i kamarádka byla těhotná při teplotě 36,6 a už má 2 letého prcka 😀
@janickazabicka tak sup sup dej sem test

@fanunka 11 dpo od pozitivního testu