icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
4. led 2018

@fanunka 11 dpo od pozitivního testu

myjusiatko
4. led 2018

@janickazabicka pozitivniho ovulacniho? Tak to mohla byt ovu az ua den/dva. Takze muzes byt jen 9dpo.

fanunka
4. led 2018

@janickazabicka moje svagrova nemela ducha ani po vynechane menstruaci... na testy moc neverim

janickazabicka
4. led 2018

@myjusiatko
@fanunka takže myslíte holky že ještě můžu mít malou naději? 😊

janickazabicka
4. led 2018

@myjusiatko ano ovulačního

myjusiatko
4. led 2018

@janickazabicka ty jsi prece merila teplotu? Tak musis videt, kdy ovu byla. Ukaz graf.

fanunka
4. led 2018

@janickazabicka no jasny 🙂

janickazabicka
4. led 2018

@fanunka
@myjusiatko podle teploty snad toho 25.12.

myjusiatko
4. led 2018

@janickazabicka tak dle teploty opravdu 11dpo.

mikejla_a
4. led 2018

Podle me 10dpo ne?

myjusiatko
4. led 2018

@mikejla_a jo, 10. Ja mam dnes 5.1. 🙂 a ono je jen 4.

lobella
4. led 2018

@janickazabicka a po 31.12 jsi uz nemerila? Jake je teplota ted?

janickazabicka
4. led 2018

@myjusiatko
@lobella
@mikejla_a pak už jsem nemerila. Ale můžu to zítra zkusit jestli to má ovšem význam 😂

suzzikk
4. led 2018

@janickazabicka Můžu se zeptat co znázorňuje ta tmavá zelená čára ? 🤔

janickazabicka
4. led 2018

@suzzikk to je plodný den vypočítany podle jonasovi metody 😊

lobella
4. led 2018

@janickazabicka a to se pocita jak? Jsem myslela, ze plodne obdobi je dano ovu?

dasa.77
4. led 2018

@janickazabicka a já na té první fotce nějaký stín vidím....když si to zvětším,tak ne.... ale na první pohled z větší dálky ano...TAK SNAD KONEČNĚ

janickazabicka
4. led 2018

@lobella to ano ale metoda Mudr. Jonáše je dána nejplodnejsim dnem ženy podle datumu narození. Je to kalkulačka jonasova metoda početí. Ale tahle aplikace mi ji vypočítala sama ale sedí stejně jako kalkulačka.
@dasa.77 fakt tam něco vidis jo??? To sem blázen 😂😂

dasa.77
4. led 2018

@janickazabicka fakt,na první fotce ano.... v tomhle bych nekecala. Sice je to většinou tak,že ve skutečnosti jde čárka vidět víc,než když to nafotíš. Tak si říkám,že je zvláštní,že sama bys vůbec nic neviděla. Ale prostě kouknu a vidím tam stín

dasa.77
4. led 2018

@janickazabicka no moc se mi to označit nepovedlo 😀

janickazabicka
Autor odpověď smazal
janickazabicka
4. led 2018

@dasa.77 tady je focené teď v noci.
Na tom negativu možná malinko. Ale mozna ji vidět chci 😂😂

dasa.77
5. led 2018

@janickazabicka počkej si na ráno.... zkus stejný test ale až třeba z DRUHÉ moči

janickazabicka
5. led 2018

Holky tak ta dnešní teplota 36,65 ale nevím jestli mělo význam to měřit. Přes noc teda od té 1 hod do půl 8 jsme byla asi 2X vzhůru. A graf takto. Pěkně rano všem.

fanunka
5. led 2018

@janickazabicka no a dnešní ranní TT?

dasa.77
5. led 2018

@fanunka asi čeká na tu druhou moč 😉

janickazabicka
5. led 2018

@dasa.77
@fanunka holky dnes to nestíhám. Už jsem v práci 😁
Ale zítra to zkusím 😀

modrypitrisek
5. led 2018

@janickazabicka No já právě nechtěla radši ani nic psát, protože já vidím dnes a denně i trávu růst, ale taky jsem tam něco pidi viděla. Jenomže mám tu zkušenost, že prostě jen vidím tu rysku, nevím, jak se tomu říká, ale je to asi vidět i před použitím testu. A ani 11DPO ještě nemusí být nic vidět, já měla právě 11DPO přesně takovýhle neviditelný stínek... a Tvůj test byl navíc z 10DPO, takže zatím bych vůbec nesoudila. Jen teda ta teplota se mi moc nelíbí... moc moc držím pěsti <3

janickazabicka
5. led 2018

@modrypitrisek @modrypitrisek dekuju ti moc. Uvidíme jak se dal bude vyvíjet. Ale když na to kouknes tak já nemám nikdy moc velkou teplotu. Nejvíce jsem měla 36,9 a nejmíň 36,4 takže ta teplota u mě nic moc teda. Zkoušela jsem změřit i teď večer kam se schválně vyšplhá a světě div se překročíla jsem 37 😂😂 37,36 bt. Ale vím že teplota nic večer neznamená. Jinak tady ty moje teploty. Ale i kamarádka byla těhotná při teplotě 36,6 a už má 2 letého prcka 😀

fanunka
6. led 2018

@janickazabicka tak sup sup dej sem test

Strana