Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@dindicka mě spadla dneska teplota o 0,2 takže teď 37° uvidíme. Pořád mám pocit, že ms dorazila a když se kouknu tak nic.
Po vínečku se bude snažit dobře.
@modrypitrisek cipek nahore vubec neznamena ms. U me znamenal tehotenstvi. Proste neni jiny znak, nez ms, ze nejsi tehotna.
@myjusiatko Fakticky? To já každý měsíc už hážu flintu do žita, když se zkrátí... ale uplně to sedí, zkrátil se zrovna tak, jako vždycky 🙂
@modrypitrisek ja si dokonce myslela, ze jsem napoprve nepoznala ovulaci dobre a bude az pozdeji. :D
@modrypitrisek Čípek je absolutně nesměrodatný 😉
@myjusiatko
@hlasimse
Tak to jsou skvělé zprávy, dámy, opět mám naději 🙂 je to jak na houpačce tento měsíc, a jo, a ne, a jo, a ne.... :D Snad ani spat nebudu, jak budu na zítřejší teplotu zvědavá 🙂
Holky prosím jak dlouho před ovulaci máte bílkový hlen?
@svaska Že by přece jen? Ovu testy máš ozkoušené, že ukazují?
@modrypitrisek ne nemam, dělala jsem tento měsíc prvne a neměla jsem pozitivní pak už jsem neměla tak jsem nedělala.
@modrypitrisek Těžko říct 🙂 Pokles zatím není - bylo by fajn, kdyby měla už přijít, tak aby to bylo aspoň o pár dní později, protože delší luteální fáze je lepší 🙂
@svaska No tak jestlis nedělala, tak to mohlo zrovna vyjít teď 😉 a někomu se čárka neukáže nikdy...
@hlasimse Já ji nikdy neměla delší než 10dnů, v 95% jen 9 dnů 😠 nicméně...
@modrypitrisek hurá, Gratuluji
@horvathova3 Tak co???Jak to s tebou vypadá.Já od včerejšího večera trpím jak zvíře a noc byla taky mňamka.Prášek to jistí,abych mohla fungovat.Prostě 7 8 budem dupat jak králíci a 9 před odjezdem na severní Moravu si to po ránu ještě zopáknem a děj se vůle boží.Dávám tomu čas do léta,pak na to kašlem.To už budu stará rašple.
@modrypitrisek No teda co to vidím?SUPER,tichá gratulace,tak ať sílí.
@modrypitrisek gratulujem. 🙂
@modrypitrisek no...! Vypadá to velice zajímavě! 🙂
@dindicka zatím nic je mi akorát blbě. Zítra ráno zkusím test a uvidím na čem jsem. Taky tomu dávám čas do léta a když ne, tak se to stát asi ještě nemá. Manžel mi na to řekl, aspoň budeš moc betonovat nájezd k baráku 😀. Tak ať se do léta zadari 😉 držím palce, aby to vyšlo co nejrychleji.
@horvathova3 ahojda,tak jak?Co testík?
@dindicka ms nic a na testu tak slabá čárka, že šla vidět jenom pri natočení ☹ moc dobře to nevidím..
@modrypitrisek teda dráha co to vidím, potichu gratuluju ať sílí a je tam kde má být 😍 super zpráva
Ahojky holky se delší pauze se hlásím. Tak jsme si říkali že by bylo hezké nadělit si mimčo pod stromeček 😍
A chtěla jsem se zeptat máte někdo zkušenost s malinikovým čajem? Je možné aby mi začal produkovat táhly hlen i mimo ovu? Prve jsem ho zaznamenala asi 4 dc a od to dobry skoro každý den. Dokonce jsem si i pro jistotu udělala ovu test ale nic. Co vy na to. Dnes jsem 9 dc.
Holky se mnou si ta teplota hraje kazdy den, dnes ocekavam ms, ale rano mereno 37,zkusila jsem test a on duch! muj prvni duch... Zkusim za 2 dny znovu testovat kdyz neprijde... Bricho me boli jako pred ms jen o neco mene nez jindy a osypal se mi cely oblicej pupinky, sice na ne hodne trpim, ale toto uz nejde ani radne schovat makeupem.... Trovhu se bojim, kdyby se ten bojovnik uchytil, aby bylo vse v poradku, po ovu jsem mela den horecky pres 38 a uz jsem tomu zadnou sanci nedavala

@horvathova3 Ahojky,tak dnes na toal.papíře náznak,takže 1 DC..Celkem se mi ulevilo,že se mi to až tolik neprotahovalo a doufám,že se cyklus upravý.Ten SP mi dal pěkně zabrat.Aspoň si 10 budu moc dát na plese vínečko a po se budem snazit.Dej vědět jak si dopadla ty.