Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@lobella ja ti to schvaluju take po potvrzene ovu uz nemerim. A pokud mi ted ovu vyjde zase mezi 20 a 30 dnem v mesici tak v unoru uz merit nebudu vubec ani ovu testy. protoze uz 4 mesice mi to potvrdili jestli i 5 je to jasny 😀
Děkuju 🙂 Článek z rodiny byl kdysi můj základ, měřím už poměrně dost dlouho. Nejvíc to komplikuje to, že každý zdroj uvádí něco jiného. Jsem čtenář, naštudováno mám kde co, a někdy si říkám, že snad by bylo lepší nepídit se... ale stejně mi to nedá. Nejspíš to bude opravdu toho šestnáctého, ale bylo by fajn, kdyby to bylo o den dřív. 9 dnů LF není moc velká výhra... ta informace o poklesu mi dala trohu naději, no. Jinak teda, ať neplácám jen tak naprázdno, tady tento měsíc, odovulováno, odsnaženo, tak snad budou výsledky 🙂)
@modrypitrisek zkus na prodlouzeni lf b6 a magnezium. 🙂
Drzim palce. Ono nejlip je vysvetleno v prirucce cenapu a kdyz ji nemas, tak ten clanek na rodine. Jinym bych se neridila.
@myjusiatko Děkuju, beru už třetím měsícem, zatím asi žádná změna.
@modrypitrisek ja brala ted na prodlouzeni sarapis pro muze. Nevim zda pomohlo, ale tehotna jsem.
@myjusiatko ty jo tak to je dobry. A co to ten sarapis vůbec je a k čemu slouží?
@myjusiatko Ty jo, tak to jsem ještě neslyšela. Díky, píšu si za uši a kdyžtak časem zapátrám. Mně se už jednou otěhotnět podařilo s bé šestkou, tak zatím doufám, že to vyjde i tentokrát 🙂
@janickazabicka jsou to vitaminy pro muze v andropauze :D obsahuji kys. Listovou, cesnek, materi kasicku atd. Z me lf 5dni bylo 8 a pak tehotenstvi. Ale mela jsem to doporucene od dr laznickove na prodlouzeni kratke lf kvuli kojeni. Jako nekojici jsem s lf nemela problem a otehotnela hned. Ten mesic kdy jsem ted otehotnela jsem k tomu prave pridala i magne b6.
Holky,má pregnyl vliv na bazální teplotu ? Jdu tento měsíc v přirozeném cyklu na IUI,ale kvůli správnému načasování dostanu pregnyl a ráda bych zjistila kdy budu mít po pregnylu ovu.
@myjusiatko jo aha to ja s LF nemam problem mam 14 az 15 dni. 🙂 tak to ja nebudu kombinovat doberu fertipronu a pak se uvidi 🙂
@janickazabicka to je co za test? Jeste se v tom moc nevyznam... A hlavne moc testu neznam, myslim tim znacky..
@lobella to je ovulacni test od dr. maxe 🙂
Ahoj, tak dneska po vyvolávačce 1DC, konečne po 61 dnech. Tak jsem zvědavá co se bude dit tento měsíc 🙂
@svaska teda to je teda taky pěkná doba. Tak snad už to teď bude vše v pořádku 😊
@janickazabicka už to bylo fakt hrozny. Jak ja bych si přála nějaký pěkný grafik 🙂 hlavně proto abych zase nemusela řešit nějaké problémy, to je vždycky na dlouho
@ileni zkusila bych test. 🙂
@svaska to ti věřím taky jsem asi 2X řešila hodně dlouhý cyklus 50 dní a to bylo na palici.
@ileni no tady to vypadá dobře. Jak máš dlouhé cykly?

Zdravím všechny spolubojovnice 🙂 13DC Ovitrelle, 14DC IUI a 15DC ovulace. Krásný folikul a úžasný spermiogram, tak moc bych si přála // 🙏